בית פורומים לשמוע אל הרינה ואל התפילה

רשמים מתפילת החג בבית הכנסת הגדול בירושלים

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-19/5/2010 22:01 לינק ישיר 
רשמים מתפילת החג בבית הכנסת הגדול בירושלים

לילה טוב לחברי וצופי הפורום, נכחתי בתפילות הבוקר בבית הכנסת הגדול בירושלים בתפילתו של החזן חיים אדלר עם מקהלת בית הכנסת.  בחג היה קצת שינוי מהרפרטואר הקבוע של בית הכנסת שזה דבר ברוך ומרענן, חלק מהיצירות החדשות שבוצעו היה: השם זכרנו של רוזנבלט-בביצוע מעולה של החזן רק מה שהפריע לי זה היה האטה הדרסטית בקצב של היצירה מצידה של המקהלה שזה קצת הרדים אותי. עוד יצירה נחמדה היתה על מה אשיב שנראה לי שדוקטור מרדכי סובול חידש והוסיף לה רציטטיב חזני רק חבל שזה לא היה מתואם והחזן שר את היצירה כמעט ללא עזרת המקהלה.  ועוד יצירה מרעננת היה שאו שערים של לבנדובסקי ששר הבן של המנצח אלי יפה ואת הסיום שר חיים אדלר(גם שם היתה איטיות מרגיזה מצד המקהלה) מאוד התרגשתי בדואט בין החזן למנצח במילים וקרב פזורינו. | לפני יזכור דרש הרב הגאון ישראל מאיר לאו דרשה מאלפת וכן שמחתי שהרב לאו התפלל את אבינו שבשמים ולא ביצעו את המנגינה הנדושה של זים. המשך שבוע טוב.     

דווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-20/5/2010 02:24 לינק ישיר 

אהבת עולם ? של מי?

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-19/5/2010 22:38 לינק ישיר 

בליל החג ביצע החזן את הביצוע הקבוע הנהוג בליל חג השבועות מזה שנים בבית כנסת של אהבת עולם היה יפה ובית כנסת מלא מפה אל פה 

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > הכל סביב המוזיקה > לשמוע אל הרינה ואל התפילה > רשמים מתפילת החג בבית הכנסת הגדול בירושלים
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר

bholext