בית פורומים בית שמש

ברכות לשמוליק גרינברג על הפעילויות של חן חרדי!

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-21/7/2010 02:49 לינק ישיר 
ברכות לשמוליק גרינברג על הפעילויות של חן חרדי!

מה שעד היום לא היה אכן מגיע לשמוליק הרבה קרדיט על מה שעשה

תוקן על ידי שפרינצלס ב- 21/07/2010 02:53:07

דווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-1/8/2010 10:23 לינק ישיר 

כבר נאמר בשבועון של העיריה
באו לגזור קופון
ותו לא
אין ולא היה להם כלום חוץ מאשר האדרת שמם העיר מלוכלכת להחריד אבל הם רצים לגזור קופונים בפארק המים חפץ חיים

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-1/8/2010 05:24 לינק ישיר 

יופי, אבל אני עדיין לא מבין, ואף אחד לא הסביר לי למה העירייה צריכה לממן החופשה שלי ושלך? אומרים שאין תקציבים לכל מיני דברים ואז נותנים כסף שנבלה מחוץ לעיר בפארק מים?
מישהו יכול להסביר לי מה ההיגיון במימון חופשות?

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-1/8/2010 01:19 לינק ישיר 

חן חן לשמוליק החרדי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-29/7/2010 10:19 לינק ישיר 

לפיכך הקמנו תנועה ולא מפלגה ואכן רצנו לעיריה כתנועה כדי לחזק ולבנות מה שניתן לבנות בהרס המוחלט הזה הקיים בעירנו ולהפחית עד כמה שניתן בנזק הנגרם מידי יום מהפוליטיקאים החרדים הסובבים אותנו

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-29/7/2010 09:58 לינק ישיר 

ראיתי פירסום של לונה פארק באחת השכונות החרדיות, יוזמה פרטית.

במודעה נאמר שתשמר ההפרדה בתורים. הנה, שמוליק, עוד רעיון למען שמירת הטהרה והשפיות בעירנו.

עכשיו בטח תגיד שליזם פרטי מותר מה שלפוליטיקאי אסור.... במקרה הזה, אני לא מקבל.     

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-25/7/2010 10:17 לינק ישיר 

הקמת מפלגה - מפלגת . מכאן נגזר שם העצם "מפלגה" מלשון פילוג.

יוזמות פרווה מחברות תמיד מבורכות, אך הן לא ממש יעילות במיצוב פוליטי של מועמד, שלא לדבר על מיתוג פוליטי של יהודי יקר.  

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-23/7/2010 16:30 לינק ישיר 

יוזמות פרווה לפחות מחברות ולא מפלגות

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-22/7/2010 16:40 לינק ישיר 

דרך אגב בקשר לימי העיון הנ"ל,

לא ברור לי אם המטרה היא לקרב לתורה את בני המפלגה, או שמא לקרב את בני התורה למפלגה? 

כך או כך, אלי, ישר כוח על היוזמה. נראה שרק יוזמות פרווה מהסוג הזה יקדמו אותך בשלב הזה.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-22/7/2010 11:19 לינק ישיר 

משה אמת התגעגענו
אגב מפלגה לבני תורה עובדים כידוע מארגנת ימי עיון תורניים וירחי כלה ולא דברים להאדדרת פרצופם על גבי תמונות עלובות לידי מתנפחים

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-22/7/2010 10:08 לינק ישיר 

ברכות לשמוליק גרינברג, רק ברכות, תמיד,

חבל שלא לקחת לתשומת ליבך את הערתי משנה שעברה בנוגע להפרדה המגוחכת של זבי חוטם בני 6 ולובשות גרביונים בנות 5. http://bhol-forums.co.il/topic.asp?topic_id=2667643

מה לעשות, לפחות חצי ממצביעיך עובדים גם בימי בין הזמנים העליזים. בשל ההפרדת השעות נבצר מבניהם לקחת חלק בפעילות של אגף ח"ן בשכונה. אני מקווה שאתה לא מצפה שבניהם בני ה- 7 וחצי ילכו לבד למתנפחים.

למה אי אפשר לארגן שעות משפחתיות לנשים בלבד עם בנים עד גיל 10 ?

או לארגן מתקנים נפרדים בשעות מתחלפות.

למשל, טירה מתנפחת למוצצי מוצץ כחול בין השעות 4 ל4 וחצי, וללובשות טיטול עם לבבות אדומים בין השעות  4 וחצי ל- 5 ?

אז מה יהיה? טוב, אולי נקים מפלגה חדשה לבני תורה עובדים (יש כזה דבר)?

ואני לא יכול להתאפק:

אז אני אוסיף את הטענה הנדושה, שמן הסתם הפעילות של האגף החינני שלך מתאפשרת על ידי קבוצה זו של תושבים, המשלמים תשלומי ארנונה מלאים כדת וכדין.  

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > אקטואליה וחדשות > בית שמש > ברכות לשמוליק גרינברג על הפעילויות של חן חרדי!
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר

bholext