| נשלח ב-27/6/2010 16:39 |
|
| |
הגיל שאפשר להתחיל
בס"ד
מה הגיל הכי מבוגר שיצא לכם לשמוע על בחור, שהתחיל לצאת למסע השידוכים? - ואם אפשר לשמוע נימוק משכנע למה הוא התחיל בגיל מבוגר מעל הסטנדרט...
|
|
|
|
| נשלח ב-30/6/2010 15:36 |
|
| |
[quote] אני לא חושב שמידת הגאווה היא המדד המרכזי למוכנות לנישואין (למרות הרלוונטיות שלה לאשכול..) בטח יש איזה דבר או שניים שחשובים יותר, למשל חסד או סבלנות. בכל מקרה, חבל לרדת לפסים אישיים. אפשר להגיב לדברי השני בלי לעשות לו אבחון פסיכולוגי. [/quote] כל מילה  ובקשר להחלטיות של גיל 22 יש משו בזה שכשגדלים כבר השנה שעברה נראית "וואוו איזה קטנים היינו"
|
|
|
|
| נשלח ב-30/6/2010 12:03 |
|
| |
אפרופו עבודת המידות...
|
|
|
|
| נשלח ב-30/6/2010 11:55 |
|
| |
מה קרה נאות? חטפת מידי קשה מהמקלדת שלי? לא נורא, אחרכך מתרגלים לזה...
תרי, עזוב, זה חלק מההנאה של האנשים כאן, לרדת לפסים אישיים של אחרים, עד שזה מגיע אליהם..
|
|
|
|
| נשלח ב-30/6/2010 11:20 |
|
| |
אברימי, פליז אל תגיב!!
אם יש לך משו אובייקטיבי להגיד,בשמחה...
אם לא, אז כמו שתרי אמר, חבל לרדת לפסים אישיים...
אה ו..פוווו אני ממליצה לך בחום להתבגר,ומהר...
כי אח"כ זה יכול להיות קצת קצת קצת מאוחר מידי...
תוקן על ידי נאות ב- 30/06/2010 11:22:37
|
|
|
|
| נשלח ב-30/6/2010 11:14 |
|
| |
אני לא חושב שמידת הגאווה היא המדד המרכזי למוכנות לנישואין (למרות הרלוונטיות שלה לאשכול..) בטח יש איזה דבר או שניים שחשובים יותר, למשל חסד או סבלנות. בכל מקרה, חבל לרדת לפסים אישיים. אפשר להגיב לדברי השני בלי לעשות לו אבחון פסיכולוגי.
|
|
|
|
| נשלח ב-30/6/2010 10:49 |
|
| |
| אברימי88 כתב: |  | זאת אכן הייתה השאלה בהתחלה, אחר כך זה התפתח לדיון בגילאים ספציפיים האם הם מתאימים. תעקבי אחרי ההודעות.
יש לי מישהו בשבילך, ממש יין משובח. בוגר, חכם, בחור מצוין. כיום הוא בן 40, אבל הוא לא לחוץ, את יכולה לתת לו להשתבח עוד כמה שנים...
זה שהם נהנים בפגישה, אני יכול להבין את זה. אבל אחר כך, כשהם מחכים לתשובה, הם קצת פחות נהנים. עדיף שתמצאי לך תעסוקה יותר מעניינת בערבים. אולי תכתבי לנו סיפור לפורום על בסיס פרק יומי?
|
|
ילדים, להרגע!
יכוליות שיש בי מין המשו של הגאוה, בהחלט, לא מתכחשת לזה (ע"ע ניתוח כתב יד 7) לכן אני חושבת שאני לא מוכנה לנישואין עכשיו, מי מוכן להסביר את זה להורי? אולי מאנשים חכמים כמוכם הם יהיו מוכנים לקבל את זה..
אבריימי, אחרכך זה לא התפתח לדיון בגילאים הספציפים, זה עבר לשוויץ של: הגיל שלי הוא הכי טוב, וכמה אתם קטנים ויטפשים ולא מבינים (כל אחד כיסח את זה שקטן ממנו בגיל..) להחזיר לאיזון, תמיד טוב ויעיל..
המישו שלך, בן ה-40, בהחלט עושה רושם של יין משובח וטוב, אם לא התחתן עד עכשיו ;) רק שאני חושבת שלא יהיה בריא בשבילו לקחת מישהי שיכולה להיות הילדה שלו, הוא צריך מישהי שתתמוך ותבין, לא?
אולי אני גאוותנית, אבל זה לא אומר שאין לי לב, אם התשובה שלי שלילית, אני מעדיפה לענות עוד לפני שהבחור עונה תשובה, אני לא משחקת משחקים על חשבון לב של מישהו אחר..
אני מבינה אותך, קשה לך לקבל את זה שמישהי יוצאת לבלות כשאתה הולך לשרוף חצי יום על פגישה, לא נורא, אז גם לך יש מידה לעבוד עליה, מידת הקינאה..
|
|
|
|
| נשלח ב-30/6/2010 10:17 |
|
| |
אברימי,קבל ח"ח על התגובות שלך!!! 
|
|
|
|
| נשלח ב-30/6/2010 10:17 |
|
| |
| נאות כתב: |  | אני חושבת שהגיל שבו אפשר להתחיל לצאת, הוא הרגע בוא אתה מרגיש שהצלחת לעבוד, ולו במקצת, על מידת הגאווה שלך...
