בית פורומים שידוכי חרדים

האם זה צביעות? התחסדות? או סתם צביעות שלמה?

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-13/5/2010 12:29 לינק ישיר 
האם זה צביעות? התחסדות? או סתם צביעות שלמה?

לא פעם ולא פעמיים יוצא לי לדבר עם בת המין הנשי במרחבי הנט. בין במסגרת העבודה ובין במסגרות אחרות.
וכל פעם שמתחילים לדבר עם קטע רציני ועל שידוכים וכ'ו מגיע אותה תשובה מטומטת שאני בחיים לא יתחתן עם בחור שגולש ברחבי הנט.

אני יודע שדיברנו על זה פה לא פעם ולא פעמיים וגם לא שלוש. ולדעתי זה גם לא יהיה הפעם האחרונה שידברו ע"ז פה.

האם את שגולשת ברחבי הנט. חושבת שלך מותר ולבחור אסור?
אני חושב שבחור יותר מחוסן נפשית מאשר בחורה.

אני חושב שאחד מהסיבות לגירושים הגדולים היום במגזר החרדי נובע בחלקו מהבעיה הזאת, שכל צד מנסה להסתיר את האמת שלו ומי הוא באמת, ולכן יש פיצוצים.
אבל על אחד היה אומר מי הוא באמת ומה הוא רוצה באמת הכל היה הולך יותר קל.

משגע אותי שאתה רואה בחורה שמתלבשת כמו פח זבל. אבל היא רוצה בעל שישב וילמד והיא רוצה רק תורה.
אבל ריבונו של עולם את מתלבשת כמו בית של תורה? את מתנהגת כמו שבית של תורה אמור להתנהג?

בחורה שגולשת ברחבי הנט ואומרת אני לא יתחתן עם אחד שגולש זה לא צביעות? מי את? מה את עושה? את גולשת? אבל את רוצה שהבחור שלך יהיה שיא המושלם?

אני רציני לפעמים אני תוהה לעצמי ואומר אנחנו פשוט גודלים בדור של צבועים. בדור שכל אחד חי את החיים האמיתים שלו בסתר. ומבחוץ הוא חי את החיים שצריכים להיראות כלפי חוץ.

דווקא משום מה במגזר החסידי פחות רואים את התופעה הזאת. למה דווקא במגזר הלטאי רואים את זה?

זה לחץ חברתי? או סתם להראות לכולם אני כמו כולם. לקחתי בעל שיתלבש עם פראק. וילמד בכולל כמה שנים?

אני על באמת תוהה ורוצה לקבל תושבה אמיתית בעניין. כי זה מאוד מפריע.
לא שאני מתחרט ע"ז שאני בנט. לא שאני מתחרט ע"ז שאני גולש או מדבר עם אנשים. סה"כ זה מעביר את הזמן יופי לבחור מבוגר שכבר כמעט אין לו חברים. כי כולם נשואים.

אני מחכה לתשובות.

תוקן על ידי אסיק_good ב- 13/05/2010 12:54:49

דווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-17/5/2010 22:44 לינק ישיר 

רגעונית,
יכול להיות.

בכולופן זה לא משתיק את הסיכון של הגברים....

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-17/5/2010 21:36 לינק ישיר 

בנות, אם אתן דווקא בקטע- תפתחו נפש חיה של הרב פינקוס, ותראינה שדווקא יש כוון- שלנשים הרבה יותר חמור להחשף לחוסר צניעות וכד' מלגברים.
בקצרה: אישה נסחפת יותר בקלות. אולי גבר-שרואה תמונה לא צנועה- יהרהר, (לדעתי לא כל כך מהר, אבל זה סיפור אחר...)
אבל אישה עלולה להתרגל לסגנון ולאהוב אותו. וזו רק דוגמא אחת.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-17/5/2010 18:32 לינק ישיר 

נשים ידועות בקלות לפתות אותן, אך ידועות בחוכמתן להיזהר מזה כי הלא "חוכמת נשים בנתה ביתה" ואישה חכמה לא תעמיד את בעלה בנסיון שכ"כ קשה לו.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-17/5/2010 14:38 לינק ישיר 

אויש, נו... אולי אנחנו לא מדברים על אותם דברים...

אני מתכוונת למשל אפילו לכל הפרסומות שרצות כאן בכל אתר שלא תפתח, אני אישית, לא הייתי רוצה שבעלי ייחשף לכאלו דברים, לא כל פירסומת מותרת לגבר, מה שלאישה אין כ"כ את הבעיות האלו (הייתי עדינה מספיק?)

