עם בחירתו של משה אבוטבול לראשות העיר הקנאים הקיצוניים הרימו ראש.
ראש העיר משבח את המתפרעים בהפגנה בחפציבה בשבוע שעבר, אשר גרמו נזק עצום למשפחת הילד הנפטר.
ראש העיר מחניף בכל הזדמנות לרבניהם ועסקניהם המושחתים.
ראש העיר שלא עושה דבר בכדי למנוע את הפיכת בית שמש למחוז טאליבאני.
ראש העיר מאפשר הצבת שלטי חוצות דורסניים בשם הצניעות / צביעות כביכול.
ראש העיר "שנפגע" עד עמקי נשמתו כאשר קראו לעברו ציוני (העילגון "חדש" בגליון האחרון)
עד מתי יהיה זה לנו למוקש?
עד מתי מלך אביון?
מהתוצאות כולנו נסבול כולל משה האבוטובול המשמש כמכשיר בידיהם של החולנים.
אכן קל לדבר כשהשאלה לא מונחת על שולחני. אבל, דעתי היא שמלחמה בקנאים תועיל למפלגת טוב. הציבור צמא למשהוא שישים סוף להשתוללות שלהם. ותנועת טוב מסוגלת לעשות זאת. המחיר לדעתי לא יהיה יותר יקר מהמחיר שהתנועה שלמה עד כה בעימות עם הציבור הליטאי. אולי לכמה ימים תהיה מחאה אישית כלפיך, מן הסתם קצת בוטה ולא נעימה, אבל זה יגרום לאמפתיה חיובית כלפי טוב בכלל, וכלפיך בפרט. מסקנה: קנה זוג ביצים מפלדה, ולך על זה.
נשלח ב-18/5/2010 11:02
קל לי לדבר כשזה לא אני שמאוים, אבל בדיוק ככה הם מצליחים להמשיך עם הטלת טרור על כל השכונה והשכנים. עושים מה שרוצים ואז מאיימים על מי שמתנגד. אם אתה נכנע, אז הם הצליחו וימשיכו עוד הרבה בהנהלת השכונה לטעמם.
עוד הפעם - קל לי לדבר כשזה לא אני המאוים, אבל מבחינת אובייקטיבית צריך להגיש תלונה ולא ליכנע לאיומים.
ואולי תחשוב על זה ככה - אם היית נכנע לאיומים, תנועת טוב בית שמש היתה קמה?
נשלח ב-18/5/2010 01:05
תראו מה קורה פה חברים
קיבלתי טלפון מהאנשים אשר צילמו את התמונות אודות עקירת הספסלים
כדי לבקש שלא הלך להתלונן במשטרה כי הם קיבלו איומים שאם מישהו יתלונן עליהם אזי הם יפעלו באלימות
אשמח לשמוע את דעתכם מחד ומאידך מי שיודע מי הם אותם קנאים הנראים בתמונות אודה לכם אם תיצרו עימי קשר בתיבה האישית
נשלח ב-17/5/2010 20:07
חברים רה"ע משה אבוטבול פוחד מהקנאים פחד מוות!!!
לא בא לו להתעסק איתם, אין לו כוח אליהם, הוא מעוניין בשקט תעשייתי..
באחד מהסרטונים שמבט הביא לפורום- נצפה רה"ע לוחש לעמיתו אודות הקנאים..
ואמר לו משפט בזה"ל "שטחים תמורת שלום" ..
ברמת העיקרון עיקר טענתו של רה"ע שאת הקנאים לא הוא הביא לעיר,
אלא דני וועקנין, ולכן הטענות צריכות להיות מופנות אל דני בלבד!
טענה זו ברובה צודקת.
אבל עדיין אין זה מן הנמנע שרה"ע יעשה סדר בעיר הזאת ושלא יהפוך את העיר הזאת לחמאסטן..
ופה כבר נכנס "אפקט הפחד" מהנטורי קרתא..
אי אפשר להפיל עליו את המאבק באותם חוליגנים,
ושהוא יחטוף את ההפגנות והכאב ראש מתחת לבית שלו ..
בינינו אף אחד לא היה עושה את זה..
מה שכן היה ראוי שכל מי שמכיר את שמות אותם חוליגנים יביא את השמות לפורום.
ונציג מוסכם יגיש תלונה למשטרה בעניין...
נשלח ב-16/5/2010 18:39
המחמיר על עצמו תבוא עליו הברכה
הקנאי על אחרים ......
נשלח ב-16/5/2010 13:27
ולחשוב שהיו טובניקים שחשבו ברצינות שרק אבוטבול יעצור את הקנאים !!!
נשלח ב-15/5/2010 23:50
יש כבוד,
אני מצדיע לכל מילה שלך,
אולי אפשר להפגין מול העיריה ולהגיד למשה להתפטר מיד מתפקידו.
קנאים נמאסתם!
נשלח ב-15/5/2010 23:15
שלמה יש עוד כמה דברים שאתה לא יודע
אז הנה עוד כמה
ראש העיר שהעוזר הראשי שלו הוא קנאי בשם דוד תפילנסקי שמסובב אותו על האצבע הקטנה
ראש העיר שרוצה למנות את הקנאי עמרם רוטר להיות אחראי על מחלקת הרווחה בציבור החרדי כולו כאשר יש הוכחות ברורות שכל המטרה של הרוטר הזה זה למנוע מהרווחה להיכנס ולטפל בתוך הציבור החרדי
(דבר שבינתים נמנע הודות לטיפולם של אלי פרידמן שמוליק גרינברג והרב דינקל השאלה עד מתי הם יצליחו למנוע את זה) ראש העיר שלא עשה דבר כנגד המתפרעים בחפציבה אלא בא עימהם במשא ומתן ראש העיר שלא רצה בתחילה ללכת עם יהודה מדיזדה לרב עובדיה בנושא המקוואות אלא לעשות כרצון הרבנים האשכנזים בלבד ראש העיר שלא עשה דבר כאשר נתנו מכות רצח לנערים בליל העמצאות כיוון שלא היו מוניות הם היו צריכים לעבור עם הדגלים שלהם דרך רמה ב' וראש העיר פתר את עצמו בתואנה שהם עשו פרובוקציה בכך שעברו עם דגלים ברמה ב' המציאות היא שכל אנשי הקנאים מהללים ומשבחים אותו כבר אומרת הכל
וראיתם אייך העיתון של השלטון מרח את כולם על ההשתוללות בחפציבה בצורה שרק הקומוניזים ידע לעשות
כעת ברור שהיה עדיף להצביע ללרנר הטמבל לעומת משה הקנאי שטמבל עדיף מקנאים