זה לא מרגיש טוב עד שיש הצעה מעשית ומגלים ש...נו שיין שיהיה.... לא מזיז לי כ"כ אכן מחשבה ראשונה מוזר אבל כדלעיל...
נשלח ב-30/7/2010 02:06
אני מכירה כמה זוגות שהאישה אצלהם גדולה יותר מהגבר. והן משפחות ממש נורמאליות. השרביט תמיד היה אצל הגבר. אבל לי זה לא היה כ"כ מרגיש טוב...
נשלח ב-28/7/2010 08:55
אם הבחור מספיק בוגר- אז למה לא? כמו שתרי אמר- תצאי ותראי...
נשלח ב-28/7/2010 08:48
הרבה זוגות של 'גדולים' בדורות האחרונים (ואני מתנצלת בשם זיכרוני שהשמות פרחו לו) הבעל היה קטן יותר בגיל מהאישה, וכי זה מנע מהם לגדול?
(כמדומתני הסטייפלר, או החזו"א, או משהו ביכוון, אל תתפסו אותי על המילה..)
נשלח ב-28/7/2010 02:33
זה מה שענו לי כשהתייעצתי בזמנו:
שנתיים בגיל הלה הם מהותיים אבל כב רהיו דברים מעולם ויש בחורים בוגרים שאת יכולה להישען עליהם אפילו אם הם קטנים ממך. בשנתיים. הענין היחיד שהגיל נשאר רלוונטי לגביו הוא - השלב בחיים, וזה משהו שאין לו פיתרון. כלומר, בחורה בת 22.5 עייפ משידוכים, עובדת, עצמאית, חוותה בדידות ויצאה לחיים - שיוצאת עם ילדון בן 20.5 שעוד חי עם כל החברים שלו בפנימיה כמו באיזה מחנה ויוצא לשידוכים כמו שבחורים צעירים יוצאים לשידוכים - לבדוק מה יש שם... אולי הזוג הזה יכול להתחובר, אבל הבנתם את הרעיון.
נשלח ב-25/7/2010 15:37
בס"ד
אם הבחור רציני ובוגר הוא עלול להרגיש אבא שלך.. הכל יחסי..
נשלח ב-25/7/2010 14:56
באתי מכיוון של בגרות והרגשה אישית - לא בא לי להיות אמא שלו,
תודה לכולם, נתתם לי כיוונים נוספים למחשבה.
נשלח ב-25/7/2010 14:52
שNונה כתב:
שאבין...
את הולכת להתחתן עם הת.ז. שלו או עם הבחור עצמו?!
שאלתי מכיון של בגרות... וסתם הרגשה אישית, לא בא לי להיות אמא שלו...
מי דיבר על ת.ז.?
תודה בנתיים על התגובות של כולם זה נותן לי כיון לחשוב
אין בזה משהו רע בצורה עקרונית. צאי ותראי. אם הוא לא בוגר מספיק אז לא. אם הוא חמוד ונחמד אז יופי.
נשלח ב-22/7/2010 23:12
א. שוה תמיד תוכלי לומר לו עוד שנתיים תבין... ב. זה תלוי בסוג בחור ובחורה... ברור שבחור בן19 ובחורה בת 21 זה סתם אבסורד....
נשלח ב-22/7/2010 18:32
כתבת מה שאני אמרתי במילים אחרות [בקשר לגיל , תודה על ההתענינות והעצות]
נשלח ב-22/7/2010 17:30
אם כמו שכתוב בפרופיל... ואת בת מאה ועשר... תחטפי אותו... לפני שתחטפי שבץ חס וחלילה אם לא השאלה תלויה בזה... למרות ששנתיים עובר בסדר וזה גם די תלוי בסגנון של שניכם פגישה. הייתי שוקל לחיוב