בית פורומים החרדים והאינטרנט

השופטת יהודית שטופמן מוחקת ערעורים נגד פקה"ס !!

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-22/7/2010 19:35 לינק ישיר 
השופטת יהודית שטופמן מוחקת ערעורים נגד פקה"ס !!

בס"ד יום ה יא אב התש"ע
 השופטת שטופמן כפופה לארגון פשיעה - ממשיכה לנתק אותי מילדיי. ראו החלטתה. חרף העובדה כי כל תלונות השווא של הגרוש נגדי הוכחו כעורבא פרח
הוכחתי בראיות, במסמכים ובעובדות כי פקידת הסעד ביחד עם הגרוש תפרו לי תיק.

השופטת שטופמן ביצעה "קופי - פייסט" העתיקה את השקרים של קודמיה, בלי להתיחס לראיות, בלי להתיחס לעובדות ולמסמכים שנמסרו לה, המוכיחים מכל וכל כי לא היתה סיבה ענינית לחטיפת ילדיי ממני, מלבד נקמתו של הגרוש.

בסך הכל התגרשתי. ויתרתי על כל הרכוש ללא יוצא מן הכלל, על הכתובה, רק כדי לקבל ילדיי. בסוף אין לי ילדים ואין לי כלום.

לא נותנים לי לראות את ילדיי, בטענה המגוחכת כי חלף זמן רב מיום ניתוקי מילדיי.

המשמעות היא כי השופטת תומכת בניתוקי מילדיי.

אינני מתכוונת לבצע שום מבדק מגוחך כלשהו, ולהעשיר את השרלטנים מכונים של משרד "הרווחה".

שירותי הרווחה ברמת גן קבעו כי חידוש הקשר ביני לילדיי ייעשה לאחר "עריכת אבחון קליני לבדיקת מצב ילדים ואינטראקציה ביניהם לבין הוריהם".

חברי היקרים, אם לא אעבור את בדיקות האינטראקציה עם ילדיי, האם לא יראו אותי לעולם, אם לא מדוע מערכת הרווחה מזה כשנה וחצי מונעת מילדיי וממני להיפגש באופן סדיר?

ועדת סלונים נבו

בדו"ח
ועדת סלונים נבו על עבודתם של פקידי סעד לסדרי דין נכתב כי בתי המשפט מקבלים מוצא פיהם של פקידי הסעד כ"תורה מסיני"': כיום מהווה התסקיר "סוף פסוק" ולא ניתן לערער או להשיג עליו...

מאידך פקידי הסעד כותבים תסקירים לא אמינים: "בעדויות ששמענו ובבדיקת מדגם של תסקירים על-ידי הצוות, נמצא כי לא כל הוראות התע"ס מקוימות. עוד נמצא שאין אחידות בכתיבת התסקירים, אין פירוט מלא אילו חקירות בוצעו ואלו לא ומדוע, אין תמיד אבחנה בין עובדות לדעות, ולא ברור תמיד מה המקור לקביעות עובדתיות חשובות, ובמקרה הצורך - אלו בדיקות נעשו כדי לאושש או להפריך אותן".

חברי כנסת נכבדים, אם פקידי הסעד מגישים תסקירים לא אמינים מדוע בתי המשפט רואים בהם סוף פסוק, כיצד הציבור רואה את מערכת הרווחה והמדינה שכך מתייחסת אל היקר לו מכל בני משפחתו?

אם חוקת המדינה דוגלת בדמוקרטיה וערכים יהודיים, מדוע מדיניות רשויות הרווחה ובתי המשפט לראות בהמלצות לא בדוקות של פקידי הסעד סוף פסוק?

סוף דבר

מדובר בסכנה של אבדן אמון הציבור ברשויות לרבות הרווחה והמשפט.

אני פונה אליכם בבקשה כי תעשו כל מאמץ לבצע "טיפול עומק" במערכת הרווחה הישראלית כדי שיישמרו זכויותיהם, וכבודם של משפחות בישראל.

מצ"ב ההחלטה הבזויה של השופטת שטופמן.

רוצחים רואים את ילדיהם, ואילו ממני, אמא טובה, ישרה והגונה נמנע ממני לראות את ילדיי, כשאני רואה ילדים מידי יום ביומו בגינה, במקום עבודתי.

שימת לבכם, כי האלוף יוסי פלד שהופרד מהוריו בשואה, כמו גם ילדים נוספים שגדלו אצל נזירות ובבתים של נוצרים, לאחר מכן הוחזרו להוריהם בגמר המלחמה, בלי שום הכנה, ככה הילדים חזרו להוריהם בלי שום בדיקות אינטרקציה.

לשופטים לא איכפת מהילדים.

הבנים שלי נשאלים בגן הילדים "מי זו אמא שלך?" שאלה טרויאלית, ואין להם תשובה.

הילד שלי אריאל בן 6 שנים עוד מעט, נשאר שנה נוספת בגן, כשכל חבריו עולים לכתה א', כתוצאה מהבעיות הרגשיות שהוא גדל בלי אמא.

אני צריכה רק אחד, רק פרסום אחד שיזעזע ויחולל שערוריה.

ליהיא לפיד, האם תהיי מוכנה לבקש מבעלך שיסייע?

אני לא היחידה אגב שמנותקת מילדיה. עשרות הורים טובים וראויים אינם זוכים לראות את ילדיהם, בשל פשעי פקידי הסעד.

אני מבקשת עזרה להפסיק את הפשע הזה ולתת לי לראות את ילדיי.

