בית פורומים לשמוע אל הרינה ואל התפילה

החזן יעקב משה סלומון - שומע כל בכיות

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-30/6/2010 12:40 לינק ישיר 
החזן יעקב משה סלומון - שומע כל בכיות

לרפואה שלימה
http://www.youtube.com/watch?v=NXo8pZDIc9Q

תוקן על ידי יעפ ב- 30/06/2010 12:44:49

דווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-6/7/2010 18:40 לינק ישיר 

קאמרטון, הערתי את הערתך באשכול המקורי בו דווח על ההופעה. הזכרתי גם את עיבודו התזמורתי של ד"ר סובול ל"אלוהי נשמה" של יוסל'ה שפוגע  קשות ב'אמירה' שצריכה להיות רציפה ומתמשכת.    

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-6/7/2010 08:23 לינק ישיר 

יפה מאוד.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-6/7/2010 00:12 לינק ישיר 

יופי של ביצוע לפרק לא קל בכלל! בריטון נפלא עם אמירה 'של פעם'!

נמאס, אבל פשוט נמאס מהעיבודים של הד"ר שהורסים את זרימת היצירות ללא כל קשר. יצירה כמו זו, כמו טיהר רבי ישמעאל הן יצירות שצריכות לזרום ולהשתפך ולא צריך לקטוע כל משפט עם שיר מקהלתי, פשוט גרוע! מי צריך את המקהלה כאן בכלל (אפילו על ריספונסים הייתי מוותר ובפרט שיש ליווי פסנתר לא מאד עדין)? ובוודאי שלא תעשה לנו "שומע שומע שומע שומע..." כל כמה שניות בלי כל קשר לסגנון היצירה!

מיותר! ואמרו חז"ל "כל יתר כחסר דמי".

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-3/7/2010 23:37 לינק ישיר 

אקח בחשבון את הערותיך...
שבוע טוב.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-2/7/2010 13:41 לינק ישיר 

קודם  כל,  ברכת "ברוך הבא" לחבר החדש.

ולוותיקים ה'מפזרים  ברוח' ---  אם  אתם  רוצים להישאר עם אשכולות ברכות להולדת/לאירוסי/ליומולדת  - בבקשה.
אם  אתם  רוצים אשכולות 'דיווח' משעממים עד חנפניים  לזרה -  בבקשה. 

לכן, אני מברך אותך, לאמהשחשבתם, על בואך ועל עוררך עניין.  אתה 'קול'  שחסר כאן.  אם-כי לטעמי אתה מכניס את סטנדרטי 'כוכב נולד' לכאן.  אין לנו עניין ב'תחרויות' ובוודאי לא בהשפלות פומביות. 

יש  דרכים מכובדות לכתוב ביקורת מקצועית ועניינית.     

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-2/7/2010 12:13 לינק ישיר 

אלמוג אל תעבוד קשה
תמיד יהיה לו משהו להעיר
היו הרבה כאלה בפורום שהתפזרו ברוח...

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-2/7/2010 11:22 לינק ישיר 

חביבי, זה תרגום מדוייק ל"לא מתמצא מספיק בקריאת מוזיקה מן הדף"...  או בקריאת 'מוזיקה' בכלל...

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-1/7/2010 20:52 לינק ישיר 

הוד  מעלת  ג'וניור מאסטרו   לאמהשחשבתם

כה  העלית  בדברי נבואתך

עכשיו לומר למה נראב לי שזה לא עומד לקרות?!, נכחתי בעבר בקונצרט שבו הופיע החזן הנ"ל עם תזמורת בניצוחו של המאסטרו אלי יפה, והביצוע היה מאכזב מאד, בעיקר משום התיאום שלא התקיים בין הסולן לתזמורת, לאורך רוב היצירה (אלקי,עד שלא נוצרתי-רוזנבלט).
ומדוע לא היה תיאום בין התזמורת לסולן?! משום שהחזן כנראה לא מתמצא מספיק בקריאת מוזיקה מן הדף.

וכי  גונב לאוזני  הוד  מעלתו  כי  זמן  מועט  ביותר  לפני  תחילת  הקונצרט  בראשל"צ הוחלט  ע"י מאן  דהוא  כי  צריך  לעשות כעין  קרבן  עולה  ויורד  שלא  בקבלת  בעל  הסולם  שהורו  לחזן  סולומון  בהכנות  שבעה  נקיים  שישב  ללימוד  השטייגען  המיועד  ורק  כהרף  עין  בטרם  החל  הקונצרט  ניתנו  דרגות  השטייגן  (סולם  בלשון  הציונים ) דבר  אשר  היה  לו  למכשול  בעת  ההיא   ועל  כן  לא  השתלב  כראוי  עם  צלצלי  השמע  וצילצלי  התרועה  הכינור  והנבל  ?

