כבר 4-5 שנים שתבשיל הרעל הזה מתבשל לו כה סמוך אלינו ועדיין.. עדיין.. לא גלש אלינו ב"ה ומי היחיד שאמר והבטיח חזור ושוב שכך יהיה? נכון מאוד!! הרב בן-ארצי, האחד והיחיד. עוד לא קם אחד שהתקרב לרמת הדיוק של כבוד מורנו הרב מלך המשיח! אבל אל דאגה, אין חשש שעיוורי הדור יפקחו פתאום את עיניהם ויתקלו במציאות הטופחת על פניהם שוב שוב ואין סכנה ממשית שהעובדות יבלבלו אותם. ב"ה לא אלמן ישראל..
"עיוורי הדור" מתחיל ב'גדולי התורה' (וקטני השכל) ונגמר ביהודי הכי פשוט שעדיין לא זכה להכיר את כבוד הרב גם אם לא בתפקיד המשיח לפחות בתפקיד נביא הדור שלא נופל דבר מכל דברו משום שגדולי הדור שלו עדיין לא נתנו לו אישור לכך.
נשלח ב-16/6/2015 23:22
יאללה קדימה
ריקודים וצהלולים
נשלח ב-15/6/2015 15:07
חחחח
אז רק שתדע לך נשמה טובה שאני מת להיפגש עם כולכם ולאו דווקא לשיעור אלא מבחינתי לדיבוק חברים מטורף וריקוד סוער של התלהבות דקדושה לכבוד גאולת עם ישראל והמלכת המשיח! תאמין לי ר' זוהר צדיק מתוק שלי שספק גדול אם אוכל לדבר אתכם מרוב שמחה והתלהבות שתהיה לי רק מלהיות במחיצתכם
נשלח ב-15/6/2015 14:43
תיבת הבנדורה ??????
חחח ענק
אף פעם לא סגרנו אותה ..
נשלח ב-15/6/2015 09:02
דבר כי שומע עבדך
מצמצמים לאיראנים את מרחב הדיבור
תסבירו להם שזה לטובתם כי אוטוטו הם לא יצטרכו לדבר בכלל אלא רק להקשיב לפקודות שיגיעו מתלמים בדרך לא דרך בלי חוט ובלי שרוך נעל
מתחבר מה עשית לי חביבי.. שוב פתחת לי את תיבת הבנדורה הזאת של מפגש?!
נשלח ב-14/6/2015 15:53
תודה רבה על המחמאות
זה בא רק כדי להזכיר למי ששכח שיש מי שהתחייב שהגונדי עליו במקרה של פגישה ....
אז...
מתי מארגנים פגישה כזאת?
נשלח ב-11/6/2015 22:22
קיבלת לייק מתופאי בתמורה ל-TAKE AWAY לירושלים...
נשלח ב-11/6/2015 22:10
נראה טוב אחינו נראה מעולה אוח אוח איזה חשק עשית לנו שלח איזה צלחת מלאה במייל אם לא קשה לך..
אם אכן יתברר שטעמו כמראהו אעשה לך לייק גם על ההינדוס וגם על הבישול