בכל מקרה, המופעים באירופה יוצאים בסוף יוני וזה ש"אמור" להיות בארץ הוא בסוף יולי.
נשלח ב-27/5/2010 23:58
ירחמיאל פרסם את זה עכשיו בפייסבוק - הוא פרסם שאפשר לקנות אצלם כרטיסים. כנראה שטרם ארגנו ת'עצמם.
נשלח ב-27/5/2010 23:58
ברוקלינאי כתב:
בשלאגר כתבו שאפשר כבר לקנות כרטיסים באתר "בימות".
בדקתי ומיאמי בכלל לא מופיעים שם... יש למישהו מושג?
ויש עוד משהו לפי שלאגר זה ב28 ליולי וזה בדיוק ביום המופע של שוואקי בקיסריה!!!
נשלח ב-27/5/2010 23:33
בשלאגר כתבו שאפשר כבר לקנות כרטיסים באתר "בימות". בדקתי ומיאמי בכלל לא מופיעים שם... יש למישהו מושג?
נשלח ב-17/5/2010 22:36
הדברים ברורים וידועים. מי שיודע למה התכוונתי- יודע.
אין הרבה מה לפרט פה.
נשלח ב-17/5/2010 22:32
מה??? שתפי אותנו בחשדותיך???
נשלח ב-17/5/2010 22:23
שנתינו כבר נודדת בלילות. באמת.
וזה נורא מענין שככה שלאגר מנסים "לקדם" את מיאמי ולפרסם אותם יותר מידי. משהו כאן לא מריח לי טוב.
נשלח ב-17/5/2010 22:04
ירחימיאל אומר שנקבל הודעה בקרוב...
נשלח ב-17/5/2010 21:50
ריבי10 כתב:
מה קשורים כאן שוואקי ושלאגר???
דיברנו על מיאמי, לא?
כתבתי את זה מכיוון שבשלאגר לא היה כתוב על תאריך ההופעה של מיאמי, אז שאלתי אם הוא לקח את התאריך מהידיעה הזאת. לא משנה...
נשלח ב-17/5/2010 21:48
מתוך החדשות הרצות בשלאגר:
ירחמיאל ביגון ופרחי מיאמי ממשיכים בסבב ההופעות העולמי, ואחרי פריז ובלגיה הם מגיע לארץ למופע ענק בבניני האומה בשבוע האחרון של חודש יולי. פרטים בהמשך
נשלח ב-7/5/2010 14:29
אני אופטימית תמיד (ומחכה ומייחלת בכל ליבי שהם יבואו כבר לארץ מתישהו, שלא יעיז כאן מישהו לחשוב אחרת...) אבל לוידעת, אם נוח לכם לחיות באופוריה, לא אקלקל לכם זאת.
אין עשן בלי אש? השאלה היא- מה מקור האש.
מספיק שמישהו יחליט להכריז כאן על דעת עצמו ש"מיאמי באים לארץ בקיץ!" כדי שזה יתגלגל עד לשם.
אני לא מתלהבת ולא כלום כי הסיפור הזה חוזר כאן כל שנה וכל קיץ מחדש. ("זאב זאב", אמרנו כבר פעם, לא?)
עד שלא אראה מודעה אמיתית- מבחינתי כל "ידיעה" היא שמועה. (ובכלל בהופעות שהלכתי, עד שלא ראיתי אותם על הבמה לא הייתי בטוחה בכלום.)
נשלח ב-7/5/2010 11:06
מה שכן, הייתי מצפה מירחמיאל ש'יקמבן' את צרפת וישראל יחד. מתאים לו.