בית פורומים שידוכי חרדים

חתונה לא מהעולם הזה

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-3/8/2010 12:27 לינק ישיר 
חתונה לא מהעולם הזה

חתונה. האירוע המרגש ביותר בחיי בני זוג המקימים בית נאמן בישראל. אבל אצל בני זוג שהתחתנו אמש (ב) במתחם אולמי תמיר בירושלים, זה היה ערב שאפילו בתמונות יצא גרוע.

תקרת האולם בו הייתה אמורה להערך חתונתם קרסה מספר ימים לפני החתונה, אולם בעלי האולם, שידעו שלא ניתן יהיה לקיים את האירוע באולם, לא טרחו להתקשר ולהודיע לבני הזוג על הצורך להערך מחדש. מצד שני הם התקשרו להודיע שיש לסגור את החשבון של האירוע, יום לפני החתונה.

בני הזוג, שהגיעו לאולם ביום חתונתם הופתעו למצוא עצמם נדחקים, יחד עם אורחיהם, ב... בית הכנסת של בית האבות הממוקם במקום. היה קשה לזוז או לרקוד, מספרים האורחים, ומי מדבר על זה שלא היה אוורור נאות, דבר שלא קיים בקומת בית הכנסת.

אחד האורחים מספר: "אמנם קישטו את הספריה של בית הכנסת במפה חד-פעמית, אך העליבות חגגה, ובעלי האולם אפילו לא טרחו להתנצל. האוכל הוגש קר, ואפילו השתיה הקרה הוגשה חמה, ישירות מהארגזים. הם לא טרחו להקל על בעלי האירוע, אלא אפילו לא הקשיבו. לא היה אוויר. אורחים שהגיעו לחתונה וראו אולם ריק, סבו על עקבותיהם, ואלו שכן מצאו את המקום בו התרחשה החתונה - עזבו מהר את המקום, מחוסר אוויר ומחוסר מקום לזוז".

כתב אתר 'בחדרי חרדים', שהוזמן על ידי בני המשפחה זועמים אל המקום, כדי שיראה במו-עיניו את הזוועה, הופתע לשמוע כי בעלי האולם אפילו אינם מוכנים לדון אפילו על החזרת חלק מהתשלום, שלא לדבר על החזרת הכסף כולו - ולפצות את החתן והכלה.

צלמנו את התמונות המתעדות את האולם ההרוס, ואת בית הכנסת שעבר הסבה לאולם. שמענו עדויות כי התקרה קרסה די זמן לפני החתונה. "הייתה לבעלי האולם שהות להודיע למשפחות על התקלה, ואף לאפשר להחליט מה לעשות. תחת זאת הם התנהגו בחוסר אמינות, וגבו את הכסף מראש, כדי שלא נוכל לעבור למקום אחר", הם אומרים.

אורח שצפה כאשר צילמנו את האולם שתקרתו קרסה אמר: "כמו שזה נראה, עדיף היה לפרק את התקרה ולקיים את האירוע באולם, מאשר לשלוח אותנו לבית הכנסת".

ביקשנו את תגובת בעל האולם, אך עד לשעה זו טרם התקבלה תגובתו. במידה ותגיע - נפרסמה.

תוקן על ידי ויזואלית ב- 03/08/2010 12:34:59

דווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-6/8/2010 08:40 לינק ישיר 

חתונה מאוד יפה!

לא הייתי שומע בחיים עליהם ללא פרסום בבחדרי חרדים...

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-5/8/2010 00:31 לינק ישיר 

חזק, מסכים איתך, יש עליהם קונטרס שלם של ברסלב [כנגד אותם רקדנים ברחובות]

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-5/8/2010 00:24 לינק ישיר 

יהונתן, טוב שלא הצעת לי חבילת פיוזים להחלפה
אני לא באמת כועס, כמו שזה נשמע
למרות שזה מכעיס
גבי הספרדים, ליטאים וכ"ו
לא הטרידני מה שנכתב
או כי לא ירדתי לסוף דעתה, כמוך 
או שמכיון וזה הטריד אותך חשבת שגם אותי

לגבי החתימה
אני לא משתמש בתיבה האישית
אז בוא נחכים את כולם
א: אין לי בעיה עם ברסלבערים אלא עם נ- נח- נחנחים
    אלה שמרקדים (בערך עשרים בארץ ועשרים אחרים בטרמפים בדרך לאומן)
    לקום, לרקוד, וללכת לישון
     עצוב בעיני
      למרות שהם לכאורה צריכים להיות שמחים
   יש מבין ?

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-4/8/2010 22:52 לינק ישיר 

חחחחח...ננחנחנח....התחברתי לתגובה שלך לגמרי!!!!!

חתונה יש פעם בחיים!!!!!!!!!!!!! ולא משנה מה רמת הקשר והאהבה בין החתן לכלה!!!!!!!!!

