| נשלח ב-27/7/2010 15:38 |
|
| |
אתר היכרויות רציני לחרדים - יכול להצליח?
אתר הכרויות לחרדים יש מצב שיצליח?
כאילו השאלה אם גם חרדים שפויים לא פרחחחים [לא פרחים] אלא אנשים אינטליגנטים ,,,,,,,,,
סגנון של אתר שיהיה בו מלא קריטריונים שכל אחד יכתוב על עצמו
כמה הוא לומד ,שומע מוזיקה ,ספרים ,מה מחפש בחיים מלא קרטריונים
וכן היא כמה היא רוצה שהבעל ילמד ,מה עושה בחיים מה התחביבים כאילו שהמידע יהיה אמיתי ובהיר
כמובן כמובן בלי תמונות ולא בגלל נושא הצניעות או היחשפות
אלא שהמטרה שזה יהיה התאמה ולא התאהבות [כמו אצל חילונים]אבל התאמה אמיתית[ולא כמו שידוך חרדי] כאילו למה ששני אנשים שמתנהגים בצורה מסוימת שניהם ישקרו שלא ,,,,,,,,[אני לא הולך לקניון וגם היא ופתאום אנחנו רואים אחד את השני שם]
אלא התאמה באמת .מה אני רוצה ולא מה שרוצים שאני ירצה
נראה שיש מצב שאתר כזה יצליח ויגיע למטרתו? מה אומרים ולמה ?
תוקן על ידי אסיק_good ב- 27/07/2010 16:07:25
|
|
|
|
| נשלח ב-5/8/2010 20:49 |
|
| |
אור, זה לא רלוונטי. כי המועמד עצמו יציג את עצמו כמתווך.. הרי מי יודע.. עזוב, אמור להיות פטנט גאוני כדי שתתאים לציבור החרדי ותתקבל בה כרלוונטית ומקובלת. זה לא כזה פשוט..
|
|
|
|
| נשלח ב-5/8/2010 19:47 |
|
| |
בלי תמונות יגדירו מה מחפשים (איך,?.?? יש מבע, הבעות, זה לא קל) יבררו בינם לבין עצמם על משפחה, אבל בלי לתת את השמות שלהם (משה. ???) יבואו עם צעיף בלי להחלף טלפונים
מה חסר לכם הצעות ????
ואה, לא זה לא ילך
|
|
|
|
| נשלח ב-5/8/2010 12:37 |
|
| |
ישנו אתר בשם "שושבינים", המעלה רעיון יפה מאוד, הרעיון הוא שאדם יכול להכניס מועמד לשידוך שהוא חבר שלו או קרוב משפחה שלו, ובמידה ומישהו (שהעלה מועמדת) חושב על התאמה בין שני המועלים לאתר.. הוא פשוט יוצר קשר עם המתווך הראשון, וכך הם יכולים לדבר ביניהם על התאמה של שני המועמדים, זוהי צורה שנראית לי אידיאלית. מה גם שרמת אבטחת המידע באתר גבוהה ואמינה, הם דורשים תעודות זהות (לא של המועמד, אלא של זה שמציע אותו) ובודקים בצורה יסודית ובהשגחה שלא יעלה מתווך את עצמו כמועמד. אני חושב שדרך כזו שכרגע מתמקדת בציבור הדתי, יכולה גם כן להתאים לציבור החרדי (היותר מודרני.. שיש להם גישה לנט). אם זו תהיה דרך שהרבנים יחתמו עליה ככשרה - אין סיכוי. אבל לע"ד... זה לא אומר שזה דבר פסול.
|
|
|
|
| נשלח ב-5/8/2010 09:45 |
|
| |
בס"ד הודעתו של
מי צריך שדכנים???
