בית פורומים החרדים והאינטרנט

פקה"ס מאיימת "אם לא תורידי את הפרסומים נגד העוסי"ם לא תראי את ילדייך לעולם "

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-17/5/2010 00:50 לינק ישיר 
פקה"ס מאיימת "אם לא תורידי את הפרסומים נגד העוסי"ם לא תראי את ילדייך לעולם "

בס"ד אור ליום ב ד סיון התש"ע
הודעה לתקשורת

היום בשעה 14:38, בהיותי במקום עבודתי, כשלקוחות יושבים מולי, אני מקבלת שיחת טלפון מחנה סלוצקי, פקידת סעד ארצית לחוק הנוער.

בשיחה זו, אומרת לי חנה סלוצקי: "תגידי, מי נתן לך את הטלפון הסלולרי שלי?" השבתי לה שהטלפון שלה, איננו חסוי, והוא מפורסם בכל מקום. הטלפון של חנה סלוצקי: 050-6223377.

אומרת לי חנה סלוצקי: "חשבתי על זה הרבה. אם את רוצה לראות את הילדים שלך, אז תורידי את הפרסומים שלך נגד אתי דור ולילי שמי, (פקידות סעד לחוק הנוער, מלשכת הסעד רמת גן) ואל תכתבי נגד העובדים הסוציאליים".

עניתי לחנה סלוצקי שהפרסומים שלי על פקידות הסעד, לגיטימיים, נכונים ומשקפים מציאות כואבת וקשה, ונכתבים מתוקף היותי עיתונאית.

אמרה לי חנה סלוצקי: "אם לא תורידי את הפרסומים שלך נגד העובדים הסוציאליים, לא תראי את ילדייך לעולם!".

עניתי לה: את זה בית משפט יחליט. אמרה לי גב' חנה סלוצקי: "תמשיכי בשלך, ואנחנו לא ניתן לך לראות את ילדייך".

הילדים שלי בני ערובה בידיה של הפושעת חנה סלוצקי. ילדיי בני ערובה של כת המוגדרים כעובדים סוציאליים. הפושעים הללו שמשמשים כבית דין שדה לכל דבר וענין, חוטפים ילדים, מבצעים ועדות החלטה, מוציאים לפועל וקוברים את הילדים שלנו במוסדות שלהם.

חרף העובדה, כי הוכחתי בראיות ובעובדות את פשעיהם של פקידי הסעד שחטפו את ילדיי מגן הילדים ומבית הספר ביום 06.01.09,כי ביצעו מחטף זה בצורה בלתי חוקית, ללא סמכות וללא שהיתה להם סיבה לחטוף את ילדיי, לא הושבו אלי ילדיי. ומזה שנה לא ראיתי אותם.

חנה סלוצקי, אשפה מצחינה שכמותך, הטבע חזק יותר מכל דבר.

חנה סלוצקי - מאחר ואני עובדת קופת חולים - כל שיחות הטלפון שלנו מוקלטות, לצורך בקרת איכות.

מנהלת המשרד שלי, נכחה ושמעה את איומייך נגדי. 

4 לקוחות שישבו מולי, יתנו עדות על איומייך נגדי.

חנה סלוצקי חתיכת בריונית, פושעת, עבריינית דרדקית.

תלונה על איומייך תוגש למשטרת ישראל.

לורי שם טוב
אמא של אורם ואריאל

תוקן על ידי shay98 ב- 17/05/2010 01:01:43

דווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-1/6/2010 21:38 לינק ישיר 

בס"ד אור ליום ד כ סיון התש"ע
 את כל ההוכחות אנחנו נשלח בע"ה לביה"ד הבינלאומי בהאג בתרגום לאנגלית יש לנו כתב תביעה מוכן בתרגום לאנגלית ביחד עם התנועה למען עתיד ילדינו כולל הקלטות של פקידי הסעד שחוטפים ילדים מהוריהם בשם החוק
בשם "טובת הילד" הגנת הילד ילדים בסיכון ושלל תסקירים שקריים ומגמתיים שנכתבים מתוך רשעות אטימות אכזריות שמזכירה משטרים אפלים ושואה השקטה שעושים העוסי"ם במדינת הערב רב "ישראל" בחותמת גומי 
של בתי המשפט לנוער או לעניני משפחה או ביה"ד הרבני .  