אתה התכוונת שאפשר לפתות יותר בקלות את הנשים, עם זה אני מסכימה איתך בכל ליבי, בנות יכולות יותר בקלות להתפתות לקשרים בנט מאשר גברים, זה נכון.

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-17/5/2010 13:54 לינק ישיר 

פווווווווו כתב:
צביעות או לא, בסופו של דבר, כל אחד מקבל את מה שמגיע לו!

ואליך, בחור חסידי, ניסו להסביר לך חזור והסבר, לבנות זה לא מצווה לגלוש, אבל הבנים יכולים להגיע מאוד בקלות לעברות, וצריך לפרט?

למה את חושבת שבחורה יותר חסינה מגבר?
למה את חושבת שלבחורה מותר יותר מאשר לבחור?

לימדו אותנו רבתינו שנשים דעתם קלה. את רוצה לסתור את זה?

אני חושב שעדיין שיותר קל לפתות אישה מאשר גבר.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-17/5/2010 13:06 לינק ישיר 

ליטאי613 כתב:

המשפט הראשון שלך, בעצם עונה את התשובה לכל האריכות דברים שכתבת.
אם היית מכיר את המין הנשי גם במציאות ולא רק בנט, היית יודע שהן מין צבוע באופן כללי, ואיני מדבר רק על מייק אפ (גם גברים אגב צבועים, אבל פחות)
כמובן אין להשליך על כל המין הנשי, וקיימות אי שם גם ביקום גם בחורות אמיתיות ולא צבועות. ואני מאמין שיום אחד גם תמצא מישהי אמיתית והוא הזיווג אשר יתאים לך משורש נשמתך. תעדכן אותנו.

הכללות,הכללות הכללות ושוב ה-כ-ל-ל-ות!!!!!
זה שאולי פגשת באחת צבועה זה לא אומר שכולן כך!!!!
דווקא אני חושבת שאישה היא מהמין האמיתי שיש עלי אדמות!

לפני שאת מגיבה, תקראי את התגובה שלי עד הסוףף

אוקי,אולי לא שמתי לב.
אבל מאז שאני זוכרת את התגובות שלך פה בפורום אתה נוהג להכליל.
"בנות סנוביות מלידה"....וכו'

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-17/5/2010 11:17 לינק ישיר 

פווווווווו כתב:

ואליך, בחור חסידי, ניסו להסביר לך חזור והסבר, לבנות זה לא מצווה לגלוש, אבל הבנים יכולים להגיע מאוד בקלות לעברות, וצריך לפרט?

נראהלי שנוותר.......

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-17/5/2010 11:10 לינק ישיר 

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-16/5/2010 17:08 לינק ישיר 

טיע כתב:

אם היית מכיר את המין הנשי גם במציאות ולא רק בנט, היית יודע שהן מין צבוע באופן כללי, ואיני מדבר רק על מייק אפ (גם גברים אגב צבועים, אבל פחות)
כמובן אין להשליך על כל המין הנשי, וקיימות אי שם גם ביקום גם בחורות אמיתיות ולא צבועות. ואני מאמין שיום אחד גם תמצא מישהי אמיתית והוא הזיווג אשר יתאים לך משורש נשמתך. תעדכן אותנו.

לפני שאת מגיבה, תקראי את התגובה שלי עד הסוףף

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-16/5/2010 16:00 לינק ישיר 

בחור_חסידי כתב:
דבר אחד אני שמח.
שכמעט כולם פה אחד הסכימו איתי שאני צודק.
ולא אני היחיד שחושב כך.
בכל מקרה לגבי העניין פיתרון אין.
ותשובה איך לבחורה יש עזות מצח להגיד אני כן והוא לא. לזה עדיין לא קיבלתי תשובה.

דווקא כן קיבלת תשובה רק שאתה לא מוכן לקבל אותה ולהסכים לה.

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-16/5/2010 15:12 לינק ישיר 

דבר אחד אני שמח.
שכמעט כולם פה אחד הסכימו איתי שאני צודק.
ולא אני היחיד שחושב כך.
בכל מקרה לגבי העניין פיתרון אין.
ותשובה איך לבחורה יש עזות מצח להגיד אני כן והוא לא. לזה עדיין לא קיבלתי תשובה.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-16/5/2010 13:58 לינק ישיר 

ליטאי613 כתב:

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-16/5/2010 03:27 לינק ישיר 

צביעות לשמה. אין הגיון, טעם, צדק לדרוש מבן הזוג להיות יותר ממה שאת\ה.. לא נכון כי אצל החסידים המצב טוב יותר, הם פשוט יודעים להסתיר טוב יותר...

