צודק! לא שמתי לב............. אבל זה עדיין האשכול עם הכי הרבה תגובות!
נשלח ב-1/8/2010 09:26
עטT כתב:
זה האשכול עם הכי הרבה תגובות (זאת ה-67)
והשלישית בצפיות,
מקום ראשון: אשכול פיטפוטים ושאלות קטנות-6686 צפיות
מקום שני:ברוכים הבאים-4123
מקום שלישי:האשכול הזה-4086
יש לך טעות.. תבדוק שוב.
האשכול עם מס' הצפיות הגדול ביותר הוא אשכול האקורדים עם למעלה מ-7000 צפיות
יש גם את אשכול 'מה אתם אוהבים ב-YBC שאין בפרחי מיאמי, ולהיפך' ואת גלריית התמונות שבכל אחד מהם יש למעלה מ-5000 צפיות.
סקופ בלעדי לחברי הפורום (ולמאזיני רדיו ירושלים) יהיה זמר אורח (מקור: הראיון של גרסטנר הערב ברדיו של ירושלים).
נשלח ב-31/7/2010 23:38
אני עכשיו שומע ואלי אמר שבמקהלה יש 50 ילדים ובארץ יש 21!!! ילדים. אני שומע פשוט דברים מדהימים על הישיבה בויס פרטים במאחורי הקלעים...
נשלח ב-31/7/2010 22:32
זה האשכול עם הכי הרבה תגובות (זאת ה-67) והשלישית בצפיות, מקום ראשון: אשכול פיטפוטים ושאלות קטנות-6686 צפיות מקום שני:ברוכים הבאים-4123 מקום שלישי:האשכול הזה-4086
נשלח ב-30/7/2010 17:57
אני מדבר איתו בטלפון בעברית כך שלא הבנתי מה אידי תעזור לי, ובכל זאת אתם רואים צדקתי בסוף... אחזתם כמה רייטניג מקבל האשכול הזה?
נשלח ב-30/7/2010 16:30
פסנתר_כנף כתב:
אז לפני שאתה שולח שאלה תן לנו לעבור עליה, אולי אני ושאר חברי הפורום נוכל לשפץ קצת.
האנגלית של אידי לדוגמא - מצוינת.
פסנתר, אנא, אל תמעיט מערך עצמך.
נשלח ב-30/7/2010 15:53
תראי בהתחלת האשכול............
נשלח ב-30/7/2010 15:25
פסנתר_כנף כתב:
אידי - אין לי מושג לגבי המימון, אבל נראה לי שזה לא בא על חשבון הילדים. אולי הם מתחלקים חצי-חצי.
(פשוט שלחתי שתי שאלות,והוא ענה כן ולא,ואחרי זה שלח לי שהכוונה הפוך מהבדר של השאלות.....)
נשלח ב-30/7/2010 10:36
שלחתי מייל לכתובת שמופיעה במודעה והתשובה היא: ההופכה תצולם,ולא יהיו שירים חדשים.
נשלח ב-30/7/2010 00:59
אז לפני שאתה שולח שאלה תן לנו לעבור עליה, אולי אני ושאר חברי הפורום נוכל לשפץ קצת. האנגלית של אידי לדוגמא - מצוינת.
נשלח ב-30/7/2010 00:28
איני קורא אנגלית ולכן לא בדיוק הבנתי השאילה והתשובה, אך בזמנו שאלתי אם יצא בDVD ואמרו לי שלא והיום גם כן שאלתי אם בכלל יצלמו ואמרו לי שלא. גם בסברא הגיונית נראה לי ככה אין שום טעם להוציא בDVD הופעה עם לא כל ההרכב ללא שום דברים מיוחדים, ומה עוד שבאמריקה כבר הוגדל ההרכב בתזמורת דבר שבארץ לא יהיה, באולם קטן יותר ועם פחות קהל, אין שום טעם להוציא הופעה כזו בדיסק ביחוד שבקרוב תהיה הופעה באמריקה עם יותר הרכבים וכו' שתצא בDVD.
מישהו יכול להשיג את רשימת השירים?
אני מנסה לארגן הקלטה פנימית היום שאלתי אותו אם יוכל להקליט לי אם אביא לו נגן ואמר לי שנראה לו שכן אך אני לא בטוח שהוא הבין אותי במאה אחוז אדבר איתו עוד הפעם.
יהיו שירם חדשים? שאלתי והוא אמר לי שנראה שיהיה גם של הישיבה בויס וגם של אלי גרסטנר אך עוד פעם אני לא בטוח אם הוא הבין אותי מאה אחוז...