איזה מצווה בדור הזה היא הכי חשובה כידוע שבכל דור יש מצווה מיוחדת לאותו דור
הרב שטיינמן ענה ביטחון ואמונה בה' ולא באדם
תוקן על ידי המשקיף ב- 01/07/2010 14:44:56
נשלח ב-2/7/2010 14:29
בס"ד
אמת ושקר מעורבבים איש אמת אומר דברי שקר \ איש שקר אומר דברי אמת... חחח
תביאו את הדף המצורף כאן לרבנים הנ"ל... בשמים רוצים לראות איך הם יפתחו את לועם... ויצחקו \ ילגלגו \ יצחקקו... ובכלל מחכים בשמים לראות שמישהו מקוראי הפורום, ילעג, או יזלזל בנאמר...
בקרוב נראה מי יצחק ומי יבכה... רב שלא מוחה על חילול ה' הרי הוא חשוב כמת... כשיבוא משיח של גבורות... נראה את הרבנים מה יעשו... מה שבישלו יאכלו...
ראינו את הכסיל אבוחצירא שברח מהצפון במלחמת לבנון השניה, זה רב שמאמין ובוטח בה', שאמור לתת דוגמה לחסידיו ??
כבר אין עם מי לדבר...
חיבים לקלוט את האמת אפילו שהיא קשה, כי מי שיהיה בו קמצוץ של שקר, יסבול הרבה כדי להסיר את הקמצוץ שקר, ב"ה לאחרונה חלק מתחילים להבין את מה שאנו זועקים כבר שנים... אבל צריך להמשיך לצעוד בהתמדה לכיון האמת...
עכשיו זה זמן לעלות לרכבת הגאולה, מי שיעיר יהודים לה' ויפרסם משיח במסירות נפש ויזכה אותם להכיר את האמת וכך לזכות לחיי נצח, יזכה..
יהודי זה יהיה אהוב על ה' שום טיל או פגע לא יפגע בו.. מצידו יפלו רבים והוא ישרוד בניסים...
השערים נסגרים בקרוב, תראו כמה ה' ב"ה ברחמיו מחכה לנו... אבל עד מתי...?
תוקן על ידי דורש_טוב1 ב- 02/07/2010 14:37:10
תוקן על ידי דורש_טוב1 ב- 02/07/2010 15:03:44
נשלח ב-3/7/2010 21:59
עכשיו הוכחת לי שאתה כסיל
נשלח ב-4/7/2010 17:23
בס"ד
שלום מר המשקיף!
כאן זה לא פורום של פוסחים על שני הסעיפים!
מה קרה השתנת? פעם טענת כמו חב"ד גוג ומגוג היה הכל יהיה ברחמים: רבנים מותק מה קרה פתאום?
הרי אתה כבר ביקרת כאן בפורום לפני המון זמן ואמרת ולא תחזור... אולי אתה חבר של שפוי... הא
אמנם פתחת אתר ולכן אתה מנסה להתידד עם כל סוגי הדעות, כי אתה מהזן שאוהב לומר ולהרגיש "הנה אני כאן"
אך לפני שאתה כותב לי פתח נא את פיך כדי שנראה אם אין לך לשון נחש כפולה, אנו לא אוהבים אנשי נחש בעלי לשון כפולה שמנסים להיות "בסדר" עם כולם..
תוקן על ידי דורש_טוב1 ב- 04/07/2010 17:27:06
נשלח ב-4/7/2010 23:24
בס"ד דורש_טוב ":אמת ושקר מעורבבים איש אמת אומר דברי שקר \ איש שקר אומר דברי אמת... חחח
תביאו את הדף המצורף כאן לרבנים הנ"ל... בשמים רוצים לראות איך הם יפתחו את לועם... ויצחקו \ ילגלגו \ יצחקקו... ובכלל מחכים בשמים לראות שמישהו מקוראי הפורום, ילעג, או יזלזל בנאמר...
בקרוב נראה מי יצחק ומי יבכה... רב שלא מוחה על חילול ה' הרי הוא חשוב כמת... כשיבוא משיח של גבורות... נראה את הרבנים מה יעשו... מה שבישלו יאכלו...
ראינו את הכסיל אבוחצירא שברח מהצפון במלחמת לבנון השניה, זה רב שמאמין ובוטח בה', שאמור לתת דוגמה לחסידיו ??