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-15/5/2010 21:11 לינק ישיר 

בחור_חסידי כתב:
לא פעם ולא פעמיים יוצא לי לדבר עם בת המין הנשי במרחבי הנט. בין במסגרת העבודה ובין במסגרות אחרות.
וכל פעם שמתחילים לדבר עם קטע רציני ועל שידוכים וכ'ו מגיע אותה תשובה מטומטת שאני בחיים לא יתחתן עם בחור שגולש ברחבי הנט.

אני יודע שדיברנו על זה פה לא פעם ולא פעמיים וגם לא שלוש. ולדעתי זה גם לא יהיה הפעם האחרונה שידברו ע"ז פה.

אני חושב שאחד מהסיבות לגירושים הגדולים היום במגזר החרדי נובע בחלקו מהבעיה הזאת, שכל צד מנסה להסתיר את האמת שלו ומי הוא באמת, ולכן יש פיצוצים.

משגע אותי שאתה רואה בחורה שמתלבשת כמו פח זבל. אבל היא רוצה בעל שישב וילמד והיא רוצה רק תורה.
אבל ריבונו של עולם את מתלבשת כמו בית של תורה? את מתנהגת כמו שבית של תורה אמור להתנהג?

בחורה שגולשת ברחבי הנט ואומרת אני לא יתחתן עם אחד שגולש זה לא צביעות? מי את? מה את עושה? את גולשת? אבל את רוצה שהבחור שלך יהיה שיא המושלם?

אני רציני לפעמים אני תוהה לעצמי ואומר אנחנו פשוט גודלים בדור של צבועים. בדור שכל אחד חי את החיים האמיתים שלו בסתר. ומבחוץ הוא חי את החיים שצריכים להיראות כלפי חוץ.

דווקא משום מה במגזר החסידי פחות רואים את התופעה הזאת. למה דווקא במגזר הלטאי רואים את זה?

זה לחץ חברתי? או סתם להראות לכולם אני כמו כולם. לקחתי בעל שיתלבש עם פראק. וילמד בכולל כמה שנים?

לא שאני מתחרט ע"ז שאני בנט. לא שאני מתחרט ע"ז שאני גולש או מדבר עם אנשים. סה"כ זה מעביר את הזמן יופי לבחור מבוגר שכבר כמעט אין לו חברים. כי כולם נשואים.

אני מחכה לתשובות.

אני לא מבינה למה אתה רואה ברצון של אדם שגולש פה בנט לבחור בן זוג הנוגד את מעשיו ולא גולש מימיו,  כצביעות או כהתחסדות מיותרת.
זה בכלל לא עניין של דיון אידיאולוגי האם ראוי לנהוג כך או לאו.
מבחינתי, מי שמחליט לחפש עבורו אדם ששונה ממנו בידיעותיו הטכנולוגיים ,בחר לעצמו אורח חיים מסויים, וזה לא משנה מהי דעתי לגבי רצונותיו. כמו שאני לא זו שאתהה בפורום על בחורה למה היא לובשת חולצת כפתורים או חולצת טריקו באוגוסט הקריר.
כל אחד יעשה מה שבא לו וטוב לו בחיים, גם אם זה לא בדיוק ההשקפה וצורת החשיבה האינדווידואליסטית שלי. - זכותו!

טוב לך או רע לך מלראות מעשים כאילו זו בחירתך להיות רגיש לכך. אבל אני לא חושבת שזה אמור להסעיר אותך כי סה"כ אין זו עברה או מעשה רע להחליט להתנהג כך. זו בחירה אישית! ואת זה כל אדם יכול לבחור לעצמו. כי אחרי הכל, וככלות הכל, מדובר פה באנשים בוגרים בעלי תבונה ובחירה חופשית לחייהם. אז כבד אותם בשל כך!!!

תוקן על ידי שNונה ב- 15/05/2010 21:28:18

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-15/5/2010 21:03 לינק ישיר 

בחור_חסידי כתב:

אני מחכה לתשובות.

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > חברה וקהילה > שידוכי חרדים > האם זה צביעות? התחסדות? או סתם צביעות שלמה?
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר
1 2 3 לדף הבא סך הכל 3 דפים.

bholext