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-1/6/2010 17:15 לינק ישיר 

ב"ה

סליחה לך גברת על חוסר ההבנה אליו נקלעת,
ר' שי הי"ו לא 'התעלם' מבקשתי.
בזמן שצרפתי את שורת ההערה (01:34:10),
ר' שי עסק בכתיבת שורות תגובתו אלי, כך שטרם ראה את הבקשה שנוספה לתגובתי.
עכ"פ, הבקשה לא היתה שיש עליו להוכיח משהו בפני באי הפורום, אלא כמו שר' שי מכיר אותי - לשלוח לי לתיבה האישית באם ירצה וימצא לנכון כדי שאעשה בזה שימוש נאות באם אמצא לנכון.

כל טוב, ומצטער על האי הבנה.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-1/6/2010 15:32 לינק ישיר 

שי, מדוע התעלמת מבקשת אמנון להצגת עדויות על פקידי סעד שמקבלים תמריצים עבור כל ילד שהם מוציאים מביתו??
אני, באופן אישי, עוסקת בתחום שונה לגמרי, אבל תתפלאו- יש הרבה שיתוף פעולה בין רבנים לעו"ס. מי שנמצא בכזו סיטואציה, מוזמן לפנות לרב שלו ולהתייעץ איתו. הוא כבר ידע איך לעזור לו.
מי שלא מכיר מקרים מקרוב, שלא ישמיץ סתם.
בברכת "שלא תצא תקלה תחת ידינו"
בתיה

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-1/6/2010 01:35 לינק ישיר 

בס"ד
בהחלט אמנון מסכים איתך כל מלה אני מכיר אישית את חלאות המין האנושי הללו נתקלתי בעשרות פקידי סעד עובדות סוציאליות שופטי נוער ומחוזי עד העליון הכל ריקבון אחד טוטאלי של כל מערכת המשפט בישראל כולל בתי הדין ה(ח)רבניים שמסלפים את תורת ישראל בגיטין פסולים ׁומחייבים שלא כדין מזונות נגד ההלכה מכופפים את ההלכה ומתאימים אותה לחוקי מדינת הערב רב "ישראל" אותם דייני השקר מפחדים מפקידי הסעד לסדרי דין ונותנים להם לחרוץ גורלות בדיני נפשות .

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-1/6/2010 01:27 לינק ישיר 

ב"ה

מעדויות רבות ששמעתי, למדתי שעובדות סוציאליות הן נשים רעות, אכזריות ואטומות לב, המשכורת הנמוכה בד"כ שהן מקבלות והלחץ הבלתי אפשרי במערכת רק מוציאים מהן את כל הרעל החוצה והקורבנות שעירי העזאזל שלהן הם כמובן המשפחות האומללות הנופלות לידיהן.

הערה שנוספה: ר' שי היקר, אשמח לקבל עדויות על עו"ס שמשלשלים לידיהם כספים על כל ילד שלוקחים מהוריהם.

תוקן על ידי eman0n ב- 01/06/2010 01:34:10

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-1/6/2010 01:16 לינק ישיר 

בס"ד אור ליום ג יט סיון התש"ע
הגב' חושבת שהיא צדיקת הדור ומצילה את ילדי ישראל הרבה "עובדות סוציאליות " חולות במחלת השגעון הזאת חושבות שהם "דתיות" ו"חרדיות" הם משרתות את הס"מ וגונדא דיליה לא את הקב"ה והשכינה
לצער אבות ואימהות ישלמו על זה שופטי הנוער המחוזי והעליון שנותנים יד לפשע של חטיפת ילדים מהוריהם 
שומרי חוק גם בסדום ועמורה שמרו חוק למהדרין והיו רעים וחטאים להשם מאד !! 

