הנה כבר הלך חלף לו שנה מאז שנכנס לתפקידו החזן הרב חיים אדלר
הגיע הזמן לשמוע את תגובותיכם לסיכום השנה
נשלח ב-3/5/2010 12:48
ברכות לחזן חיים אדלר על שנה שלמה שהנעים אותנו(תושבי ירושלים) בקולו האדיר והמרגש, בעזרת השם עד מאה ועשרים.
נשלח ב-3/5/2010 12:45
[אני חושב (כמובן לעניות דעתי) שבית הכנסת צריך להעלות לחיים אדלר את המשכורת, מכיוון שהוא גם חזן גם מלך וגם רב!(/-:).] ההגדרה למלך היא: אחד שהחזיר/חידש את החזנות בדורינו ועדיין לא מצאתי איזה חלק חיים אדלר עשה פה.כמובן שהוא בעל קול מעולה וחזן טוב אבל אל תעשו צחוק על חשבונו.
נשלח ב-3/5/2010 09:16
יוסי
תפרגן !!!!
נשלח ב-2/5/2010 21:49
יוסי, שכחת את הלפגוט...
נשלח ב-2/5/2010 20:55
מאז משה קוסוביצקי לא קם עוד מלך ! .
אז אנא מספיק עם ההפרזות !!!
נשלח ב-2/5/2010 20:38
ברכות לחזן הרב חיים אדלר
שנה מכהן בקודש בתפקיד הרם של החזן הראשי בבית-הכנסת הגדול בירושלים החזן הרב חיים אדלר. אמירתו החזנית שאין דומה לה נשמעת בהיכל בית-הכנסת וגורמת להתרגשות רבה בקרב המתפללים. אני מאחל לחזן הרב חיים אדלר, למקהלה ולמאסטרו אלי יפה שנים רבות של תפילה וחזנות אמיתית בשיתוף פעולה ופרגון הדדי להנאתם של באי בית-הכנסת הגדול בירושלים. אכן כפי שכתב מנהלוביץ, בחירתו קידמה את עולם החזנות צעד אחד קדימה (אולי מס' צעדים ...)
בחירה מצויינת זו של הנהלת ביהכנ"ס ושילובו של "מלך החזנות בדורנו" החזן הרב חיים אדלר יחד עם המקהלה בניצוחו של המאסטרו אלי יפה יכולה לאשר את העובדה שירושלים היא בירת-החזנות של ישראל.
תוקן על ידי jj888 ב- 02/05/2010 20:39:57
נשלח ב-1/5/2010 23:47
מלך החזנים בדורינו
אני הייתי מגדיר את החזן חיים אדלר כמלך החזנים בדורינו, !!!קולו ענק ומלא רגש,
נכון הוא לא הכי מוזיקלי כמו נפתלי הרשטיק (כודמו לתפקיד) אבל זה לא מה שבדיוק חסר לאלו שמגיעים לשמועו אותו
הוא משתלב עם המקהלה משבת לשבת בצורה טובה יותר
לך חיים אדלר: עלה והצלח אתה מרגש אותנו כל שבת מחדש.
ולבית הכנסת הגדול: עשיתם צעד נכון ,קידמתם בבחירה הזאת את עולם החזנות בצעד אחד קדימה.