בית פורומים אשדוד החרדית רובע ז- ג

למה אין לנו בריכה

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-2/8/2010 08:52 לינק ישיר 
למה אין לנו בריכה

אם ל-4: מדוע צריכים לשלם מחיר מלא על  3 שעות של רחצה נפרדת?

"מדוע אני צריכה לשלם מחיר מלא על רחצה נפרדת של שלוש שעות בבריכה ברובע א'?", כך שואלת רוזי ענבר, אם ל-4 מהמגזר החרדי בפניה השבוע לאשדודnews. ענבר: "משפחה חרדית מגיעה לבריכה עם 3-7 ילדים וצריכה לשלם 20 ₪ לילד ו-25 ₪ למבוגר. כיוון שהרחצה הנפרדת לנשים או לגברים היא משך שלוש שעות בלבד, מדובר בהוצאה גדולה. אני חושבת שצריכים לגבות עבור שלוש שעות מחיר סמלי של 10 ₪ ולא מחיר מלא המתאים לרחצה מ-9 בבוקר עד 6 בערב".

לדבריה גם כרטיסיה לבריכה לא מהווה פתרון כי היא מזכה רק בשני ניקובים חינם. ענבר מוסיפה כי בנושא הבריכות העירוניות החרדים מופלים לרעה כי לחילונים ישנם בריכות לאורך כל השנה ואילו לנו יש רחבה נפרדת רק ביולי-אוגוסט. ענבר: "אותי זה מרתיח  לשלם ש'על כלום זמן' אני צריכה לשלם מחיר מלא. עד שהילדים רק 'מתחממים' בבריכה הם כבר צריכים לצאת. אני חושב שיכולים לבוא לקראתנו מה עוד שהחילוניים באים לבריכה עם ילד או שניים ואנו באים עם הרבה ילדים".

הרשות העירונית לספורט מסרה בתגובה כי "רשות הספורט עושה ככל יכולתה על מנת להפיק את המירב ואת המיטב מהמתקנים העומדים לרשותה. השירותים הניתנים ע"י רשות הספורט, ניתנים לכל התושבים באופן שוויוני וללא כל הפלייה, במסגרת האילוצים כאמור ובמקרה של הציבור החרדי – בכפוף לסייגים הנדרשים".

"הבריכה פועלת בנפרד במהלך כל השנה ולא רק בחודשי יולי-אוגוסט, אבל בשעות מסוימות ובפעילות מסודרת ולא חופשית. באשר למחיר הכניסה, יש אפשרות להוזלה משמעותית אם המשפחה תרכוש כרטיסיות משפחתיות. רבים עושים זאת וחוסכים לא מעט מתקציב המשפחה".

"בגלל ההפרדה אכן קיימת בעיה מסוימת שלא מאפשרת שהות של יום שלם בבריכה. ההפרדה כאמור הינה הכרחית לאוכלוסייה זו, המגדירה באופן שווה את שעות הפעילות לבנות ושעות הפעילות לבנים".

דווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > אקטואליה וחדשות > אשדוד החרדית רובע ז- ג > למה אין לנו בריכה
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר

bholext