בית פורומים החרדים והאינטרנט

תלונה נגד השופט נפתלי שילה !!

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-22/7/2010 19:07 לינק ישיר 

בס"ד יום ה יא אב התש"ע
מערכת המשפט מגבה את עצמה - שימו לב לגבב השקרים ולכיסוי התחת של השופט חרהמדני. - ניתוק 2 ילדים מאמא שלהם שנה וחצי

לכבוד

שמואל חמדני שופט בדימוס                                                    על ידי פקס': 02-6595516

הנדון: תלונה נגד השופט נפתלי שילה

בית משפט לעניני משפחה רמת-גן

תיק תמ"ש 1518-04-10

1. נדהמתי לקריאת תגובתך המזלזלת בי כאדם, והמתיחסת אלי כאל חיה או כעל יתוש או בעל חיים אחר.

2. היחס שלכם "השופטים" לאזרחים נפגעים – מחריד ומזעזע.

3. השופט נפתלי שילה אמר בהקלטה במפורש: "אני כפוף להוראות פקידת הסעד", דקה 38:01.

4. אני מנותקת מילדיי בלי שום סיבה ענינית המצדיקה ניתוק כלשהו – סתם כך.

5. הילדים שלי נחטפו ממני, נגזלו ממני. את פרי רחמי גנבתם. זה צדק? זה משפט? זו הגינות? פניתי אליך כדי שתחקור, תבדוק, ואתה בא ומגבה את החבר שלך, במקום להתיחס לגופם של דברים, לנסות לסייע, לעזור לילדיי לראות את אמא שלהם, לראות את טובת הילדים, אתה כותב דרעק וגבב רכילויות ושקרים שלא נכתבו בפסקי דין. לא יפה!

6. הילדים לא מעניינים אותך. כל שמענין אותך זה "הפגיעה באליטה" בשופט נפתלי שילה. "הוא שופט חדש, נגבה אותו..." זו החשיבה המטומטמת והמטופשת שלכם השופטים. לגבות את מי שלא ראוי לשום גיבוי ויש להעיף אותו בבעיטה מהמערכת. שלל התלונות על השופט יעשו את שלהם, ואני מאמינה שכמו שהגיע בדרך החתחתים אל כס המשפט, כך יעוף ממנה במהרה. בדיוק כמו בפוליטיקה.

7. אני ילדתי ילדים. התגרשתי מבעל סדיסט מתעלל. עונשי הוא שיקחו לי את הילדים? הגרוש בכל ההקלטות אומר שימלוק לי את הראש ואומר במפורש אני אקח לך את הילדים. אמר ועשה.

8. איזה סיבה יש לנתק אותי מילדיי? כשידוע לכולכם שהגרוש הגיש תלונות שווא ועל סמך תלונות שווא אלו נחטפו ילדיי!!!!!!!!!!!!!! וכשנלחמתי לסגירת תלונות השווא, טיהרתי את שמי, והוכחתי בראיות ובעובדות, כי מדובר בתלונות כזב - עורבא פרח – שקר - אתם מפליצים את הבדיקות המטופשות שלכם עם בודקים מטעמכם, מכונים של חבריכם השרלטנים חולי הנפש, כשלאותם "מומחים" מטעמכם שרוצים לגזול ממני את מיטב כספי פרי עבודת פרך, ואתה טוען בשקר שאני הסכמתי כי אממן את עצמי ואת הגרוש. איפה זה כתוב בפרוטוקול? איפה?

השופט נפתלי שילה כופה עלי בדיקות, ואחר כך כותב "בהסכמה". הסכמה של מי? אני לא נתתי את הסכמתי לביצוע בדיקות במכון שלם. השופט ההזוי הזה גם לא כותב את איומי הגרוש באולם נגדי.

נפתלי שילה כפה עלי בדיקות במכון מטעם חברותיו הנלוזות פקידות הסעד, עם בודקים של משרד הרווחה. נראה לך שאני יבצע בדיקות אצל החברים שלכם וגם אממן את הגרוש הפושע? ממשכורת מינימום אני צריכה לממן בדיקות בשווי מאות אלפי שקלים כדי שילדיי יזכו לראות אותי?   

מזל ששי אברמוב התאבד, כי עוד הייתם עשויים להמליץ לי עליו בתור בודק, כה מעוות המח החולני שלכם.

