יש איזו שמועה שאלי פרידמן שר במופע שהיה ברמה ביום העצמעות , אם זה נכון ,מאיפה ההיתר לשיר בספירת העומר?
נשלח ב-12/5/2010 10:36
מוישעאמס
הגיע הזמן שתבין כל אלו שהצביעו לפרידמן זה לא כי הוא מהווה אלטרנטיבה למסגרות פוליטיות הקימות אלא כי הוא לא שייך לדבר הזה בכלל שנקרה הזבל הפוליטי אנחנו הצבענו עבורו בגלל שהוא איש אמיתי שלא משחק משחק כפול.
כל אלו שהצביעו עבורו אכן הצביעו לו כי הוא ממצב את עצמו רחוק ממרכז הליבה של הציבור החרדי רחוק מהשחיתות רחוק מהצביעות ורחוק מהשוחד אין דבר טוב יותר מזה שאני ואתה יכולים לדעת איזה "עבירות" חמורות הוא עובר בלי שהוא מסתיר את עצמו , הוא לא נציג שמקלל את הרבנים ששלחו אותו בחדרי חדרים ומשחק אותה שהוא מת עליהם כלפי חוץ,
אלי פרידמן מהווה בהחלט אלטרנטיבה לכל הצבועים שמשחקים משחק כפול
נשלח ב-11/5/2010 09:56
ביחסי ציבור צריך להיות בעיקר חכם בדר"כ אין צורך להיות צודק. לפיכך השאלה האם זה מותר או אסור אינה רלוונטית. מה שרלוונטי הוא שמר פרידמן ממצב את עצמו הרחק ממרכז הליבה של הציבור החרדי. וכיוון שכן הוא כבר לא מהווה אלטרנטיבה למסגרות הפוליטיות הקיימות.
נשלח ב-11/5/2010 09:47
אלי. אןלי כולם צודקים אל תתיחס בטח קיבלת היתר לשיר בספירת העומר ולשמוח ביום העצמאות מאותם רבנים אמרו לך להקים את מפלגת. טוב. רק מאוד מענין שעד היום הציבור לא יודע מי הם הרבנים שתמכו בך. ואולי ,יתכן,יש הבדל בין ראש העיר וסגנו שאולי אני אומר אולי הם חייבים להיות שם. אני ממש לא בא לסנגר אליהם אני באופן אישי חושב שגם להם אסור.
נשלח ב-10/5/2010 22:34
אלי אתה עושה נכון שאתה לא מתייחס
שימחת אנשים שם!! לא כתוב בשום מקום שאסור לשמוח ביום העצמאות
לאחר קום המדינה ידוע הדבר שהיו מעגלים מעגליםשל אנשים במאה שערים ובכל הריכוזים החרדיים של פעם
נשלח ב-10/5/2010 15:14
רמתי, אני מאסכולה אחרת. תבקש תקציב נוסף לנושא מאלו שמתמחים במאזן של אחרים.
נשלח ב-10/5/2010 08:38
פום פערקט. אני עדיין באמצע אתה רוצה לעזור לי ?
נשלח ב-10/5/2010 08:36
אם מותר לשיר בשביל פרנסתו. אפשר לדעת האם הןא קיבל כסף. על ההופאה ? הרי כולנו יודעים שהוא לא קיבל כסף. אז אולי הוא עשה את בשביל קצת "מה יפית" שזה מאוד במיוחד לפולטקאי שרוצה עוד כמה קולות בשביל לעבור את אחוז החסימה כי הרי לפי מה שאני שומע יש קבוצה מאנשיי טוב שלא ככ מרוצים. אגב מה עם הרוטציה. בטוב ?
נשלח ב-9/5/2010 23:06
אלי פרידמן שר לפרנסתו, וזה מותר לכל הדעות.
אבל נציגי היהדות החרדית כולל ראש העיר נהנו מהשירים, וזה כבר יותר בעייתי.
אולי הם קיבלו היתר מקוף שיץ ?
נשלח ב-9/5/2010 14:55
אני מקווה שאלי יגיב בהבהרה.
נשלח ב-8/5/2010 22:02
אני לא מבין מהו הטענה. יש מנהג לא לעשות ריקודים ומחולות, אבל קשה לחשוב שיש כאן איסור של "לפני עור" בכמה וכמה סיבות. 1. כיון שיש גדולי ישראל שהיתירו את הענין, ודעתם לא נדחה במעמד כל גדולי הדור 2. יש קהילות שאף פעם לא קבלו על עצמם את ההנהגות האלה אז קשה לומר שיש איסור של לפני עור אפילו אם אני טועה כאן, טענותיך אינם על הזמר אלא על הראש העיר וסגנו מיהדות התורה שהששתתפו בריקודים
נשלח ב-8/5/2010 20:54
רמתי יקירי
עצמאות ולא עצמעות
ומ"יש איזו שמועה" אני לא משקיע מחשבה
וחוץ מזה סימפל צודק.
נשלח ב-7/5/2010 14:39
רמתי את המצוות והעברות שלך גמרת לספור?
נשלח ב-7/5/2010 12:08
כמה שידוע לי, אין שום בעיה לשיר, לפרנסתו. הבעיה היא לראות הופעה, ולשמוע מוסיקה. אם היה בעיה, זה לא אצלו אלא בקהל שנהנו. אבל כל אחד ישאל את רבו איך להתייחס ליום העצמאות והיתר של מוסיקה. מי שם אותך לדון עליו? אתה דן אותו שלא שאל רב (אולי שאל בשנים שעברו, אבל אם הוא שר באמצע ספירת העומר אני מניח שהוא פעםם שאל את רבו)