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-31/5/2010 22:43 לינק ישיר 

שי...
חבל על המאמץ שלך להסביר לגברת מה לא בסדר...
היא תבין בקרוב בעל כורחה שהיא נמצאת במקום לא טוב...
ועליה לצאת משם ולא לנסות ולחיות עם האשליה שדברים "יתוקנו" בעתיד...
ה' ירחם...אני מקווה בשבילה שהיא באמת פועלת בתמימות לעשות טוב...
וכל דרכי איש זך בעיניו כמאמר החכם...וד"ל.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-31/5/2010 21:56 לינק ישיר 

בס"ד
האיום של פקה"ס חנה סלוצקי הינו פשע והפרת זכויות אדם לגב' לורי שם טוב עשו עולה והרחיקו אותה מילדיה והפרו צו בית המשפט להסדרי ראיה עד היום כבר שנה היא לא רואה אותם זה פשע מתועב איזה הצדקה יש לזה ??

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-31/5/2010 21:53 לינק ישיר 

בס"ד אור ליום ג יט סיון התש"ע
זה עידוד אבטלה סמויה מקבלים מקופת משרד האוצר 5000 $ על כל ילד זה עוד תקנים לפקידי הסעד
ולמוסדות הסעד ולמשפחות אומנה יש דילים בין פקידי הסעד לבין משפחות האומנה ועמותת אור שלום האחראית לסידור משפחות אומנה גב' המקרה שלי הוא לא חריג תיכנסי לאתר התנועה למען עתיד ילדינו ותראי עוד הרבה מקרים כאלה מדוע בית המשפט לנוער משמש "חותמת גומי" לפשעי פקידי הסעד מדוע השיטה זאת קיימת 62 שנה
 מתקופת דוד בן גוריון שר"י הגיע הזמן לשנות את השיטה האכזרית הזאת שהמשטרה תתחיל לבדוק תלונות נגד פקידי הסעד שלא יהיה איפה ואיפה כולם שוים בפני החוק כנראה שיש שוים יותר .

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-31/5/2010 17:58 לינק ישיר 

הלוואי והיתה אפשרות למנוע את הבאת חלק מהילדים האומללים הללו לעולם.
שי, ייתכן שהמקרה שלך חריג, אבל אני מוכנה לערוב על כך שברוב המוחלט של מקרי הוצאת הילדים מרשות הוריהם, היה זה הרע במיעוטו!!!
אתה מוכן להסביר לי מי משלם לפקידות סעד על הרחקת הילד מהוריו???? למה שהוא יעשה את זה????
אני מכירה באופן אישה שתי משפחות אומנה (חברים, לא קשור לעבודה שלי), ובשתיהן יש מעקב ופיקוח הדוק של עובדות הרווחה, והילדים מרוצים מהסידור הזה.
אנא ממך, לטובתך ולטובת כל קוראי הפורום, אל תכליל מהמקרה שלך לשאר המקרים.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-30/5/2010 04:47 לינק ישיר 

בס"ד
בג"ץ מתח ביקורת חריפה על תיפקוד פקידי הסעד שגורמים נזקים נפשיים לילדים אז מדוע ממשיכים הם לחטוף ילדים מהוריהם?מדוע בג"ץ לא ביטל את חוק הנוער לעתים רחוקות בג"ץ מבטל החלטות של ערכאות קודמות 
בית המשפט העליון מחזיר אותך לביהמ"ש המחוזי המחוזי לנוער וחוזר חלילה פקידת הסעד מגובה ע"י בית המשפט פקידת הסעד מגבה על השופטת אחת מגבה על חברתה ובלשון הערב רב "יד לוחצת יד"
ככה מתנהל המשפט השקרי במערכת המשפט בישראל ואין צדק במדינת הערב רב הקרויה "ישראל"
בטח שיש ריוח אחרת לא היו מוציאים כל כך הרבה ילדים מהוריהם איני מגזים אני יודע מה שקורה זה פשע
מימסדי בחסות "חותמת גומי של בית המשפט "!!