9. איפה כתוב ובאיזה סעיף בחוק מוזכר בדיקות אינטראקציה בין אמא לבניה. איפה? האם אתה עברת בדיקות אינטרקציה עם ילדיך? האם קיים שופט כלשהו או שופטת שעברה בדיקות כאלה? האם פקידת סעד עברה בדיקת אינטרקציה עם ילדיה?  

משפחת חביבי חיים וויולט, כשחטפתם את בנה, וכשהם פוצצו את הכנסיה, מהפחד שלכם על הפרסומים נגד משרד הרווחה, לאחר ניתוק של הילד מהוריו של שנה וחצי – השבתם את הילד בונבון ללא שום בדיקה. פקידת הסעד העבירה את הילד בכביש סואן לבדו, וכך הוא חזר לאמו.

10. מנין היוהרה שלכם להקריץ לי בדיקות מטופשות, חסרות תוקף מדעי, חסרות ביסוס, חסרות תימוכין בפסיקת בית משפט, לפסוק כי אני אבצע בדיקות אינטרקציה עם ילדיי פרי בטני, חלק ממני, שאתם בעצמכם ניתקתם את ילדיי ממני?

11. והיה ובדיקות האינטרקציה לא יעברו – האם לא תתנו לי לראות את ילדיי עד הגיעם לגיל 18? החלפתם כובע לאלוהים?  לא מן הנמנע מלהזכיר את הצורר אדולף אייכמן על פשעיו נגד היהודים כשטען שהוא ממלא פקודות... גם אתה אדון חסר חמדה, ממלא פקודות.

12. על פי איזה חוק אתם מסתמכים כשאתם כותבים כי עלי ללכת לאיזה שהם בדיקות מיותרת ומטופשות. מי אתם בכלל?

13. מה קורה לך חתיכת פוץ? הסתכלת במראה וחייכת לעצמך בסיפוק, הנה הרסתי את החיים של עוד אמא חלשה. גיביתי את המערכת החולה. דפדף – דפדף חמדני, אני לא סופרת אותך ממטר. חטיאר בן 700 שנים, פנסיונר עלוב פג תוקף, כותב דברים הזויים וחותם חתימה של חולה נפש בעל מניירות גדולה.  

14. על איזה שיתוף פעולה? למה אני צריכה לשתף פעולה עם רשויות הרווחה? מה לי ולהם? האם הילדים שלי הם רכוש משותף למשרד הרווחה? האם הם יצאו מתוך הרחם של פקידת הסעד? האם פקידת הסעד המחורבנת היא זו שתוריש לילדיי רכוש או ירושה, היא זו שתנחיל לילדיי ערכים?

15. כל שביקשתי שתחקרו את הפשעים של השופט הנבל הצורר שמנתק אותי מילדיי בלי שום סיבה, שנותן החלטות תמוהות שצריך את האישור של פקידת הסעד לכל פעולה שלו ואם היא לא נותנת אישורה אז הוא לא עושה זאת. האם הוא התחתן איתה? האם היא אשתו שהוא כפוף להוראותיה? אתה וחבריך ההוכחה החיה לכך שהשופטים כפופים לפקידי הסעד. אתה כותב זאת.

16. להבדיל מהשקרים שלך, אני לא צריכה לאיים. אני מפיצה לכל עם ישראל ולכל חברי הכנסת את התגובות המבישות שלכם. מי אתם שתנתקו אותי מילדיי? מי שמכם לאלוהים? מי אתם בכלל? חבורת רמשים אוכלי חינם, עלוקות מוצצי דם, עושי דבריה של פקידות זוטרות. 

17. ועל שקריך ותגובתך ואיומיך שלך נגדי – כל הפוסל במומו פוסל. וכפי שאמרתי – אני מפרסמת בפרהסיה בבלוג המשובח שלי, את כל עוולותיכם של מערכת רמיה וחוטפת ילדים.

18. את הכיפה על ראשך אתה מבייש. כשתחזיק את ספר התורה, אדם חסר מוסר וחסר תרבות – אני מאחלת לך שאלוהים ינחית עליך התקף לב. אדם מופקר חסר אמות מידה. אתה שגדלת עם אמא שלך, שינקת משדיה, והיית כרוך אחריה, אמא שלך שליוותה אותך לגן ולבית הספר, ושבזכותה הגעת לאן שהגעת, דרעק עלוב – אתה מונע מילדיי את החיבוק שלהם, אתה מונע מילדיי את הנשיקות שנתתי להם את האהבה שלי אליהם.

