|
|
| נשלח ב-28/7/2010 16:11 |
|
| |
מוצ'ניק זכתה בשלאגר בכרטיס חינם!!!!!!!!! אבל היא לא מגיעה כי היא גרה מדי רחוק............
|
|
|
|
| נשלח ב-28/7/2010 16:13 |
|
| |
פוווווווו אם לא נאה לך את יודעת איפה הדלת, נכון?
|
|
|
|
| נשלח ב-28/7/2010 17:44 |
|
| |
| yosher2005 כתב: |  | יושר תכתוב סיקור בעז"ה רק אם מישהו ישלח לה וידאו מלא של ההופעה.
תכינו את המצלמות, תקבלו סיקור. |
|
אני שלחתי לך ווידאו מלא של ההופעה בניו יורק ואני עדיין מחכה לסיקור
|
|
|
|
| נשלח ב-28/7/2010 19:42 |
|
| |
אלי, התכוונתי דיסק, לא מליון קליפים שצריך להוריד.  בכל מקרה, כבר התנצלתי לגבי הסיקור. ועכשיו זה כבר נראה לי לא רלוונטי לכתוב סיקור על מה שהיה לפני חצי שנה, לא כך?
|
|
|
|
| נשלח ב-29/7/2010 01:10 |
|
| |
תוכלי לשלב, להשוות וכזה... 
|
|
|
|
|
| נשלח ב-29/7/2010 15:45 |
|
| |
| yosher2005 כתב: |  | אלי, התכוונתי דיסק, לא מליון קליפים שצריך להוריד.
בכל מקרה, כבר התנצלתי לגבי הסיקור. ועכשיו זה כבר נראה לי לא רלוונטי לכתוב סיקור על מה שהיה לפני חצי שנה, לא כך? |
|
בשבילי זה עדיין רלוונטי
מה אני אשם שההופעה אצלנו תמיד בחול המועד? ותמיד יש הפסקה של חג ואחר כך את כבר לא רוצה לכתוב לנו סיקור וזה מוצא ממני את החשק לצלם ולעבוד מאוד קשה לכתוב סיכום של ההפועה תמיד זה לוקח לי לפחות 4 שעות לכתוב ולהעלות תמונות ולראות אם יש שגיאות כתיבה וזה עבודה מאוד מאוד קשה.
הסיבה שאני עובד קשה ולוקח סיכון שמישהו לא יתפוס אותי מצלם בגלל אני רוצה ש"המבינים/מבינות"יתן לנו את סיקור שלהם לפי מה שראו בווידאו.
רוצה? בהופעה הבא אני לא יכתוב כלום ואני לא יעלה שום דבר כבר הייתי ב3 או 4 הופעות ותמיד אני עובד כל הלילה להעלות הכל ותמיד יש לך תירוץ אחר למה לא לכתוב סיקור.
ממש לא יפה.
|
|
|
|
| נשלח ב-29/7/2010 17:17 |
|
| |
היי אלי, אני מקווה שאתה מדבר בהומור כן?... כולנו כאן מעריכים ומודים לך על המאמצים שלך, אני לא מאמין שמשהו התכוון לזלזל...
|
|
|
|
| נשלח ב-29/7/2010 17:49 |
|
| |
לא אמרתי שמישהו מזלזל רק אני מנסה להסביר ליושר כמה זה חשוב לי תגובה שלה אחרי מאמץ גדול שאני עושה אחרי כל הופעה ואזה עדיין לא קיבלתי
|
|
|
|
| נשלח ב-29/7/2010 21:55 |
|
| |
אלי היקר, רק כדי שלא תקח ללב כל כך, בלנ"ד אני אכתוב סיקור. אבל זה בטוח לא יהיה בשבוע הבא כי יש לנו חתונה ואח"כ שבע ברכות ואח"כ שבת שבע ברכות ואני עמוסה עד למעלה מהראש.
תזכיר לי בבקשה בתחילת השבוע שאחריו, טוב?
|
|
|
|
| נשלח ב-29/7/2010 22:40 |
|
| |
תודה רבה ענקית
|
|
|
|