| נשלח ב-11/11/2010 15:57 |
|
| |
אברימי מהווה כשרון גדול, לא אשכח כיצד פגשתיו במירון. היה זה כשהחליט להתמקצע בעולם החזנות. בכיס חולצתו היה קטע ההמשך של הנני העני ממעש של יוסלה, הקטע שאינו מוכר כ"כ.(מופיע בשירי יוסף) אברימי שלף את הדף ובמקצועיות מדהימה שורר בקול נעים מרישא ועד גמירא בשליטה מלאה. בקיצור סולפז' מדהים עם שליטה מלאה. כה לחי, עלה והצלח !!! עם כזה ייחוס אבות כמו שלו זה לא פלא.
|
|
|
|
| נשלח ב-8/11/2010 11:18 |
|
| |
שמו של החזן הזה לא כל כך מוכר, אבל יש לציין שהוא מבצע את היצירה באיכות שאין לה אח ורע.
|
|
|
|
| נשלח ב-8/7/2010 21:58 |
|
| |
אין מה להגיד, רק להנות מצפיה של שוב ושוב.
|
|
|
|
| נשלח ב-5/7/2010 17:14 |
|
| |
מה הקשר ?
|
|
|
|
| נשלח ב-5/7/2010 14:17 |
|
| |
החזן יעקב רוזנפלד, כל הכבוד על ההשקעה הרבה, הרבה גם בזכותך!!!
|
|
|
|
| נשלח ב-1/7/2010 14:06 |
|
| |
טנור, הרשה נא לי לא לפגוע בך. לכך לא אגיב.
תקשיבו חברים.
יש לנו כאן פוטניציאל אדיר לחזן מעולה! הוא מוזיקאי, הוא חי את היצירה, רגש וביצוע מיוחד. והא היטיב למקצע את היצירה, האמירה, אין לי מילים. הוא הפתיע אותי לטובה. כמובן שהיצירה לא מתאימה לו, כיון שכדי לבצע קטע של אוישר צריך רוחב קול של אוישר.
בגדול הוא אחד הטובים מהצעירים ששמענו.
|
|
|
|
| נשלח ב-1/7/2010 12:22 |
|
| |
יעקב תודה על ההסרטה . החזן קירשנבום ממש הפתיע אותי ואת האחרים בטחוני שעוד נשמע אליו עוד רבות ביצע את היצירה יוצא מן הכלל, מוזיקאי בחסד ,בעל רגש ,קלרטורה מצוינת , .בקיצור חזן מושלם אברמי בהצלחה רבה בהמשך דרכך איציק
|
|
|
|
| נשלח ב-1/7/2010 10:53 |
|
| |
טוב... דור הזהב?? קצת נסחפנו. חזן מצויין, מרגש, ויודע לתת. למה כל דבר חייב להיות עם סופרלטיבים? זה לא "יתד נאמן" שאם אתה לא הגאון הגדול אז אתה סתם פושט... תלמיד, במכון חזנות, שר מאד יפה, יש לו הרבה ללמוד, וימשיך לעלות ולהתקדם. מסכים בכל מילה עם דניאל, חוץ מ"אני לא מכיר אותו". אני כן. קצת. אז מה? אברימי- בהצלחה!!!
(לאמהשחשבתם- אתה מעצבן ברמ"ח ושס"ה!!! תפסיק להיות ה"מבין" הגדול, עם המילים המפוצצות שלך. לא יודע מי אתה, אבל צניעות איננה הצד החזק שלך. חזור לאלמוניותך, כי גם הפורום הזה הוא "לא-מה-שחשבת".)
|
|
|
|
| נשלח ב-1/7/2010 05:52 |
|
| |
אכן, ביצוע נהדר!
הקשבתי לקליפ זה פעמים רבות ועדיין נהנה כל כך.
קולרטורה ואמירה נהדרת, אמירה חזנית שאכן "שייכת לדור הזהב".
צליל טנורי נאה מאוד.
חזק ואמץ!
|
|
|
|
| נשלח ב-1/7/2010 01:12 |
|
| |
יופי של אמירה, קולרטורה והבעה. חוסר הביטחון זה רק עניין של זמן.
אבל...
הייתי מעדיף שהחזן ישיר את הפרק בטון יותר גבוה ויוותר על ניסיון העליה בסוף שגם כך לא צלח במיוחד. נכון שהמיוחדות שלו אינה בטונים הגבוהים, אבל נראה שהוא נחנק מידי למטה כבר מהתחלה (בס הוא לא..) ובס"ה כמעט ואין ביצירה עליות למעלה, אז ממה לפחד?1
חבל...
חבל שחזן מסוג כזה לא יצליח בדורנו דור הסי והרה. נכון שעצמה גדולה יותר ועוד מעט יכולת לעלות גבוה לא היו מזיקות לו כלל וכלל (ואני מקווה שהוא יפתח את זה), אבל בדורות קודמים היה מקום לחזנים בסגנון הזה גם בשורה הראשונה רק בגלל הביצוע היפה, כיום לצערי לא ממש. הלוואי ואתבדה!
|
| נשלח ב-30/6/2010 19:03 |
|
| |
מה הולך כאן?
ביצוע נהדר של תלמיד בבית ספר לחזנות. ולא, אני לא מכיר אותו. כל אחד נהיה מורה ונותן הערות, ועוד בצורה מגעילה ומזלזלת.
אברהם קירשנבאום, אני מקוה שאתה יודע לסנן את הביקורות ה"מלומדות" כאן, תמשיך בדרכך זו, הביצוע הזה מצוין, עלה והצלח.
דניאל
|
|
|
|
| נשלח ב-30/6/2010 17:24 |
|
| |
נראה לי שבטעות לחצת על קליפ של מיסטר בין תנסה שוב
| מנהלוביץ כתב: |  | זה נראה כמו שחקן לא קטן בלי שום רגש.
קירשנבוים!
יש לך עוד מה ללמוד.
ודרך אגב, באמצע יצירה לא צוחקים,במיוחד שאתה מול קהל. _________________
|
|
|
|
|
|
| נשלח ב-30/6/2010 17:21 |
|
| |
חזן מושלם
בקונצרט הגעתי רגע אחרי שאברימי סיים לשיר אבל ראיתי את הסרטון שיעפ העלה והתרשמתי מהביצוע והקולרטורה המושלמת שיש לבחור הזה.
אין הרבה חזנים כאלה היום ולעניות דעתי הוא חזן שבטעות נפל בדור הזה ולא בדור הזהב של החזנות.
בקשה:אם אפשר לעלות עוד ביצועים של הכשרון הנפלא הזה.
|
|
|
|
| נשלח ב-29/6/2010 16:56 |
|
| |
יותר חשוב לשיר מהלב ולא מהתווים!!!
|
|
|
|