19. מי שמשתלח באזרחית חפה מפשע – זה אתה וכל מערכת המשפט המזורגגת שלכם. אתם משתלחים בי ורומסים אותי וגזלתם ממני את זכויותיי. גזלתם ממני את ילדיי בלי שום סיבה. גזלתם לי את החיים שלי. הפקרתם אותי חסרת ישע מול עבריין שהגיש נגדי עשרות תלונות שווא, ולא עשיתם לו מאום כשידעתם שמדובר בתלונות שווא.

20. הפקרתם אותי לפקידת סעד מחורבנת שממררת לי את החיים וגנבה לי את ילדיי. הפקרתם אותי.

בושה וחרפה למערכת מדינת ישראל! אין לי אמון במערכת השקרנית והרמאית הזו. אין לי אמון בנפתלי שילה, מופקר והזוי, שאמר במהלך דיון שהוא כפוף לפקידת הסעד ואף מודה כאן בתגובה שהוא עושה את אשר היא מורה לו לעשות. החרא הזה, שמונע ממני לראות את ילדיי, וכשפקידת הסעד אמרה לו ואומרת לו האמא לא תראה את ילדיה, אז זה בדיוק מה שקורה.

21. כל מערכת בית המשפט הפקידותית העלובה, נעמדת על 4 כשפקידת סעד חוטפת ילדים. כולכם נכנסים למגננה, ומוציאים את השופט נפתלי שילה - מינוי פוליטי של דוד רותם כצדיק?

22. היה ותאיים עלי שוב – אדאג כי איומיך יהפכו לחרב פיפיות. חטיאר מוג לב.

22. אתה וחבריך בזיון אחד למקצוע. לך תאכל בורקס שמנוני, ונקווה שתקבל התקף כולסטרול. כמובן שהבורקס על חשבון משלם המיסים. דרעק.

העתק:

כל חבריך הבלתי נכבדים בעליל.

אמן ופשעיכם יחזרו אליכם כבומרנג.

אלוהים בשמים - רואה הכל.

תוקן על ידי shay98 ב- 11/08/2010 16:52:40

דווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-23/7/2010 14:59 לינק ישיר 

כבר ידוע ליראי ה' האמיתיים שכל השלטון המזוייף הזה המכונה מדינת "ישראל" מטרתו לזייף ולחלל את המושג עם ישראל-ארץ ישראל-תורת ישראל, וכל השותפים עימם היום הם מבעלי החורבן וההרס הורסי עם ישראל.
וכמו כן השותפים החרדיים בכנסת שלהם על שלל גדוליהם הרבניים מחטאים את הרבים ומפילים את עם ישראל לחורבן גדול.
ולכן צריך להתנתק מהם ולא לחבור עימם כלל, ולהקים בתי מדרשות לפנימיות התורה כפי שגילה משיח ה' בעל הסולם זצוקללה"ה, ולגאולת ארצינו הק' בפנימיות הלב, ואחרי כן נוכל לגאול ארצינו מידי המתיוונים הללו.
ועיננו רואות שבניהם של השופטים הרשעים מתים מהעולם הזה במיתה משונה, בסוד "והכרתי לך משתין בקיר אפס עצור ועזוב" ושלטונם הרע הזה הוא אינו מזרע בית דוד, אלא מבית שאול שהוסרה מלכותו-ושחוברים עליהם גם הרבנים מבית דואג האדומי ואחיתופל. שאין להם חלק לעולם הבא כי הם חוטאים ומחטיאים את הרבים.
וסימנך ומלכות הרשעה מהרה תעקר תש"ע

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-25/7/2010 02:30 לינק ישיר 

בס"ד אור ליום א יד אב התש"ע
אכן זה שילטון הכופר באלד'י ישראל ומחלל את השם "ישראל" כי אין הם מזרע דאבהן ולא עמדו רגלי אבותיהם על הר סיני כדברי הזוה"ק ראשי עמא ודיינא אינון ערב  רב . 

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-25/7/2010 02:35 לינק ישיר 

שי צריכים אנו לעשות שיעור לפחות פעם בשבוע בפנימיות התורה על פי בעל הסולם, זה חשוב מאד.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-25/7/2010 04:16 לינק ישיר 

בס"ד אור ליום א יד אב התש"ע
ידידי בא נתארגן ונעשה שיעור בפנימיות התורה בהקדמות בעל הסולם לקירוב הגאולה ולאקמא שכינתא מעפרא
וזה יפעל לשינוי המציאות .

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > אקטואליה וחדשות > החרדים והאינטרנט > תלונה נגד השופט נפתלי שילה !!
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר

bholext