בית פורומים בית שמש

הדיקטטורה נמשכת כלפי הישיבה התיכונית

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-31/5/2010 02:27 לינק ישיר 
הדיקטטורה נמשכת כלפי הישיבה התיכונית

כעת ממשיכים המשועממים מבית מדרשה של רבני דגל התורה הלא הם הרבנים פרלשטיין גולדשטין וקורנפלד להטיל את חיתתם על המשפחות שהחליטו לשלוח את ילדיהם לישיבה התיכונית החדשה

מדי ערב פוקדים שליחים את בתיהם של אותם ילדים כדי לשכנע את ההורים שלא יעשו את המעשה הזה לשלוח את בניהם אל הישיבה הנ"ל

ממה שדווח לי הם לא מתביישים ויושבים אצל המשפחות למעלה משעה וחצי ואינם בוחלים בשום אמצעי כדי "לשכנע" כביכול ההורים הביעו שעת נפש מאותם חכמים

אנשי דגל התורה אינם יכולים יותר למכור תותים כאילו הם מיצגים את ציבור החרדי האנגלוסקסי כאשר רבני התנועה ממררים לאנשים אלו את החיים

רק היום ניתלו שוב מודעות כנגד הישיבה בירושלים ובק. ספר מידי יום יושב מטה המאבק של אותם משועממים כדי לגרום לישיבה הזו שלא תקום בכל מחיר

וכל זאת על אף שהוחלט להקים את הישיבה בעיר הותיקה ולא ברמה כשנותים אצבע לוקחים את כל היד כאלו הם אנשי דגל התורה הנאורים

שמוליק ומונטג אתם שלוחים של אותם משועממים ואינכם יכולים לומר ידינו לא שפכו את הדם בפרט כאשר רודפים אנשים אמריקאים תמימים אשר עושים זאת שלא להרגיז איש ואינם משכנעים אף אחד שיבוא לישיבה הזו הם פשוט מבקשים לדאוג לעצמם ובכל זאת יש אנשים רעים שכל מטרתם זה  להפריע לכל מי שלא נראה להם

תוקן על ידי יש_כבוד ב- 31/05/2010 02:39:22

דווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-8/6/2010 12:29 לינק ישיר 

זה רעיון ....

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-8/6/2010 12:26 לינק ישיר 

עדיף בכלל לכתוב את זה באנגלית - YT. כמו YU (ישיבה יוניברסיטי) או BMT (בית מדרש לתורה).

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-8/6/2010 12:14 לינק ישיר 

אולי אם יקראו לזה ישיבה לאמרקאים/תיכונית/למתחזקים הקנואים יעזבו אותם לנפשם

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-7/6/2010 12:37 לינק ישיר 

אולי כדאי להציץ בנאמר בראיון הנוקב של הרב http://www.bhol.co.il/news_read.asp?id=17434&cat_id=1

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-1/6/2010 11:57 לינק ישיר 

אני מנסה להבין, מה מניע את אותם ה"לא-שפויים"?
ולמה כאשר הר' חייט רצה להקים ישיבה תיכונית "מערבא", נאסר עליו לעשות זאת בי-ם ובב"ב?
אולי דין בית-שמש וביתר כיום הוא כדין י-ם וב"ב דאז?

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-1/6/2010 09:50 לינק ישיר 

להבדיל בין גליליאו לבין מקימי הישיבה אולי אתה צודק אבל בין הכמרים הנוצרים החשוכים לבין ה"רבנים" החשוכים שלנו אין הרבה הבדל
יחד עם זה אני קורא לרבנים השפויים ובהם מורי ההוראה וגדולי הדור להתערב ולהכנס לעומק הסוגיה ולהגיע למסקנות הברורות שבמקום שישרצו מרבית התלמידים שלא מוצאים את מקומם בישיבות והוריהם לא רואים בכך אופציה ראויה מן הראוי והרצוי להקים רשת מוסדות שכאלו בימינו אלו ואולי אפילו להשתלב ולהעמיק את הקשר לתורה ולומדיה במקום ליצור חייץ ושנאת חינם .

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-1/6/2010 08:47 לינק ישיר 

שלמה, לממשיכו של קופרניקוס שאמר "נוע תנוע", קראו גלילאו.
ובד"כ אומרים "להבדיל" כאשר מזכירים יהודים, ולהבדיל, נוצרים.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-1/6/2010 01:01 לינק ישיר 

שלמה, אין סיכוי.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-31/5/2010 23:17 לינק ישיר 

ואף על פי כן!! נוע תנוע!!
הישיבה התיכונית תקום על אפם ועל חמתם של הפונדמנטליסיטים קיצוניים ואור תורת האמת יאיר על פני העיר כולה.

הלוואי ויכולתי לכתוב שאני בטוח שהם יגיעו להתנצל אחרי שהישיבה תקום ובחירי הנוער ברמב"ש ילמדו בה.

(מה שלא ניתן לכתוב על הקיצוניים כאן, ניתן לספר על ראשי הכנסייה הנוצרית, שדעותיו של קופרניקוס לגבי מערכת השמש לא עמדו בקנה אחד עם דעותיהם, הוא נרדף על כך עד חורמה וממשיכו אמר את המשפט שבפתיחה "ואף על פי כן נוע תנוע". למרות הכל האמת העובדתית תנצח. אכן, לאחר כמה מאות שנים הודו ראשי הכנסייה והתנצלו בפניו על קברו. אולי בעוד כמה מאות שנים ראשי התנועה החרדית ליטאית - אם תשרוד עד אז... יתנצלו על כך שרדפו את אנשי האמת דהיום...).

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-31/5/2010 17:17 לינק ישיר 

גם אני יהודי פשוט שאומר אם כבר אז כבר להקים וללא מורא וללא משוא פנים להקים ברמה א ומי שלא מעוניין שלא ישלח ומי שמעוניין יתכבד וישלח ויואילו הרבנים החשובים שלא לשלוח את ילדיהם ולא יתפלאו אם ימצאו את ילדיהם שלהם בפארק .....

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-31/5/2010 13:53 לינק ישיר 

חשבתי שהיה סוג של הסכם שיעברו את הישיבה מחוץ לרמב"ש (ויפסיקו להפריע להם).
אם עדיין מנסים להרוס את הישיבה, למה להעביר אותה מחוץ לרמב"ש - שיישארו בשכונה!!!

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-31/5/2010 12:32 לינק ישיר 

אני מציע שישלחו אותם אנשים, (שכנראה יש להם זמן פנוי),  לדבר בנחת לשעה וחצי עם הנערים (ומשפחותם) שהיו בפרק בלילה, ולעזור להם למצוא מקומות חינוך, ואפילו להקים עוד מוסדות שמתאימות להם, במקות להרוס מה שאחרים עושים - זה יחשב יותר לזכותם
- אם באמת רוצים לעזור ולא רק לנצח במאבק הכח 

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > אקטואליה וחדשות > בית שמש > הדיקטטורה נמשכת כלפי הישיבה התיכונית
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר

bholext