| נשלח ב-15/7/2010 00:24 |
|
| |
רצח הבחורים בתל אביב
שלום לכם,
לפני כשבוע בערך, אולי יותר, כתבה כאן מישהי דברים ונידו אותה על היותה "חסרת טאקט" בכל אופן מה שקרה הערב עורר אותי לחשוב, אף פעם לא הייתי הומופוב אבל גם לא מקבל או מבין,
מה אתם אומרים על הרצח שהיה היום????
שני בחורי ישיבה, שכנראה אחד התאבד ואז רצח את חברו,
כאן כותבים " הרקע לא ברור" אבל הרקע ברור ועוד אייך! זה היה על רקע רומנטי שהיה בינהם,
אני רק רוצה שכל אחד ממכם יישב עם עצמו ויחשוב האם הוא בסדר,
כי אני חושב שרצח כזה לא יכול לעבור על סדר היום- ובמיוחד בימים אלה של בין המצרים שצריך להרבות באהבת חינם.
אני רק מבקש, תנסו להיות סובלניים, כי זה יכול היה להימנע אם היתה קצת יותר סובלנות בציבור החרדי,
אני לא אומר קבלה, אני אומר סובלנות, להקשיב, לשמוע, לתמוך,
אני מקווה שהועלתי ולו במעט,
כי יש הרבה כאלה, ברחוב, בכיתה, בסמינר, בישיבה, בעבודה,
זה לא חולי נפש והם ניראים כאחד האדם.
אני מבקש ממכם, בייחוד בימים אלו, ובמיוחד שנהרגו עוד אנשים היום, בתאונת המטוס,
תנסו לחשוב, נכון יש אני ואין לי נטיות הפוכות, אבל יש כאלה, והם מתלבטים ויש להם נסיון קשה והתמודדויות קשות,
אז תנסו להבין אותם.
יהי זכרם ברוך,
בשורות טובות.
|
|
| נשלח ב-30/9/2010 19:45 |
|
| |
האשכול ננעל למניעת ספאם..
|
|
|
| נשלח ב-29/9/2010 12:01 |
|
| |

|
|
|
|
| נשלח ב-30/8/2010 08:14 |
|
| |
אני מקוה שלא יעשו מהרצח באשדוד צירןף מקרים
|
|
|
|
| נשלח ב-25/8/2010 08:10 |
|
| |
סוכ"ס זה מתחיל לרדת האשכול לא נורא!
|
|
|
|
| נשלח ב-19/8/2010 17:35 |
|
| |
אנשים! לא לריב! לא לשכוח :"רצונו של אדם כבודו" וכמו שפרצופיהם שונים של בני האדם כך גם מחשבותיהם  עכשיו כולם מחייכים נו תחייכו........................ 
|
|
|
|
|
| נשלח ב-19/8/2010 16:29 |
|
| |
| muchnick כתב: |  | פחחח יקירתי אל תקראי לי מותק!!!
דבר אחד אני לא מבינה, מדוע כאשר אני מציינת עובדה כל כך פשוטה, העובדה: שלכולנו יש כאן נטיות מיניות רגילות לחלוטין, אנשים מפרשים את זה כהתנשאות, כאילו להיות רגילה זה כבר משהו רע...
יקירתי תפרשי את זה איך שבא לך: כהתנשאות, כגאווה, כהגנה, כמלחמה, אבל לרוע מזלך הגעת למקום הלא נכון....
תוקן על ידי muchnick ב- 19/08/2010 08:33:16
"המין האנושי רוחש סלידה רבה לעבודה אינטלקטואלית, אבל גם אם אנשים מניחים שניתן לרכוש ידע בקלות, רבים מסתפקים בבורות, ובלבד שלא לטרוח אפילו מעט בכדי לרכוש אותו" (סמיואל ג'ונסון, 1709-1784)
|
|
אה, אוקי, אם צריך להסביר לך, אסביר :)
אני לא מדברת על העובדה שיש לכולכם נטיות מניות ( ואת ממש ממש לא יכולה לדעת על אף אחד כאן רק על עצמך) רגילות.
את זה כבר הבנתי.
אמרתי שאם מעניין מישהו הנושא ( ואני יודעת בוודאות שיש כאלה שזה מעניין אותם) אז נפתח פורום כזה- אם יש להם שאלות וכדומה.
ולענות בהתנשאות זה : לא תודה ברוך השם יש לנו נטיות מיניות רגילות.
מישהו ניסה להפוך אותך ללסבית???? לא. רק הצעתי- בשביל להתעניין ולא להיות כזה.
אם את לא מבינה מה ההתנשאות במשפט שלך ( אני יודעת שבתוכך את יודעת בדיוק באיזה מנגינה רשמת אותו) אז איני יכולה לעזור לך :)
|
|
|
|
| נשלח ב-19/8/2010 14:13 |
|
| |