כבר אין עם מי לדבר...
חיבים לקלוט את האמת אפילו שהיא קשה, כי מי שיהיה בו קמצוץ של שקר, יסבול הרבה כדי להסיר את הקמצוץ שקר, ב"ה לאחרונה חלק מתחילים להבין את מה שאנו זועקים כבר שנים... אבל צריך להמשיך לצעוד בהתמדה לכיון האמת...
עכשיו זה זמן לעלות לרכבת הגאולה, מי שיעיר יהודים לה' ויפרסם משיח במסירות נפש ויזכה אותם להכיר את האמת וכך לזכות לחיי נצח, יזכה..
יהודי זה יהיה אהוב על ה' שום טיל או פגע לא יפגע בו.. מצידו יפלו רבים והוא ישרוד בניסים...
השערים נסגרים בקרוב, תראו כמה ה' ב"ה ברחמיו מחכה לנו... אבל עד מתי...?"
אכן אני חושב שמאד כועסים בשמים על מי שיכול למחות ולהזהיר את בני דורו ולא יעזור לאף אחד לומר לי יש זכות אבות כי לענ"ד תמה זכות אבות ולא חלה זכות האבות. ודי למבין כי האשראי למעלה נגמר יש מלחמה גדולה בין מדת הדין למדת הרחמים החבל מתהדק .ודו"ק
נשלח ב-4/7/2010 23:58
בס"ד אור ליום ב כג תמוז התש"ע
דורש_טוב
אכן אני חושב ע"פ דעת תורה שיש כעס גדול בשמים ע"פ שלא מוחים נגד ההפקרות שהולכת כאן בארצנו הקדושה ומחטיאים
את הרבים לדורי דורות כדוגמת ירבעם בן נבט שר"י שחטא והחטיא את הרבים ה' יצילנו .
נשלח ב-6/7/2010 01:03
דורש_ טוב אני האחרון שיש לו לשון כפולה מותק שלי
שי גם אמר לי שאתם חושבים שאני ושפוי זה אותו ניק אכן אתם טועים בגדול
אתה צודק אמרתי כאן את דברי בעבר ואם אראה צורך אומר אותם גם בעתיד
הסיבה היחידה שנכנסתי לפורום הזה הוא בגלל שאני ושי התידדנו דרך הסקייפ
שנינו יודעים מהי דעתו של השני ועם כל זה ממשיכים להיות בקשר
לגבי השיטה של הרבי שגוג ומגוג תהיה ברחמים זו לא דעתי זו דעתו של אחד מגדולי הדור הקודם
ואני חושב לתומי שלפחות לזה אתה גם מסכים אז הנה גם לי ולך יש מכנה משותף
מסכימים שהרבי מליובאוויטש היה לפחות אחד מגדולי הדור אם לא הגדול שמכולם
אז שיהיה לכם יום נפלא בהמשך
מקריאת הדברים בפורום הזה ובאשכולות אחרים למדתי שאין בכוחי לשנות אותכם ולכן לא רואה לעצמי מטרה כזו
יום טוב
תוקן על ידי shay98 ב- 06/07/2010 17:03:25
נשלח ב-6/7/2010 17:06
בס"ד יום ג כג תמוז התש"ע יישר_כח המשקיף אני חושב שלא צריך בגלל חילוקי דעות לא לדבר אחד עם השני צריך להתעלות מעל המחלוקות ולא להפוך אותם ליריבות אישית וכל אחד כבודו במקומו מונח ומינאי ומיניה יתקלס עילאה.
נשלח ב-6/7/2010 19:07
סליחה רגע, יש לי שאלה. יש שני רבנים במודעה הזאת- אחד רבי משהו פינטו, והשני- מצד שמאל- מי זה הרב הזה?
כתבו מודעות על גוג ומגוג עם תמונה שלו. מי הוא?
תודה רבה.
תוקן על ידי lesbabe ב- 06/07/2010 19:08:30
"על כן עלמות אהבוך"... (שיר השירים )
אלו ישראל, שהעלמת מהם מתן שכרן של מצוות ואף על פי כן אהבוך.
נשלח ב-6/7/2010 21:15
בס"ד אור ליום ד כד תמוז התש"ע שני הרבנים בתמונה זה הרב שלום בער זצ"ל והרב המקובל רבי יעקב אבוחצירא זצ"ל שני ענקי עולם