תוקן על ידי shay98 ב- 30/05/2010 16:49:11

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-30/5/2010 04:21 לינק ישיר 

בס"ד אור ליום א יז סיון התש"ע
הייתי עוד מרחיק לכת ואומר שגם לבית המשפט לנוער יש טובות הנאה מזה ושופטת שמחפשת שפקידת הסעד תגבה על פשעיה מראה בעליל שיש כאן פשע מגובה בחסות בית המשפט לא ייתכן שכל תסקיר שקרי ומגמתי שנכתב מתוך רשעות ואטימות לב איני מדבר על מקרים קיצוניים כלל ועיקר אני מדבר על השיטה שחורצים גורלות בדיני נפשות  על סמך ועדות תכנון טיפול ילדים ללא שום הסכמת ההורים הביולוגיים חוטפים ילדים למרכזי חירום חסויים למשפחות אומנה חסויים
זה מקום המדינה מתקופת דוד בן גוריון יוסף בורג ויצחק בן צבי שר"י יש אינטרס מובהק להוציא ילדים במירמה
לא מתוך שיקול דעת מקצועי טהור "טובת הילד" האם  השופט נוער בכלל יודע מה קורה באותם פנימיות ומשפחות אומנה
הוא חוקר את פקידי הסעד "שוכנעתי כי טבות הילד להוציאו מחיק הוריו ולנתקו " איך בדיוק הוא משוכנע מה מכריע
תסקיר פקידי הסעד הילד בסיכון מייצרים תמונת מצב שהילד בסיכון ואז פשוט חוטפים את הילד מידי הוריו בסיוע משטרת ישמעאל לא ישראל בושה וחרפה למדינה הזאת ש-62 שנה שום דבר לא השתנה ובמקום לסייע למשפחות קשות יום
משרד הסעד חוטף מהם את הילדים וטוען טענות חסרות כל בסיס " אי מסולות הורית" למה המדינה אישרה דרך הרבנות לאותו זוג להתחתן להביא ילדים לעולם ואח"כ טוענים שאינם כשירים לגדל את ילדיהם ??

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-30/5/2010 01:14 לינק ישיר 

בס"ד
גב' אני לא צדיק בסדום אני מכיר טוב מאד את הנושא מקרוב מדובר בחטיפת ילדים מהוריהם כמו שחטפו את ילדי תימן בזמנו ,מדובר בתקציבי ענק שמקבלים פקידי הסעד לכיסם הפרטי כולל 5000 $ על כל ילד ברור לי  שבית המשפט הוא חותמת גומי של פקידי הסעד ולא יותר מזה .  

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-30/5/2010 01:07 לינק ישיר 

במילים אחרות, אתה בעצם אומר שאתה הצדיק היחיד בסדום.
מבלי להמעיט בערכך (ובכלל אינני מכירה אותך ) אני חוששת שהגזמת מעט. יכול להיות שנעשה לך עוול, אך איזו סיבה יש לרשויות החוק לפעול נגדך בכוונה תחילה? לו יצויר ואכן יש לפקידות הסעד רווח אישי מהרחקתך מילדיך, למי יש אינטרס לעודד אותן לכך? מהי טובת המערכת? הרי כל ילד שהורחק מהוריו עולה לנו הון רב מידי חודש, מדוע לשלם זאת ללא סיבה מוצדקת?

תוקן על ידי shay98 ב- 30/05/2010 04:36:14

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-30/5/2010 00:48 לינק ישיר 

בס"ד
אני צריך לפגוש אותך פנים אל פנים לא ניתן בפורום לפרט את כל הטענות המוצדקות דרושים אנשי מקצוע עם השכלה רחבה כולל בעבודה סוציאלית עם גוף בקורת חיצונית לא מטעם משרד הסעד ומומחים חיצוניים לא מטעם פקידי הסעד והמערכת הגשתי הרבה עתירות לבג"ץ ובגלל שאין לי יצוג משפטי אם לא מתייחסים לעתירות ברצינות !! עו"ד מהסיוע משפטי זה כמו כוסות רוח למת מה הם עושים בדיוק מסכימים עם פקידי הסעד

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > אקטואליה וחדשות > החרדים והאינטרנט > פקה"ס מאיימת "אם לא תורידי את הפרסומים נגד העוסי"ם לא תראי את ילדייך לעולם "
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר
1 2 לדף הבא סך הכל 2 דפים.

bholext