|
|
|
|
| נשלח ב-19/8/2010 13:58 |
|
| |

|
|
|
|
| נשלח ב-19/8/2010 13:33 |
|
| |

|
|
|
|
| נשלח ב-19/8/2010 08:23 |
|
| |
פחחח יקירתי אל תקראי לי מותק!!! דבר אחד אני לא מבינה, מדוע כאשר אני מציינת עובדה כל כך פשוטה, העובדה: שלכולנו יש כאן נטיות מיניות רגילות לחלוטין, אנשים מפרשים את זה כהתנשאות, כאילו להיות רגילה זה כבר משהו רע... יקירתי תפרשי את זה איך שבא לך: כהתנשאות, כגאווה, כהגנה, כמלחמה, אבל לרוע מזלך הגעת למקום הלא נכון....
תוקן על ידי muchnick ב- 19/08/2010 08:33:16
"המין האנושי רוחש סלידה רבה לעבודה אינטלקטואלית, אבל גם אם אנשים מניחים שניתן לרכוש ידע בקלות, רבים מסתפקים בבורות, ובלבד שלא לטרוח אפילו מעט בכדי לרכוש אותו" (סמיואל ג'ונסון, 1709-1784)
|
|
|
|
| נשלח ב-19/8/2010 02:19 |
|
| |
דיתי, אני לא מנסה להתערב, אבל בכל זאת אולי תסבירי לי במה היא התנשאה? כי אני סוברת כמוה.
|
|
|
|
| נשלח ב-19/8/2010 02:14 |
|
| |
| muchnick כתב: |  | | ב"ה יש לנו נטיות מיניות רגילות לחלוטין, איננו זקוקות לקבוצות תמיכה, הנושא הזה נפתח בתור דיון אינטלקטואלי וטו לא, בכל אופן תודה על ההצעה דיתי, אבל התשובה ההחלטית היא לא!!! יש מספיק פורום כאלה!!! _________________
|
|
גועל. בהתגלמותו.
את מותק, צריכה דחוף אבל קבוצת תמיכה שיורידו לך את הפרופיל וילמדו אותך שבני האדם שווים, ואין לך שום זכות לבוא ולהתנשא,
בגלל בין אדם לחברו חרב הבית. אז תיהי קצת יותר עדינה. בשבילך.
ממש לא התכוונתי שתבואו בשביל התמיכה, אלא סתם, אם כבר דיון, אז דרך אגב נפתח פורום כזה למי שמתעניין. לא למי שכזה.
אה, ולא יעזור לך להמשיך להתנשא. התנצלות של אדם מגדילה אותו בעיני אנשים. זה מראה אם יש לך אופי או לא.
|
|
|
|
| נשלח ב-18/8/2010 08:21 |
|
| |
אני חושב שאם אתה רוצה באמת לנקות את שמם תביא את כל הסיפור המלא שאתה אומר
|
|
|
|
| נשלח ב-17/8/2010 14:19 |
|
| |
יותר מיזה..הבחור שדיבר איתם אחרון הוא חבר טוב שלי...והסיפור הוא בטוח כספי הרי הם רבו הרבה זמן על כסף...היו מסוכסכים ..ובאותו לילה חשבו שהם הולכים להשלים..וקרה מה שקרה רחמנא ליצן...
|
|
|
|
| נשלח ב-17/8/2010 07:33 |
|
| |
ב"ה יש לנו נטיות מיניות רגילות לחלוטין, איננו זקוקות לקבוצות תמיכה, הנושא הזה נפתח בתור דיון אינטלקטואלי וטו לא, בכל אופן תודה על ההצעה דיתי, אבל התשובה ההחלטית היא לא!!! יש מספיק פורום כאלה!!!
|
|
|