קחו למשל את הציבור ה'מיזרחי' אצלם אין בד"כ את המושג 'שדכן'. לא תלויים באף אחד,לא מבררים עליך שבועיים או חודש מתישים אותך בציפייה ואז אומרים לך לא כי "אתה בעצם מבוגר מדיי"...(אז למה לעזעזל בררתם עלי??..) כי החבר אמר שהוא מודרני קצת..הרב אמר שהוא לא העילוי של הישיבה..(או שהוא עילוי אבל בדברים אחרים...)או כל אמתלה אחרת... אצלם הרבה יותר פשוט..רואים בחורה פה ושם מנסים נפגשים..הרבה יותר קל במובן מסויים...(אני יודע מה עובר לכם עכשיו בראש..אז חכו עם זה...) עכשיו,(אני יודע שזה כנראה לא יקרה מכל מיני סיבות..אבל..) הרי רוב הפגישות שיורדות זה אחרי הראשונה... אז למה למשל נגיד באיזשהו פורום(כמובן לא בזה כי אחרת אסיק יקרע אותי לגזרים...וגם זה לא המטרה של הפורום הנכבד הזה..)שבחור ובחורה יתכתבו קצת יראו שהם באותו סגנון בערך אפילו יבררו קצת(בינם לבין עצמם)לגבי המשפחות אם זה מתאים בערך ויפגשו פעם אחת.כן בלי שדכן(!!!!,מה????) כמובן אפילו בלי להגיד אחד לשני איך קוראים להם(מהרבה סיבות..)רק למשל לקבוע מקום מפגש ושהבחורה תגיע עם צעיף אדום למשל...וגם ללא החלפת טלפונים וכיוצא בזה כדי שזה לא יגרר...עכשיו,אם זה לא מתאים אז סלמאת..ואם כן אז אפשר להתקדם ולברר בצורה רשמית יותר... ואם תגידו הרי אם הם ירצו אחד את השני ואח"כ ההורים יבררו ויראו שזה לא מתאים אז יוצא שהם סתם נפגשו!? וזה שהורים מבררים חודש ואח"כ הם נפגשים וזה יורד-זה לא סתם??? זו הרי אותה דרך רק יותר מהירה-לכאורה. דעתכם חברים יקרים...
הודעתו של
1. ככה ציוו לנו רבותינו, וכן אנחנו הולכים עיוורים אחרי דבריהם, לא תסור מהם ימין ושמאל. [אם תשאל למה אנחנו באינטרנט למרות שהם אסרו ,התשובה היא כי פשוט יש דברים שיותר קל לשמור ויש דברים שיותר קשה, יש דברים שיותר נתפסים בהגיון ויש דברים שפחות, אבל ודאי שכל דבריהם אמת] 2. אי אפשר לסמוך בחיים שהנתונים שנותנים לך אמיתים, יכולים לשקר [בזמן ההתכתבות], מה גם שיכולים להיות אויבים מהצד השני. 3. דרך שדכנים, מקבלים מספרים לברר, אתה מסוגל לשאול שאלות שהיית מפחד לשאול את המשודכת בפנים. 4. אל תהיה בטוח שדרך השידוכים אצל המזרחוניקים שונה משלנו, גם אצלם יש חבר משדך או משהו, והם לא סתם מתחילים עם בנות באמצע הרחוב, וגם אם תגיד שכן, אז יש בחורים שלבושים בשחור לבן שמתחילים עם בחורות ברחוב [בכוונה לא כתבתי חרדים, כי הם לא]. 5.מה הבעיה לעשות את זה דרך שדכן [שיכול להיות גם חבר/דוד/מכר, עדיין לא הבנתי? האמת היא שזה דווקא נושא אפשר להתעמק בו, ולהבין תאכלס למה זה טוב.. אבל ראיתי כבר שלעיל הביאו קישור למשהו דומה..מה גם שבסופו של עניין, יש לנו איזה דרך מלך שהציבו לנו חכמנו, ומסתמא זאת הדרך הטובה ביותר..
