בס"ד אור ליום ב ד סיון התש"ע
הודעה לתקשורת
היום בשעה 14:38, בהיותי במקום עבודתי, כשלקוחות יושבים מולי, אני מקבלת שיחת טלפון מחנה סלוצקי, פקידת סעד ארצית לחוק הנוער.
בשיחה זו, אומרת לי חנה סלוצקי: "תגידי, מי נתן לך את הטלפון הסלולרי שלי?" השבתי לה שהטלפון שלה, איננו חסוי, והוא מפורסם בכל מקום. הטלפון של חנה סלוצקי: 050-6223377.
אומרת לי חנה סלוצקי: "חשבתי על זה הרבה. אם את רוצה לראות את הילדים שלך, אז תורידי את הפרסומים שלך נגד אתי דור ולילי שמי, (פקידות סעד לחוק הנוער, מלשכת הסעד רמת גן) ואל תכתבי נגד העובדים הסוציאליים".
עניתי לחנה סלוצקי שהפרסומים שלי על פקידות הסעד, לגיטימיים, נכונים ומשקפים מציאות כואבת וקשה, ונכתבים מתוקף היותי עיתונאית.
אמרה לי חנה סלוצקי: "אם לא תורידי את הפרסומים שלך נגד העובדים הסוציאליים, לא תראי את ילדייך לעולם!".
עניתי לה: את זה בית משפט יחליט. אמרה לי גב' חנה סלוצקי: "תמשיכי בשלך, ואנחנו לא ניתן לך לראות את ילדייך".
הילדים שלי בני ערובה בידיה של הפושעת חנה סלוצקי. ילדיי בני ערובה של כת המוגדרים כעובדים סוציאליים. הפושעים הללו שמשמשים כבית דין שדה לכל דבר וענין, חוטפים ילדים, מבצעים ועדות החלטה, מוציאים לפועל וקוברים את הילדים שלנו במוסדות שלהם.
חרף העובדה, כי הוכחתי בראיות ובעובדות את פשעיהם של פקידי הסעד שחטפו את ילדיי מגן הילדים ומבית הספר ביום 06.01.09,כי ביצעו מחטף זה בצורה בלתי חוקית, ללא סמכות וללא שהיתה להם סיבה לחטוף את ילדיי, לא הושבו אלי ילדיי. ומזה שנה לא ראיתי אותם.
חנה סלוצקי, אשפה מצחינה שכמותך, הטבע חזק יותר מכל דבר.
חנה סלוצקי - מאחר ואני עובדת קופת חולים - כל שיחות הטלפון שלנו מוקלטות, לצורך בקרת איכות.
מנהלת המשרד שלי, נכחה ושמעה את איומייך נגדי.
4 לקוחות שישבו מולי, יתנו עדות על איומייך נגדי.
חנה סלוצקי חתיכת בריונית, פושעת, עבריינית דרדקית.
תלונה על איומייך תוגש למשטרת ישראל.
לורי שם טוב
אמא של אורם ואריאל