ישיבה בויס מגיעים לישראל!!! ועכשיו זה יותר קרוב מתמיד - - -
לאחר שנים של ציפיה, ישיבה בויס ואלי גרסטנר מגיעים סוף סוף לארץ! מתי? בקיץ הקרוב! אלי גרסטנר כבר סיפר על כך בראיונות ברדיו קול חי ובחסידיניוז לפני מס' חודשים, אבל עכשיו זה קרוב מתמיד --- תוספת עריכה: בלעדי לפורום אלי גרסטנר לאחר בירור אישי נודע לי כי יגיעו 25 ילדים, יעקב מרדכי גרסטנר ביניהם. ---
הטלפון של ישיש? איזה טלפון? אני באמת מקווה שההופעה תהיה יותר באיזור כ' אב ומעלה,לשבוע הראשון יש לי תוכניות...... לגבי החבר'ה 4 אלי אמר בפייסבוק שזה יצא אחרי הקיץ (וכרגיל,זה כנראה לא יקרה........)
נשלח ב-25/6/2010 11:42
פששש..... יפה לך שהצלחת להשיג את המידע. אני מחכה להודעה רשמית.
לאחר בירור נתברר לי שיהיו הופעות ב-1 לאוגוסט (כא אב) ב-5 לאוגוסט (כה אב) וב-8 לאוגוסט (כח אב) עדיין אין עוד פרטים. שמעתי שיש עיכובים עם הדיסקים שצריכים לצאת (בעיות עם מי שאמור להוציא אותם לא הבנתי בדיוק) מישהו יוכל לברר זאת? (המקור: הטלפון של ישיש).
נשלח ב-24/6/2010 00:22
נו, מה קורה? מיאמי כבר מפרסמים פריד כבר מפרסם שוואקי כבר מפרסם, מישהו צריך להודיע למר גרסטנר שהוא מפגר אחרי כולם בכל הסיקורים התקשורתיים!!!
נשלח ב-18/6/2010 13:29
קבלו דיווח נוסף בעקבות שאלה שאני ועט שאלנו את אלי בפייס:
the kogen twins are coming iyh. we r making all the final info public this week.
שזה אומר: תאומי מש' קוגן מגיעים אי"ה, כל המידע הנוסף יפורסם השבוע.
נשלח ב-15/6/2010 10:09
לא כזה נורא יותר ממיאמי זה בטוח, לפחות שהבמה תראה יותר מלאה..
נשלח ב-14/6/2010 22:56
קודם כל, ברוכה הבאה לפורומנו הקט! אולי תספרי לנו קצת על הקשר שלך לגרסטנר ושות' ואיך הגעת אלינו?
לגבי מס' הילדים - אני שאלתי במייל שפורסם במודעה וענו לי ש-25 ילדים, אז אלי תיקן ואמר שזה יותר קרוב ל-20, אז כנראה משהו כמו 21,22 לא קריטי.... העיקר שיעקב מרדכי גרסטנר מגיע.
יש לך מושג איזה מבצע לוגיסטי זה להביא 25 ילדים להופיע בארץ?
אז בעדכון נוסף זה 20. ככה אלי כתב בפייס...
נשלח ב-10/6/2010 00:57
אין עדיין פרטים נוספים. כשיהיו - נעדכן. לפי מה שהבנתי אלי נמצא כרגע בארץ אז כנראה שממש בקרוב נדע יותר פרטים.
נשלח ב-8/6/2010 17:28
חבר'ה מישהו כבר יודע איפה ומתי תהא ההופעה????
נשלח ב-28/5/2010 12:28
אלי אמר בפייסבוק שהוא יופיע אי"ה.
נשלח ב-27/5/2010 02:11
סקר חדש בשלאגר.
אני מציאותי ואני יודע שהאופציה השלישית לא תהיה מקום ראשון בדירוגים, אבל בכל זאת:
http://www.shlager.net/
מנוחה, החברה, דוד שטיין ואלי גרסטנר בעצמו (שירת סולו) לא יופיעו? לא חבל שעד שמגיעים לארץ ומשקיעים כ"כ הרבה אז לא ישקיעו עוד קצת בשביל כולם? מישהו יודע איזו תזמורת תנגן וכמה כלים יהיו?
יש לך מושג איזה מבצע לוגיסטי זה להביא 25 ילדים להופיע בארץ?!
אי אפשר לדרוש מעבר לזה. במידה והמופע יצליח, זה יהווה פתח להופעות הבאות.
בכל אופן - סביר להניח שאלי יופיע בסולו. הייתי אומר שאין סיכוי שלא. למה לא? הוא מגיע איתם בכל מקרה.
לגבי תזמורת - אין פרטים. כשיהיו כאלו, נעדכן. סמוך עלי.
מנוחה, החברה, דוד שטיין ואלי גרסטנר בעצמו (שירת סולו) לא יופיעו? לא חבל שעד שמגיעים לארץ ומשקיעים כ"כ הרבה אז לא ישקיעו עוד קצת בשביל כולם? מישהו יודע איזו תזמורת תנגן וכמה כלים יהיו?