זה לא חדש שהייד פארק בשבועות האחרונים הידרדר פלאים.
אני כותב מנסיוני שלי:
עקב שיקולי בטיחות, אני משתמש היום בדפדפנים ניידים. עברתי, לפי הסדר, כרום, פיירפוקס, והיום אופרה. כולם ניידים.
כרום היה בסדר ורק היתה איזו בעיה טכנית קלה איתו. כבר שכחתי מה. ואז לפני כשבועיים שלושה כל פעם שהתחלתי לכתוב בו לאחר שורה וחצי המסך נסגר ויצאה הודעת שגיאה. לפי דברי הכרום, זה תלוי בהגדרות אנטיוירוס, אבל הכל אצלי סטנדרטי.
אז עברתי לפיירפוקס. נייד
זה עבד כמה שבועות יפה מאד. ואז התחילו הבעיות. התנתקויות. אי אפשר לכתוב. המוזר הוא שהיום לפעמים אפשר לכתוב ולפעמים לא.
פניתי ל"מערכת" והם שלחו לי לינק לאשכול ישן שקרא למחיקת קוקיז (זה תמיד טוב אבל למען האמת לא ניסיתי. זה מספיק מסובך לחפש היכן רשמתי את הסיסמאות שלי...)
שמתי לב שיש שני הייד פארק. בחברה הותיק יש המון תקלות. בהייד פארק של בח"ח (איני יודע מה שמו המדוייק, אבל בשורת הכתובת הוא מתחיל ב"BHOL") זה יותר טוב. אנו כעצור חושבים נמצאים בשתי הפלטפורמות. אז נוח יותר להשתמש בחרדית. כאן גם העורך עובד רוב הזמן.
אבל לא עוד.
הבעיה שגיליתי היתה שאי אפשר להדביק. לא מתוך וורד, והרי את רוב ההודעות המושקעות אני כותב משם. ואפילו לא דברים מהאינטרנט, כמו שורת כתובת של אשכול שהעתקתי כאן בפורום.
היום, כדי לפתוח אשכול חדש, ולהעתיק, העתקתי והדבקתי לתוך העורך הישן. התוצאה נוראה: כל השורות דבוקות. אז נכנסתי שוב בעורך הרגיל וערכתי את הפסקאות מחדש.
זה לוקח זמן ומעצבן. וכמובן מוריד את הרצון לכתוב משהו.
בהתייעצות מול אחד מחכמי הפורום כתב לי שיש לו שני מחשבים. באחד הכל עובד חלק. בשני יש את ההודעה המפורסמת של טעות בעורך ללא רשיון.
מסקנות:
א. בינתים האופרה עובד וגם זה ברחמים רבים. (ללא הדבקה)
ב. הייד פארק מזניחים את הפורומים שלהם.
ג. האם כדאי לנו לחשוב על מעבר? ואם כן, לאן? חשבתי לנסות לפנות לויקיפדיה. מישהו אמר לי ששם יש תשתית לבנית ויקי עצמאית וגם אפשרות לניהול פורום.
זו אפשרות אחרונה כי רגילים לחפש אותנו כאן וגם יש הכרת הטוב, עם הכל בכל, להייד פארק. אבל יתכן שהאתר כולו נחלש כי רבים עזבוהו לטובת יוטיוב, פייסבוק וטוויטר?
שאלות:
1. מה הדפדפן שכן עובד אצלכם ואיך?
2. מה אתם ממליצים להמשך?
נא לענות. איש את רעהו יעזורו!