לורי שם טוב
אמא של אורם ואריאל
050-8846712
ההודעה נשלחה ע"י לורי שם טוב ונערכה ע"י מנהל הפורום 

דווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-23/7/2010 01:35 לינק ישיר 

בס"ד
גב' לורי שם טוב הפיתרון הוא להגיש את התביעה הבינלאומית לביה"ד הבינלאומי בהאג שם לתבוע את משרד הסעד פקידי הסעד הארציים המחוזיים שר הסעד שופטי נוער שופטי משפחה שופטי המחוזי והעליון על שיתוף פעולה עם מימסד רשע שחוטף ילדים מהוריהם ללא קיום דיני ראיות כנדרש בחוק הנוער סעיף 9 ב הקובע "דיני הראיות קודם להכרזת הנזקקות " בית המשפט עובר על החוק ולא מיישם אותו ושומע ע"פ רוב רק את גירסת פקידי הסעד גם את הדו"ח והתסקיר השקרי שלהם שעל סמך אותה חוו"ד לקויה מנתקים ילדים מהוריהם בשם "טובת הילד" על סמך ועדות ההחלטה שאין להם שום תוקף חוקי כפי שקבעה ועדת גילת ועדת רוט-לוי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-23/7/2010 01:37 לינק ישיר 

בס"ד הודעה נוספת מהגב' לורי שם טוב
למה לא נותנים לי לראות את הילדים שלי שנה שלמה ?

למה אני לא יכולה לחבק את הילדים שלי ?

למה אף אחד איננו עוזר ?

ילדיי נחטפו ממני למתקן חרום ויצו הדסים שם שהו חצי שנה מאחר ופקידת סעד לחוק הנוער סברה כי הילדים בסיכון.

אני אשה עובדת, מתפרנסת בכבוד מימים ימימה, ללא הרשעה פלילית כלשהי, ואשר ביצעתי ע"פ בקשת פקידות הסעד בדיקות שונות במכוני מסוגלות הורית, פסיכיאטר מחוזי, ונמצאתי כשירה וטובה.

אני בעלת הכנסה פחות הממוצע במשק נדרשת לשלם הוצאות של מאות אלפי שקלים כדי שילדיי יוכלו לשמוע את קולי אך לשווא, הביורוקרטיה הנוקשה של מערכת הרווחה ובית משפט לענייני משפחה ברמת גן אינם מאפשרים את הזכות הבסיסית הטבעית והחיונית של ילדים לפגוש אותי אימם מזה כשנה גם לא במרכז קשר מאובטח.

המערכת הביורוקרטית מתייגת את ילדיי ואותי אימם ומסבה להם נזקים.

הילדים הועברו למשמורת הגרוש של האישה.

שירותי הרווחה ברמת גן קבעו כי חידוש הקשר בין האם לילדיה ייעשה לאחר עריכת אבחון קליני לבדיקת מצב ילדים ואינטראקציה ביניהם לבין הוריהם.

השאלות שצריכות להישאל:

מהן בדיקות אלו והאם הן אמינות?

והיה אם הבדיקות שקבעו שירותי הרווחה לא יעברו האם הילדים לא יראו את אימם?

האם כדאי כי כל הורה בישראל יעבור בדיקות אלו?

יהיו התשובות אשר יהיו המסקנה היא לא להתקרב ל"שירותי" הרווחה.

"שירותי" הרווחה אינם נותנים שירותים לפרט למשפחה ולחברה.

מדובר במערכת דורסנית המהווה סכנה קיומית לחברה הישראלית.

הציבור מאבד את אמונו ברשויות הרווחה וגרורותיו לרבות בתי משפט לענייני משפחה ונוער, מאחר והם הורסים ופוגעים בקשרים משפחתיים.

"שירותי" הרווחה מתייחסים לאנשים כמו לבע"ח, הם מפרידים בין בני משפחה, קובעים טיפולים מגוחכים שאין תועלת בהם, ומתנערים מכל אחריות.

מערכת הרווחה היא מערכת טפילית לפרט ולמשפחה המנצלת את החוק לרעה נגד החלשים והופכת אותם לחלשים יותר, תוך שהיא מתפרנסת על גבם.

בערעור שהגשתי לבית משפט מחוזי, אמרה השופטת שטופמן ביום 05/7/10, תעשי בדיקת אינטרקציה, ואז נראה.

ילדיי שלא ראו אותי שנה מיום חטיפתם.

האם ירצו לראות אותי?

האם ידברו איתי?

האם יקראו לי אמא?

ילדים מוסתים ומורעלים על ידי גרוש מנוול. מה הסיכוי שלי בבדיקות אינטרקציה.

באיזה פסק דין במדינת ישראל נכתב כי אמא צריכה בדיקות אינטרקציה על מנת לראות את ילדיה???

לורי שם טוב

אמא מיואשת ושבורה

לא רואה תקוה

*-- end sanitized html *

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-23/7/2010 01:46 לינק ישיר 

בס"ד
השופטת יהודית שטופמן בדרך כלל מוחקת עירעורים נגד פקידי הסעד בקביעות יצא לי להגיש עירעור לביהמ"ש המחוזי 
והערעור התנהל אצלה והיא מחקה את הערעור וטענה שאני שולח בלי סוף פניות ובקשות להחזרת ילדיי שנחטפו בצו ביהמ"ש לנוער "חותמת גומי "של פשעי הסעד .

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > אקטואליה וחדשות > החרדים והאינטרנט > השופטת יהודית שטופמן מוחקת ערעורים נגד פקה"ס !!
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר

bholext