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-4/8/2010 22:36 לינק ישיר 

ננחנחנח כתב:

קפצו לי כל הפיוזים…..
הקטע, שהייתי בטוח שגם לכם
אבל לא
??????????
חסידים
ספרדים
אהבה
לא אכפת
הרויחו
מי שם לב
מה, אתם השתגעתם ????
חתונה יש פעם בחיים
מכירים את המשפט ???
על סוג חוצפה כזו יש משפט
"שורפים את המועדון"
"שוברים את הכלים"
מזעזע
מחריד
החוצפה,
(והתגובות)
הייתי תובע אותם
את הוריהם, מוריהם
את מתקיני המזגן
את ממציאי שיטת הפלקל
אפילו את הבית אבות......
ועדיין לא הייתי נרגע

וואווווו חחחחח
אני בטוחה שהחתן והכלה לא הגיבו כמוך :P

"כולם מבחינים איך אתם נראים, אך רק חלק יודעים באמת מי אתם"

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-4/8/2010 18:50 לינק ישיר 

חחח ננחנח! אשריך!! , מסכים איתך, תאכלס אין דבר יותר כואב מזה!! עוד בטח אחרי כל הארגונים של הדברים, חודשים על גבי חודשים , תקליטן/תזמורת.. צלם, ציפה אוחרים מוזמנים .. איזה פאדיחות.. אבל מה לעשות... מה שדיברו כאן על נושא ספרדים חסידים, זה לנתח את המצב קצת לגורמים, אל תיקח את זה בצורה שלילית [אני בטוח שגם היא מסכימה שזה כואב ורע ועצוב וקשה וחס וחלילה לעבור דבר דומה וקרוב לזה] אבל... תנסה להכנס לכוונת המשוררת, ולהבין למה היא הזכירה את הנושא של ספרדים ליטאים ואשכנזים [בגלל צורת השידוך השונה, זה הכל, לא בהקשר של גזענות חלילה], דרך אגב שלח לי לפרטי את הפירוש של "אין דבר יותר עצוב מנחנח שמח"

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-4/8/2010 18:45 לינק ישיר 

קפצו לי כל הפיוזים…..

הקטע, שהייתי בטוח שגם לכם

אבל לא

???????????

חסידים

ספרדים

אהבה

לא אכפת

הרויחו

מי שם לב

מה, אתם השתגעתם ????

חתונה יש פעם בחיים

מכירים את המשפט ???

על סוג חוצפה כזו יש משפט

"שורפים את המועדון"

"שוברים את הכלים"

מזעזע

מחריד

החוצפה,

(והתגובות)

הייתי תובע אותם

את הוריהם, מוריהם

את מתקיני המזגן

את ממציאי שיטת הפלקל

אפילו את הבית אבות......

ועדיין לא הייתי נרגע

אין דבר יותר עצוב... מננחנחנח שמח

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-4/8/2010 12:09 לינק ישיר 

אוילם גוילם!

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-4/8/2010 09:43 לינק ישיר 

שיואו מסכנים....

ראיתם איך הטמבלים האלה "קישטו את המחיצות"?

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-4/8/2010 08:35 לינק ישיר 

יהונתן22 כתב:
נראה לי הבעל יקח את זה פחות קשה מהאישה! , אומנם זה קשה וכואב אבל מה שהיה היה, וכנראה הם חסכו עשרות אלפי שקלים [חצי הכוס המלאה], מה גם שיש עילה לתביעה.[ ויש סיבה לתבוע]

יש כאן מישהו שמוכן למצוא את עצמו בכזו סיטואציה בחתונתו, בעד שיתנו לו 100,000 ש"ח. אני לא.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-4/8/2010 02:34 לינק ישיר 

יהונתן22 כתב:
נראה לי הבעל יקח את זה פחות קשה מהאישה! , אומנם זה קשה וכואב אבל מה שהיה היה, וכנראה הם חסכו עשרות אלפי שקלים [חצי הכוס המלאה], מה גם שיש עילה לתביעה.[ ויש סיבה לתבוע]

למה?
ולתבוע? כאב ראש אחד גדול...

"כולם מבחינים איך אתם נראים, אך רק חלק יודעים באמת מי אתם"

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-3/8/2010 18:59 לינק ישיר 

מנגיה, ירדתי לסוף דעתך אבל יש לך טעות קטנה, גם אצל הספרדים לפעמים אין אהבה בין בני הזוג, דווקא בגלל עצם היותו מושג שידוך. בנוסף, אפילו עם יש אהבה, יש כאלה בנות שהחתונה בשבילן זה כל העולם כולו, ובמידה וזה נהרס כאילו חרב עליהן עולמן. ונקודה אחרונה, ליטאים זה בערך כמו הספרדים [מבחינת השידוכין]- מספר יציאות, בניגוד לחסידים שזה פגישה ושנה המתנה. [אז אולי התכוונת לשאם זה חסידים, אז אין אהבה, יכול להיות, אבל יש ציפיה לחתונה, ואולי הציפיה שלהם זה מתחלף עם האהבה שלנו והיא מכפה על הכל, פילוסוף אה?]

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-3/8/2010 18:47 לינק ישיר 

תחשבו אם היו אומרים לחתן/לכלה לפני שנה שהם יתחתנו בבית כנסת....הם היו מאמינים???
כך רצה הגורל...אם שוררת בינהם אהבה....אז כל השאר זה בבלט חיצוני....העיקר שהם יאוהבו אחד את השני...
אבל כאן מתחילה הבעיה...בד"כ מי שמתחתן בתמיר הם או חסידים או ליטאים הדוקים....אם כך...
לא בהכרח שיש בינהם אהבה שתכפה על הפשע הזה....הרי חצי שנה הם לא ראו אחד את השני ועכשיו ממש לפני מס' דקות הם היתראו כאן בבית כנסת....וואי מסכנים...מילא היו אוהבים...
סורי על הפילוסופיה....ישלי את זה לפעמים...חח

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-3/8/2010 18:41 לינק ישיר 

הם לא חסכו כלום!!
תמיר ה**** האלו לא מבינים מה הבעיה בכלל
למה לא להתחתן בבית הכנסת של הבית אבות???
הם גם לקחו את כל הכסף מראש....

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-3/8/2010 17:27 לינק ישיר 

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > חברה וקהילה > שידוכי חרדים > חתונה לא מהעולם הזה
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר
1 2 לדף הבא סך הכל 2 דפים.

bholext