| נשלח ב-22/4/2010 12:41 |
|
| |
למי להאמין? לשמאלנים או למרן הגר"ע בעצמו?
בעקבות הכתבה במעריב שכביכול הגר"ע מסכים להקפאת ירושלים [ויו"ר ש"ס הרב אלי ישי מכחיש בתוקף את זה], אני שואל מי נאמן יותר, השמאלנים הבוגדים מהתשקורת, או מרן הגר"ע בעצמו???
הנה המכתב שכתב מרן שליט"א:
כ"ג שבט (יום א') לכבוד יקירינו אחינו בית ישראל, תושבי יש"ע, השם עליהם יחיו. שלומכם יזכה לעד. ברצוני להבהיר את עמדתי בעניין יש"ע. לא פעם הסברתי מכבר, כי פסק ההלכה אשר נתתי בזמנו "שטחים תמורת שלום", אינו תקף כלל לרגל המצב הנוכחי. אני התכוונתי אך ורק לשלום אמת, בו ירושלים וסביבותיה ישכנו לבטח, בשלום ושלווה. אולם עתה, עינינו רואות וכלות כי אדרבא, מסירת שטחים מארצנו הקדושה, גורמת לסכנת נפשות. לא לשלום כזה ייחלנו, ולא לנער הזה התפללנו. לפיכך, הסכם אוסלו בטל ומבוטל, "כי אני שלום, וכי אדבר המה למלחמה", ואין לנו על מי להישען אלא על אבינו שבשמיים. והנני מברך אתכם בכל לב ונפש, יוסף ה' אליכם ככם אלף פעמים ויברך אתכם כאשר דיבר לכם. ה' ישמור צאתכם ובואכם, לחיים טובים ולשלום מעתה ועד עולם. בימיכם ובימנו תיוושע יהודה, וישראל ישכון לבטח, ושב יעקב ושקט ושאנן ואין מחריד. באהבה רבה, דורש שלומכם וטובתכם בלב ובנפש עובדיה יוסף
תוקן על ידי ארץ_הקודש ב- 22/04/2010 13:07:10
 |
|
|
|
|
| נשלח ב-7/5/2010 00:41 |
|
| |
| טובה_הארץ כתב: |  | בעקבות הכתבה במעריב שכביכול הגר"ע מסכים להקפאת ירושלים [ויו"ר ש"ס הרב אלי ישי מכחיש בתוקף את זה], אני שואל מי נאמן יותר, השמאלנים הבוגדים מהתשקורת, או מרן הגר"ע בעצמו???
כ"ג שבט (יום א') לכבוד יקירינו אחינו בית ישראל, תושבי יש"ע, השם עליהם יחיו. שלומכם יזכה לעד. ברצוני להבהיר את עמדתי בעניין יש"ע. לא פעם הסברתי מכבר, כי פסק ההלכה אשר נתתי בזמנו "שטחים תמורת שלום", אינו תקף כלל לרגל המצב הנוכחי. אני התכוונתי אך ורק לשלום אמת, בו ירושלים וסביבותיה ישכנו לבטח, בשלום ושלווה. אולם עתה, עינינו רואות וכלות כי אדרבא, מסירת שטחים מארצנו הקדושה, גורמת לסכנת נפשות. לא לשלום כזה ייחלנו, ולא לנער הזה התפללנו. לפיכך, הסכם אוסלו בטל ומבוטל, "כי אני שלום, וכי אדבר המה למלחמה", ואין לנו על מי להישען אלא על אבינו שבשמיים. והנני מברך אתכם בכל לב ונפש, יוסף ה' אליכם ככם אלף פעמים ויברך אתכם כאשר דיבר לכם. ה' ישמור צאתכם ובואכם, לחיים טובים ולשלום מעתה ועד עולם. בימיכם ובימנו תיוושע יהודה, וישראל ישכון לבטח, ושב יעקב ושקט ושאנן ואין מחריד. באהבה רבה, דורש שלומכם וטובתכם בלב ובנפש עובדיה יוסף
 |
|
|
|
|
| נשלח ב-6/5/2010 12:05 |
|
| |
צבועים שכמותכם, הרי אם מרן היה מגיע לידיכם הייתם מפצפצים את עצמותיו כנשוך חמור את הענף
|
|
|
|
| נשלח ב-6/5/2010 00:05 |
|
| |
| ארץ_הקודש כתב: |  | בעקבות הכתבה במעריב שכביכול הגר"ע מסכים להקפאת ירושלים [ויו"ר ש"ס הרב אלי ישי מכחיש בתוקף את זה], אני שואל מי נאמן יותר, השמאלנים הבוגדים מהתשקורת, או מרן הגר"ע בעצמו???
|
|
|
|
| נשלח ב-3/5/2010 16:21 |
|
| |
צבועים שכמותכם, הרי אם מרן היה מגיע לידיכם הייתם מפצפצים את עצמותיו כנשוך חמור את הענף
|
|
|
|
| נשלח ב-25/4/2010 03:46 |
|
| |
בושה וחרפה לשר המושחת שלא ירא לצפצף על מר"ן שליט"א!!
|
| נשלח ב-22/4/2010 13:04 |
|
| |
המכתב המלא

|
|
|
|
|
 |
|