ודי לחכימא...
תוקן על ידי נאות ב- 30/06/2010 10:13:27
|
|
|
|
|
|
| נשלח ב-30/6/2010 10:16 |
|
| |
אני במקומך לא הייתי ממש גאה בזה.. את יודעת,זה לא מראה על חכמה יתרה...
|
|
|
|
| נשלח ב-30/6/2010 10:16 |
|
| |
| פווווווווו כתב: |  | תרי, אולי דוקא בגלל שאתה קשיש למדי (?) אתה שכחת מזמן איך היית ומה עשית בגיל 20,21...
אבל זה מצחיק שמגיבים כאן מגוון גילאים (אני הכי צעירה, לבנתיים..) וכל אחד טוען לגילו האידיאלי, חברה', שאלו כאן מה הגיל האידיאלי להתחיל, לא כמה אתם בוגרים!
ואין ספק, גברים ככל שהם גדלים, הם כיין ישן שמשתבח עם הזמן, (רק תלוי איך מאכסנים אותו ;) ) ואילו בנות, הם כמו גבינה קשה, מגיעות למצב מסויים, שמשם השיפור בטעם היא איטי, עד בלתי נראה לעין.. (גבינה ויין, כידוע, הולכים טוב ביחד..)
ולכל מי שמקנא בבילויים שאני מוצאת לעצמי בערבים, אני לא חושבת שהבחורים שיוצאים איתי מתענים או משו, עושה רושם שהם די נהנים... (איזה שחצנות לתפארת...) |
|
זאת אכן הייתה השאלה בהתחלה, אחר כך זה התפתח לדיון בגילאים ספציפיים האם הם מתאימים. תעקבי אחרי ההודעות.
יש לי מישהו בשבילך, ממש יין משובח. בוגר, חכם, בחור מצוין. כיום הוא בן 40, אבל הוא לא לחוץ, את יכולה לתת לו להשתבח עוד כמה שנים...
זה שהם נהנים בפגישה, אני יכול להבין את זה. אבל אחר כך, כשהם מחכים לתשובה, הם קצת פחות נהנים. עדיף שתמצאי לך תעסוקה יותר מעניינת בערבים. אולי תכתבי לנו סיפור לפורום על בסיס פרק יומי?
|
|
|
|
| נשלח ב-30/6/2010 10:14 |
|
| |
אמרתי, אני לא חושבת שאני עדיין מוכנה לזה...
|
|
|
|
| נשלח ב-30/6/2010 10:11 |
|
| |
אני חושבת שהגיל שבו אפשר להתחיל לצאת, הוא הרגע בו אתה מרגיש שהצלחת לעבוד, ולו במקצת, על מידת הגאווה שלך...
ודי לחכימא...
תוקן על ידי נאות ב- 30/06/2010 10:18:33
|
|
|
|
| נשלח ב-30/6/2010 09:46 |
|
| |
הגיל הטוב ביותר להתחיל זה מתי שאדם מרגיש שהוא מספיק בשל לנישואין וזה אינדווידואלי לכל אחד ואחת...
וברור שככל שאדם גדול יותר הוא בוגר יותר....
אבל תמיד יש יוצאים מן הכלל...
|
|
|
|
| נשלח ב-30/6/2010 09:25 |
|
| |
תרי, אולי דוקא בגלל שאתה קשיש למדי (?) אתה שכחת מזמן איך היית ומה עשית בגיל 20,21...
אבל זה מצחיק שמגיבים כאן מגוון גילאים (אני הכי צעירה, לבנתיים..) וכל אחד טוען לגילו האידיאלי, חברה', שאלו כאן מה הגיל האידיאלי להתחיל, לא כמה אתם בוגרים!
ואין ספק, גברים ככל שהם גדלים, הם כיין ישן שמשתבח עם הזמן, (רק תלוי איך מאכסנים אותו ;) ) ואילו בנות, הם כמו גבינה קשה, מגיעות למצב מסויים, שמשם השיפור בטעם היא איטי, עד בלתי נראה לעין.. (גבינה ויין, כידוע, הולכים טוב ביחד..)
ולכל מי שמקנא בבילויים שאני מוצאת לעצמי בערבים, אני לא חושבת שהבחורים שיוצאים איתי מתענים או משו, עושה רושם שהם די נהנים... (איזה שחצנות לתפארת...)
|
|
|
|
|
| נשלח ב-30/6/2010 01:47 |
|
| |
דווקא ממרומי קשישותי אני טוען לראייה קצת יותר רחבה של המציאות. מה שאמרת על הפער המצטמצם הוא נכון אבל לא בזה זלזלתי אלא בהחלטיות שבה אתם מתייחסים לדברים: אחת המגיבות בת 22-24 (?) חושבת שבני 22 הם ממש תינוקות, אבל אתה בן 22 ואתה חושב שזה גיל טוב ורק 20 זה מוגזם. מחר יגיב כאן מישהו בן 20 שיספר לנו בזעזוע על בחור מהשיעור שלו שהתארס והוא רק בן 18..
|
|
|
|
|