בית פורומים קניית רכב יד שניה

ייעוץ בקניית רכב

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-13/6/2010 00:39 לינק ישיר 
ייעוץ בקניית רכב

שלום, יש לי כיום רכב ישן (87) סובארו DL שסבלתי ממנו מרורים בשנה האחרונה. המון תיקונים בסך כולל של אלפי שקלים. הגעתי להחלטה שאני רוצה להפטר ממנו ולקנות רכב טוב יותר. כעת, כאחד בעל ידע קטן מאוד בנושא, הייתי שמח לקבל עיצה מה כדאי לקנות: רכב לא חדש מיד שניה? רכב לא חדש מהשכרה? ליסינג פרטי? א"כ אשמח להמלצות על סוגים. הנתונים שלי: זקוק למושב אחרי שיכולים להדחס בו 4 ילדים (בDL הם נכנסו בכיף...). אפשרי באזור 20000 ש"ח סכום ראשוני. תשלום חודשי לא מאוד גבוה- אפשרי. מיועד לנסיעות של כ1600 ק"מ בחודש, באזור הררי מאוד תודה מראש למשיבים אפשר לפנות אלי גם במייל [email protected]

דווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-21/6/2017 12:45 לינק ישיר 

rois1034 כתב:
אם אתה עובד כשכיר תחת חברה הייתי ממליץ לעשות ליסינג עסקי.
במידה אתה יכול לעשות ליסינג תפעולי או לקנות רכב ולקוות שלא יהיו תקלות רבות מכיוון שאתה נוסע יחסית הרבה נראה לי שהייתי הולך על ליסינג.
בכל מקרה לי כרגע יש ליסינג עסקי במחיר ממש נוח יחסית.
בהצלחה!

מסכים איתך

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-21/2/2016 16:08 לינק ישיר 
ישנם מספר פתרונות

אם אתה עובד כשכיר תחת חברה הייתי ממליץ לעשות ליסינג עסקי.
במידה אתה יכול לעשות ליסינג תפעולי או לקנות רכב ולקוות שלא יהיו תקלות רבות מכיוון שאתה נוסע יחסית הרבה נראה לי שהייתי הולך על ליסינג.
בכל מקרה לי כרגע יש ליסינג עסקי במחיר ממש נוח יחסית.
בהצלחה!

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-10/2/2016 18:33 לינק ישיר 

נראה מצויין

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-31/5/2015 19:10 לינק ישיר 
היתרון ברכישה מחברות ליסינג

זה המחיר הנוח ואפשרויות התשלומים, אבל איכות הרכבים די ירודה. בקניית רכב יד שניה מפרטי תוכל לדעת בדיוק איזה רכב אתה קונה, אבל כאן התקציב שלך משחק פקטור הרבה יותר רציני ואתה מקבל סחורה בהתאם למה שאתה מוציא. אבל שום דבר לא מוחלט ויכולות להיות רכישות טובות גם מליסינג, אם הינך זקוק לעזרה מורחבת תוכל להעביר את מלאכת היעוץ בקניית רכב לגורם חיצוני שיעשה את העבודה בשבילך.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-13/6/2010 17:56 לינק ישיר 

לבוחן: בתקציב הזה לי אישית אין מה להציע לך הייתי ממליץ לך ללכת על מזדה לנטיס שהיא כמו הסובארו DL רק של שנות האלפיים, תחפש משו בשנתון 2000-2001 .
אם אתה שוקל אופצייה של מימון, אפשרויות המימון שלנו –

-          50% במזומן ו- 50% בכרטיס אשראי, עד 12 תשלומים ללא ריבית והצמדה.

-          עד 60 תשלומים ועד 100% מימון באמצעות הלוואה של מזרחי-טפחות (ריבית פריים פלוס 0.5%).

למ_וישי-  הפרמטר המוביל פה הוא התקציב.
ככל שהרכב חדש יותר – כך הסיכוי לתקלות והוצאות מוסך נמוך יותר.

בתקציב הזה אתה יכול למצוא יונדאי גטס בת 3 מליסינג / השכרה, אפילו בתשלומים ועם אחריות.
ושווה לבדוק.

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-13/6/2010 12:53 לינק ישיר 

אשמח גם לקבל תשובה לשאלה הנ"ל, רק בשינוי פרמטר אחד, הוא המחיר...  
אפשרי באזור 40-50 אלף ש"ח

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי

בית > פורומים > אחר > קניית רכב יד שניה > ייעוץ בקניית רכב
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר

bholext