הי חברים ... מי שיש לו כשרון בכתיבה ואולי אוהב לכתוב מוזמן לתרום מעצמו פרק (מעשהיה מתחילה את הפרק הראשון ) ואתם תמשיכו כפרי דימיונכם..... מומלץ לא להגיב באשכול זה כדי שיהיה רצף קריאה ,תגיבו באשכול הספיקר ותישתדלו לכתוב פרקים שקשורים לתחילת הסיפור ! אני יתרום בעזה הרבה פרקים (כבר מתבשל לי סיפור בראש ) אז בהצלחה
נשלח ב-28/7/2010 22:06
שירה עוזבת את הכל ! אין לה כוחות ונכנסת למיטה לשינה טובה! מה שהפריע לשקט היה הטלפון שצלצל שירה מבולבלת מתעוררת ואמא על הקו "הלו..." "שירה זאת אמא מה איתך?" "אמא...........אמא מה קרה? למה את שם? "הכל טוב איתי עכשיו נדבר שאחזור אני בדרך הביתה בי" "טוב אני מחכה לך ביי"
נשלח ב-14/7/2010 20:17
שירה חשה סחרחורת.. גם אמא בבי"ח וגם דוד יצחק מפיל עליה תיק...
"היי סליחה.. אתה יודע שאני בלחץ בתקופה האחרונה... לך ספר לבחורה שראית אותה ששמעת הכל!! תראה מה היא תגיב..
מתפללת להצלחתך. שירה. "
נשלח ב-14/7/2010 20:01
בלנד יש לציין שאת טובה =) התקלת אותי חחח
נשלח ב-14/7/2010 18:25
שירה בישלה ארוחת צהריים ארגנה תילדים ונכנסה לחדר שירה מדליקה את המחשב לבדוק עדקונים מה קורה 2 הודעות חדשות במייל .הודעה 1 מאתר וואלה הודעה 2 מדוד יצחק...היי שירה המצב בקנטי אני לא יודע מה לעשות אסור לי לדבר ולספר להורים שלה אבל אני חייב מה עושים? תיצרי קשר דחוף את לא עונה לי
נשלח ב-13/7/2010 02:09
נו? הסופרים של הדור הבא החליטו להסתפק בדור הקודם?
נשלח ב-12/7/2010 10:21
לאחר ככמה שניות .נשמע רישרוש המפתחות מכיון הדלת אך להתעתה של שירה אבא פתח את הדלת שפניו נפולות שירה נללחצה ומיד שאלה אבא מה קרה ?מה קרה? אבל אבא בתגובהה אמר יהיה טוב ואמר אמא בבית חולים אני נוסע אליה תשגיחי על הילדים תתדאגי שיאכלו שירה פרצה בבכי ולאחריה אחיה צביקי אבל אבא תגיד לי... אבא כבר הספיק לרדדת במדרגות ולהשאיר את שירה עם סימני שאלה
נשלח ב-11/7/2010 21:05
שירה מצאה את עצמה מול דלת ביתה, מחכה למענה המתבקש. אך שקט דממה... "מדוע אמא אינה פותחת בפני את הדלת כמידי יום??" שירה לא הספיקה לחטט בילקוטה בתקווה למצוא את המפתח שלא הוצרכה לו שנים והנה צביקי אחיה בפנים חוורות להחריד מנסה לומר דבר מה אך רק שפתיו נעות וקולו לא ישמע...
נשלח ב-11/7/2010 12:30
הצלצול גאל אותה מכל המחשבות שהתרוצצו במוחה. אין לה מקום פנוי במוח עכשיו לשמוע אף אחד! לא את מוריה ובודאי שלא את המורה. כל מחשבותיה היו נתונות למה ששמעה אתמול." לא זה פשוט לא יכול להיות זה טעות!!!" היא ידעה שהיא מנסה לשכנע את עצמה לשוא. האמת היתה קבורה בפנים בפנים...
נשלח ב-11/7/2010 04:05
שירה לקום !שיררהההה לקום! אני לא ארשום לך כל בוקר פתק מחדש ניגמרו החגיגות!
עוד 5 דקות אמא
עכשיו את קמה אני לא אתן לך פעם הבאה ללכת לחתונות !
אוקי אוקי התועררתי .הרצאות על הבוקר
* * *
שירה נעומי המורה קוראת בקול
אבל מכיון שירה אין תגובה
שירה? שירה ? אני מסמנת לך מינוס
מכיון שירה נשמע הסבר לא מובן אאהה ככןן המורה
פפסס פסס שירה שירה מוריה שלחה לך פתק,
שירה בוקר טוב! מה קרה לך הבוקר?את עדין מושפעת מהשיחה של אתמול?
אני חושבת שעדיף לא לומר לה היא תקבל את זה קשה !
מחכה לתשובה שלך בהקדם (תקשיבי לשיעור עוד מעט בגרות במט)
יום טוב אה ותחייכי זה יותר יפה לך:) מוריה
תוקן על ידי בלנדר5 ב- 11/07/2010 04:10:26
תוקן על ידי בלנדר5 ב- 11/07/2010 04:14:02
נשלח ב-11/7/2010 03:32
פרק 1
השמים היו אפורים יותר מתמיד ,גשם קל החל לרדת,ועד מהרה הפך לטיפות כבדות וחזקות.
שירה המשיכה ללכת ברגליים כושלות ואינה מיהרה לשום מקום .אלפי מחשבות מעורבלות חלפו במוחה
וההכעסים עדיין היו בוערים בתוכה ,ופתאום בלי תזמון דמעות גדולות וחמות זלגו על מורד לחייה
הדמעות זה היה הדבר היחיד החם אצלה .שהתקרר לאחר כמה דקות עם הגשם .
המעיל של שירה כבר כולו נספג בגשם ונאלצה להכנס לבינין עד להפסקתו
למה כל זה קורה רק לי? למה? למה לאפאחד אין תשובות? מה אני צריכה לעשות ?
שירה הרגישה חסר אונים ותסכול אינה יודעת מה יקרה מחר רק מה שבטוח ששירה נעומי לא תיהיה אותה שירה.....
תוקן על ידי בלנדר5 ב- 11/07/2010 03:36:11
תוקן על ידי בלנדר5 ב- 11/07/2010 03:40:08
נשלח ב-11/7/2010 02:48
טוב, אז משהו מוכן להתחיל סיפור נורמלי? rooot, התחלת סיפור אבל תמשיך!
נשלח ב-11/7/2010 02:18
אהלן, מי אתה? הצג ת'צמך... -אני לא במוזה של לכתוב עכשיו סיפור.....
נשלח ב-11/7/2010 02:03
לפני שנים רבות בעירה נידחת....... תמשיכו
נשלח ב-11/7/2010 01:52
במקום לדבר על הנושא של האשכול הזה תכתבו כבר פרק! אני במתח מההתחלה של הסיפור הקודם..... אז מי מתחיל? זה לא ממש הצד החזק שלי...
נשלח ב-11/7/2010 00:06
תתחילי!!!