אכן  הדברים  שהעלית  הרי  הם   בגדר  לאמהשחשבתם...

תוקן על ידי אלמוג_אש ב- 01/07/2010 20:53:09

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-1/7/2010 19:23 לינק ישיר 

כדי להיות מוזמן כחזן לקונצרט ב"יובל" עליך להיות פרסונל ש"מוכר" כרטיסים, אלא א"כ מדובר על כשרון צעיר שמשלבים אותו  בין ה"כוכבים".

אם מדובר על סוג של שילוב כזה אכן זה רעיון מעולה, ולפי הביצוע על רטוב והתגובות שיגיעו, המנהל המוזיקאלי יגבש את געתו להמשך הדרך, אך אם מדובר בקפיצת מדרגה ושילוב החזן הנ"ל כחזן מן השורה ש"מוכר" כרטיסים, זה לא יקרה במהרה, לדעתי...

עכשיו לומר למה נראב לי שזה לא עומד לקרות?!, נכחתי בעבר בקונצרט שבו הופיע החזן הנ"ל עם תזמורת בניצוחו של המאסטרו אלי יפה, והביצוע היה מאכזב מאד, בעיקר משום התיאום שלא התקיים בין הסולן לתזמורת, לאורך רוב היצירה (אלקי,עד שלא נוצרתי-רוזנבלט).
ומדוע לא היה תיאום בין התזמורת לסולן?! משום שהחזן כנראה לא מתמצא מספיק בקריאת מוזיקה מן הדף.

אצל ד"ר סובול אין אפשרות לעבוד עם חזן שעלול לגרום ל"תאונה" בקונצרט, ולכן אני מסופק אם דבר כזה יכול לקרות, (שהנ"ל ישיר איתו בקונצרט, בפרט בהיכל התרבות).

אני יודע שיהיו כמה שיעירו שקריאת המוזיקה היא לא העיקר והעיקר הלב וכו'...צודקים, כל זה נכון מאד, אבל, לבית הכנסת! בקונצרט צריך חוץ מלב גם מוזיקה, והרבה. לא ייתכן שכל הנגנים יהיו ברמה מוזיקאלית מסוימת ויוכלו לעבוד תוך שיתוף פעולה מקסימלי בינהם, והחזן, נגרר אחריהם כבור ועם הארץ במוזיקה. הרי גם לשיר עם מקהלה כשיש עיבוד כתוב זה "קשה" באופן יחסי וצריכים מיומנות מסוימת, אז עם תזמורת, על אחת כמה וכמה.
לכן אני אומר, מי שאוותה נפשו לשיר על במות ובהיכלי התרבות השונים עליו להרים את עצמו מבחינה מוזיקאלית.

ובכל אופן שיהיה בהצלחה. 

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-1/7/2010 17:31 לינק ישיר 

שמעתי את החזן אזה בבית הכנסת הגדול של בת ים. לפני כחודשיים.

חזן טוב עם יכולות......

ישר כח

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-1/7/2010 15:19 לינק ישיר 

ומתי נשמע את "חזן אי שם" ב"היכל התרבות"? תוקן על ידי - טנור - 01/07/2010 15:23:16

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-1/7/2010 14:20 לינק ישיר 

הרבה זמן לא שמעתי כזה חזן!!!

מלבסקי בהתגלמותו. קצת שיפורים ויש לנו כאן תחיית המתים.

לא יאומן.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-1/7/2010 13:11 לינק ישיר 

נו, התיאבון גדל, כמו שאומרים... (במקרה שלי- ודאי! D-;)

...ומתי כבר נזכה לשומעו על בימת היכל התרבות, למשל? מתי? ('הד"ר הקסום', לתשומת-ליבך, כמובן!)

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-1/7/2010 12:38 לינק ישיר 
רפואה שלמה לאשת החזן סולומון

בזכות "שומע קול בכיות" בביצוע מרגש של החזן שהתפילה מובניית בנפשו ירפא רופא חולים את אשתו של החזן עם כל חולי ישראל.כבעל תפילה עם בטוי עמוק החודר ללב -נולדים עם זה
החזן זקוק ליחצ"ן שיעריך את ביצועיו וידע לשווק אותו בבתי כנסת.

אני מניח שהמורה שלו בבית הספר הד"ר מרדכי סובול כבר עמד על כשרונו הטבעי ומדריכו להיות חזן מקצועי.
בהצלחה!!!

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-1/7/2010 10:47 לינק ישיר 

אחחחח.... תענוג צרוף.....
איזה פה... להתרגש...
מצטרף לאיחולים!!

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > הכל סביב המוזיקה > לשמוע אל הרינה ואל התפילה > החזן יעקב משה סלומון - שומע כל בכיות
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר
1 2 לדף הבא סך הכל 2 דפים.

bholext