 |
|
|
|
|
|
| נשלח ב-30/7/2010 03:02 |
|
| |
תוקן על ידי - ניוטרל - 30/07/2010 03:04:17
|
|
|
|
| נשלח ב-29/7/2010 10:37 |
|
| |
הכל יכול להיות ....אולם כדי שיצליח צריך הסכמת רבנים , וכרגע הרבנים נגד הנט ! אז זה בערך תרתי דסתרי . מכל מקום בעתיד זה שייך לענ"ד.
|
|
|
|
| נשלח ב-28/7/2010 22:59 |
|
| |
| barbrav כתב: |  | | לא. א. כמובן דרך רבותינו שגדלה מההבנה הקטנה שלנו. ב. הכרויות וחרדים באותו משפט זה משפט לא נכון ולא הגיוני. כל מה שיכול להפעיל את הרגש לפני השכל אנחנו מפספסים את הנקודה הפשוטה של שידוך. |
|
מחזקת כל מילה!
|
| נשלח ב-28/7/2010 22:28 |
|
| |
לא נראה לי.. בעולם אידיאלי אולי כן, אבל יכול להיות הרבה בלגן מזה..
|
|
|
|
| נשלח ב-28/7/2010 18:48 |
|
| |
לא. א. כמובן דרך רבותינו שגדלה מההבנה הקטנה שלנו. ב. הכרויות וחרדים באותו משפט זה משפט לא נכון ולא הגיוני. כל מה שיכול להפעיל את הרגש לפני השכל אנחנו מפספסים את הנקודה הפשוטה של שידוך.
|
|
|
|
| נשלח ב-28/7/2010 13:47 |
|
| |
אין דעת חכמים נוחה מזה...
|
|
|
|
| נשלח ב-27/7/2010 20:44 |
|
| |
אולי כדאי שתנסה יותר לפרט את התנהלותו של האתר.
1. כל חבר ימלא טופס בן 100 שאלות על ענינים המגדירים את אופיו.
לאחר מכן, מה?
שיתחילו להתכתב זה עם זו דרך האתר. וכך להכיר. ולקבוע פגישה. ולהפגש. בצורה זו איני רואה במה אתר כזה יהיה רציני יותר משאר אתרי הכרויות.
ואם התועלת המקווה היא, שניגש לפגישות בצורה יותר עניינית, ומכירים יותר אחד את אופיו ותכונותיו של זולתו. נמצאת אומר, שבצורת הכרות ברשת, נפיק תועלת יותר מבירורים. הנחה זו במידת מה נכונה. אך כמו שכבר ציינו קודמי, אין מידע הניתן ברשת יהיה אמין כ"כ ומדויק.
מקוצר הזמן לא העלתי את כל אפשרויות התיאור להתנהלות זה האתר המדובר. אולי תוכל למקד.
מ"מ על פניו, הריני מצטרף לאלו שקדמוני שזה לא נראה מהדברים שההצלחה תהיה בדגלם.
ושוב אחזור, אלא א"כ תתאר את הרעיון המוצלח להצליח את הרעיון.
תוקן על ידי אדםשתאנוש ב- 27/07/2010 21:13:04
|
|
|
|
| נשלח ב-27/7/2010 20:18 |
|
| |
לא ילך לדעתי..
|
|
| נשלח ב-27/7/2010 16:08 |
|
| |
בס"ד
שיהיה ברור בצורה שאינה משתמעת לשתי פנים. הפורום הזה לא קרוב להיכרויות. ושהאשכול הזה לא יגרר לשם.
לא יהיו פשרות וטענות. יהיו חסימות!
|
|
|
|
| נשלח ב-27/7/2010 15:52 |
|
| |
לא נראה לי שילך כזה דבר....
|
|
|
|
| נשלח ב-27/7/2010 15:40 |
|
| |
כמדומתני שיש ארגון כזה בשם בנין עולם, שממלאים פרטים אישיים, ויושבים שם כלמיני עם תוכנות, ומנסים לעשות התאמה.
כאתר אינטרנטי זה לא ילך, אין אמינות מלאה על מידע שנמסר.
|
|
|
|
|