איך הייתם מגיבים לו הייתם פוגשים במקרה, מכח ההשגחה העליונה, או אולי מכוח חוקיו של מרפי, בשיאה של פגישה הומניטרית עם בחור / בחורה / Whatever ..
במקום פומבי בו לא ניתן להתחמק בנקל - בית קפה / גינה מלבלבת / לובי של מלון וכד'..
חבר ילדות / מכר ותיק / חבר לעבודה / קרוב משפחה וכד'...
?!
א. הייתם נרשמים מידית לקבוצה של "קורח ועדתו" בפייסבוק ונבלעים עימו באדמה לצמיתות?
ב. אומרים שלום בחיוך צחור כדוגמן/ית "קולגייט" וממשיכים בניחותא בפגישה כאילו סופת הוריקן לא מתחוללת בליבכם?
ג. האם הייתם מתעלמים מהמכר ועושים את עצמכם כאילו הוא זר לכם, ולא שמתם לב שהוא קיים ברדיוס סביבכם?
ד. כל התשובות נכונות.
ה. כל התשובות לא נכונות
ו. אחר_________________________________
נשלח ב-4/5/2010 18:05
מי הוא בדיוק התביש?
נשלח ב-4/5/2010 17:22
חחח ממש מפגש מחזור..
נשלח ב-4/5/2010 16:51
טיע כתב:
אני פעם פגשתי באמצע דייט,אקס שכמעט סגרתי איתו וורט ובסוף העסק התפוצץ.
וואו!!
זה באמת פדיחות..........
ומה עשית?ומה הוא עשה?
הוא גם היה בפגישה?
הוא היה בפגישה אחרונה לפני חתונה,הוא זיהה אותי בוודאי,וגם את הפגוש שלי-הם היו חברי חדר
את הריצה שהפגוש שלי שם,אפשר לתאר רק באגדות.לא הבנתי לאן הפרפר נעלם.
אפילו אני התפדחתי פחות...
לקח לי עשר דקות לחזור לעצמי,וזהו.
מה,גנבתי משהו למישהו?
נשלח ב-4/5/2010 13:17
אובייקtv כתב:
וואו!!
זה באמת פדיחות..........
ומה עשית?ומה הוא עשה?
הוא גם היה בפגישה?
נשלח ב-3/5/2010 16:43
נשלח ב-3/5/2010 14:57
בס"ד זה תלוי את מי פוגשים. אם זה מישהו שאין לי עצבים עליו -אתעלם. אם זה מישהו קרוב ממש כמו חברה טובה או בן משפחה-אחייך ואומר שלום לבבי ואמשיך בפגישה.
נשלח ב-3/5/2010 00:50
יש לי גם פדיחה באמתחתי.. הייתי במערכת זוגיות עם .... [השם ישמור במערכת] ויום בהיר החליטה להוריד.. סבבה.. לא עוברים כמה ימים יצאתי עם אחרת ואת מי רואות עיניי את .... הנהנתי לעברה בראשי כאילו לא נפגעתי והמשכתי הלאה בדייט ז"א קמתי והלכתי אין זה היה קשההה מדיי ההיא לא הבינה מה קרה פתאום לך תסביר אממה למחרת קיבלתי פון בהול מאמשלה שתראה זה לא ככה ואולי שוב.. חפירות.. תראו מה הנהון אחד יכול לעשות!!
נשלח ב-2/5/2010 21:55
בנתיים לא קרה לי.. (חוץ מהמאבטח של הבנק..חח)
אבל אני פידחתי חברה בדייט.. חחחחח כמה היא התנצלה אחכ, אוי אוי אוי כאילו אסור להתחתן....
נשלח ב-2/5/2010 21:07
שטויות.. אין שום פאדיחה בלזהות מכר. קרה לי שיצאתי עם מישהי, ובאותו לובי במלון, ישב אחד מהרבנים בישיבה עם אשתו.. היה טיפה לא נעים, אבל בקטנה.. סיפרתי לילדה על הרב.. ואמרתי לה שאני יגיד לה מתי היא יכולה להציץ (זתומרת כשהוא לא מתבונן.. למי שלא הבין). בדרך אחוצה, זימזמתי לו שלום..
נשלח ב-2/5/2010 16:47
לא הבנתי איך הגעת עד סופת הוריקן אומרים שלום יפה עדיף עם חיוך קטן
[תשובה ד סותרת את תשובה ה ]
נשלח ב-2/5/2010 16:20
יותר פדיחה מפדיחה-----
נשלח ב-2/5/2010 16:20
גילו_לי כתב:
ואם אמרתי שלום אלגנטי זה אומר שבליבי מתחוללת סופת הוריקן? לא ! ממש לא!!! חבל להשקיע בזה אנרגיות מיותרות!
קרה לי פעם שפגשתי את הבוס שלי (ת'אמת שהוא יותר התפדח כי הוא בדיוק יצא מחדר כושר והיה לבוש בהתאם...) אז מה? אמרתי שלום והמשכנו...
נשלח ב-2/5/2010 11:34
ואם אמרתי שלום אלגנטי זה אומר שבליבי מתחוללת סופת הוריקן? לא ! ממש לא!!! חבל להשקיע בזה אנרגיות מיותרות!
קרה לי פעם שפגשתי את הבוס שלי (ת'אמת שהוא יותר התפדח כי הוא בדיוק יצא מחדר כושר והיה לבוש בהתאם...) אז מה? אמרתי שלום והמשכנו...
נשלח ב-2/5/2010 09:51
בחיים לא קרה לי. בע"ה שגם לא יקרה לי. ראיתי פעם כמה שאני מכירה והן היו בדייטים. אבל שטויות אומרים כזה הי בנונשלנטיות וממשיכים הלאה. לא כזה ביגדיל.