לבחור - אם תפגש עם בחורה שמשדרת ביטחון עצמי, עד כמה זה ירתיע אותך ? וכן להיפך, בחורה ללא ביטחון עצמי.
לבחורה - אם תפגשי עם בחור עם ביטחון עצמי (אפילו מופרז), עד כמה זה ירתיע אותך ? וכן להיפך.
נשלח ב-20/7/2010 22:53
ביטחון עצמי לא חייב להיות מופגן, וזה לא סותר את היות הבחור עדין ושקט. עדינות ורגישות בתוספת "אני יודע מה אני רוצה מעתצמי ומהחיים" לא סותר, וכבר ראיתי כאלה. וכמו שכתוב כאן דווקא אנשים כאלה יכולים יותר לתת מקום לדעה שלך ולשקט שלך, כי הם לא פוחדים על הכיסא שלהם. הבעיה היחידה איתם זה שזה מושלם מדי בשביל להיות אמיתי...
נשלח ב-14/7/2010 02:52
בחור_חסידי כתב:
ביטחון עצמי בד"כ מורגש בעיקר בצורת הדיבור. בצורת ההופעה בצורת היחס. אבל גם אני לא הייתי רוצה לצאת עם בחורה שרק מדברת על האני שלה. גם עם ההופעה שלה מרשימה ומיוחדת. בחורה צריך שיהיה לה את חן. בחורה צריכה להרשים בפנימי הרבה יותר מחיצוני. בחורה בד"כ צריכה להראות בעיקר את הפנימי. החיצוני רואים גם כך. בחורה שמגיעה ורק משבחת את עצמה ואת מה שהיא זה נותן טעם לפגם. בחור צריך גם לתת דגש על הפנימי. מי שמחפש חיצוני זה בעיה נפרדת. אצלי חיצוני לא מדבר בכהוא זה. כמובן שאני לא יקח בחורה מכוערת. הכל צריך להיות עם טעם. אצלי יופי לא העיקר.
אז זהו, אמרו פה כבר, וזה נכון בטח שאא לקלוט בטחון עצמי בפגישה ראשונה.
כי אני לדוג' דיי מתביישת בתחילה. אבל אני לא חושבת שחסר לי משו בבטחון.
נשלח ב-13/7/2010 22:49
בחור חסידי, משום מה מבחינתי ביטחון עצמי הוא לא סוג של אגו נפוח כמתואר (שוב, רק לדעתי) בדבריך. ספציפית על עצמי - אני מדברת בפגישה, יש לי דעה, אני יושבת עם גב ישר לא מתביישת וכו' - זה מבחינתי ביטחון עצמי.
נשלח ב-13/7/2010 22:37
ביטחון עצמי בד"כ מורגש בעיקר בצורת הדיבור. בצורת ההופעה בצורת היחס. אבל גם אני לא הייתי רוצה לצאת עם בחורה שרק מדברת על האני שלה. גם עם ההופעה שלה מרשימה ומיוחדת. בחורה צריך שיהיה לה את חן. בחורה צריכה להרשים בפנימי הרבה יותר מחיצוני. בחורה בד"כ צריכה להראות בעיקר את הפנימי. החיצוני רואים גם כך. בחורה שמגיעה ורק משבחת את עצמה ואת מה שהיא זה נותן טעם לפגם. בחור צריך גם לתת דגש על הפנימי. מי שמחפש חיצוני זה בעיה נפרדת. אצלי חיצוני לא מדבר בכהוא זה. כמובן שאני לא יקח בחורה מכוערת. הכל צריך להיות עם טעם. אצלי יופי לא העיקר.
נשלח ב-13/7/2010 22:07
ובחורה שגם יש לה אובר בטחון עצמי וגם איפור? אוי אוי אוי...
לעניינו, אני דווקא חושבת שבטחון עצמי זה דבר נחלק. נכון שהבטחון הוא ב"עצמי". אבל באיזה חלקים בעצמי? במראה שלי? בחכמה שלי? במשפחה שלי? במעשים שלי? בכושר דיבור?
אז לכל אדם כמדומני יש חלקים שהוא בטוח בהם ויש חלקים פחות.
נשלח ב-13/7/2010 13:39
בטחון עצמי אצל הרבה גברים זה כמו איפור אצל בחורות! לכן להפגין בטחון בפגישה זה שטויות, אבל צריך לבדוק איך הוא בהחלטות וכד'.
נשלח ב-12/7/2010 18:33
פיי יפחיד אותי מאוד... אני אדחה הצעה כזו...
נשלח ב-11/7/2010 18:47
יפה לכם.
את האשכול פתחתי לאחר מעין חשבון נפש בהמשך לאשכול "הרגשת הדחויה בפעם הראשונה". חשבתי שוב ושוב כי יתכן והבחור פסל אותי על הפגנתי עודף ביטחון עצמי ולמרות שלו לא היה חסר, הוא נרתע מכך.
מי רוצה לסכם ?
נשלח ב-11/7/2010 18:07
חחחח...איזה ספיקולציות מעלים פה לגבי הבחורה...
לי תכל'ס, חשוב שיהיה לבחור ביטחון עצמי!! כמובן לא over... אבל בעיני זה חלק מהתדמית הגברית של בחור! להיות עם ביטחון עצמי!!!! ולא איזה נקניק פחדן שלא מוציא מילה...=)
נשלח ב-11/7/2010 16:40
או שהיא היתה בהלם מיזה שהיא מדברת עם בחור, או שממש הקסמת אותה שהיא לא יכלה לדבר. בכלמקרה לפי הסיפור שלך... אני הייתי מעיפה כזה דבר לפני שהיתה בכלל מספיקה להגיב.
נשלח ב-11/7/2010 16:30
בס"ד היתה מהופנטת הבחורה אין הסבר אחר!!
נשלח ב-11/7/2010 16:19
מה הינו אומרים? שהיא ד'פוקה לגמרי, איך היא רוצה שתכיר אותה אם היא לא מוכנה/יכולה לדבר???????
נשלח ב-11/7/2010 16:17
טיע כתב:
בס"ד
בחור,
מה הכוונה שריגש אותה כשאתה שתקת???
היית חכם גם בשעת שתיקה???
לא הבנתי!!