| נשלח ב-1/6/2010 21:41 |
|
| |
איך אני מרגיע ילד בוכה?
הרי ההורים לחוצים ונלחצים מהבכי, איך מעבירים לילד את הרגשות של ההורים כדי שירגעו?
תודה.
|
|
|
|
| נשלח ב-20/6/2010 23:46 |
|
| |
לתת לו את תשומת הלב,
ולהיות עירני לצרכיו, קרי-תשומת לב, כך שבפעם הבאה הוא לא יצטרך לבכות בכדי לקבל את זה כיון שזה יסופק זה מכבר.
|
|
|
|
| נשלח ב-20/6/2010 23:07 |
|
| |
לי נראה שלפעמים ילד\ה בוכים (ולא משנה הגיל) בגלל חוסר בתשומת לב מצד ההורים השאלה היא האם לתת לילד את תשומת הלב שהוא דורש בצורת בכי או שלהראות לו שבכי לא מטריד אותנו ולאחר שהוא נרגע לתת לו את תשומת לב
|
|
|
|
| נשלח ב-16/6/2010 22:07 |
|
| |
זה נשמע "מדעי" מדי. מה עם אינטואיציה?
|
|
|
|
| נשלח ב-16/6/2010 21:48 |
|
| |
לתינוק בוכה יש סיבה,
עליך לזהות אותה,
לפניך מס' אפשרויות ואינך יודע מי מהם הוא הגורם,
הדרך לעלות על הסיבה, היא התבוננות במס' שאלות ולמפות אותם מי מהם אינו נכון ומי מהם יכול להיות נכון,
לאחמ"כ עליך לנפות ולברור את אילו הנראים יותר קרובים ולנסות לנטרל אחד אחד,
זו הנוסחה, כמובן שיש הרבה מה להרחיב, וגם לעשות, כמו לנהל רישומים להצביע על שינויים ולעקוב אחר התוצאות.
בהצלחה.
|
|
|
|
| נשלח ב-16/6/2010 21:26 |
|
| |
אני מתכוון באופן כללי ולא נקודתי של כמה זמן, אלא בילד או תינוק בכייני...
ויישר כוח לעונים כאן.
|
|
|
|
| נשלח ב-4/6/2010 00:58 |
|
| |
אכן, אני תמיד מסכים אתך.
|
|
|
|
| נשלח ב-3/6/2010 20:58 |
|
| |
גם אם זה רצון בדרך כלל זה מגיע לו.
בכל השאר הסכמת איתי, אלא שחידדת מעט, לא כן?
|
|
|
|
| נשלח ב-3/6/2010 20:35 |
|
| |
לא בכל פעם שהילד בוכה, זה נובע מצורך אמיתי להגנה. זה אולי מעיד על רצון להגנה. לא בכל עת שהוא רוצה, יש לתת לו את זה. מותר גם לילד קטן ללמוד להתמודד מעט (כמובן שאין להגזים בכך) בעצמו.
|
|
|
|
| נשלח ב-3/6/2010 20:31 |
|
| |
ברמה העקרונית אני סבור שלתת לילד לבכות לא מביא לפתרון ולהיפך מעצים את הבעיה.
הלא אם הילד זקוק לתחושת הגנה ואהבה, כעת עם הישארותו לבדו במיטה בוכה הוא מרגיש בודד מוזנח מאויים, לכן גם אילו סיבת בכיו היתה אחרת הרי שכעת הוא יכול לפתח פחדים ורגשות אלו.
לכן הגישה הכללית צריכה להיות רחימאית ואוהבת אפילו אם זה קשה, אלא שכאן מעלה שייעקלה את הבעיה שכלו כוחותיו מלסבול, לכן צריך לבדוק מה הגורם להפרעות השינה של הילד.
|
|
|
|
| נשלח ב-3/6/2010 08:14 |
|
| |
נראה לי ששייעקלה שואל ברמה העקרונית ולא ביחס לילד מסויים. לא כן? אך ברור כי שאלותיך נכונות. תלוי מהו המצב עליו מדובר.
|
|
|
|
| נשלח ב-2/6/2010 20:06 |
|
| |
שייעקלה,
אשמח אם תרחיב בהצגת הבעיה, כמו למשל משך הזמן שהוא בוכה, הזמן והשעות, כיצד הוא היה מגיב עד עתה?
|
|
|
|
| נשלח ב-2/6/2010 08:12 |
|
| |
אם אכן מדובר בבכי מיותר, על ההורים - לפעמים - להתגבר על עצמם ולאפשר לילד להתמודד לבד עם עצמו. אם לא יאפשרו זאת לילד, הוא עלול להפוך ליצור מפונק. אם הם מתקשים לסבול את בכי התינוק, רצוי שיקנו אטמי אזניים.
|
|
|
|
| נשלח ב-2/6/2010 07:11 |
|
| |
מדובר בילד/תינוק שלא רעב ולא בכאב כלשהו אלא מנצל את רגשיי ההורים ובוכה, כיצד אני אמור להתמודד בכזה מקרה.?
תודה.
|
|
|
|
|
| נשלח ב-2/6/2010 00:09 |
|
| |
תודה, זה הדדי.
|
|
|
|
| נשלח ב-1/6/2010 23:49 |
|
| |
נכון. קיימים הבדלים, אך אני שמח בתגובתך.
|
|
|
|
|