מה הבעיה שהיא תרצה לברר על בחור כי הוא מוצא חן בעיניה חיצונית? זה מעולה.. חצי עבודה היא כבר עשתה.. תשלחי את אבא שלך או ווטאבר לשם לשאול איזה בחור במי מדובר.. דרך פרטים שאתה יודעת על מראה חיצוני.. וזהו.. תני לזה להתגלגל.. נראה מה יהיה אם אבא שלך יפול עליו במקרה.. לי זה קרה פעם שביררו בשבילי על איזה בחור.. ובמקרה התברר שזה הוא....
נשלח ב-6/8/2010 08:44
שם, ישיבה, ופרטים, חצי יום עבודה ויש לי שם!
נשלח ב-4/8/2010 22:35
ויזואלית, ברור שזה שווה בדיקה, ולזה מגייסים: אבא, אח, גיס, בן-דוד... אם לא תגלי פרטים עד אז ...אז ברור לי שבשמחת בית השואבה תמצאי דרך..:):)
נשלח ב-4/8/2010 13:31
בס"ד חברה!!! גמרתם עלי עכשיו!! מי אמר שהבחור ירצה אותה ומי אמר שדיעותיהם שוות????? איך בניתם בניינים גבוהים...ויפים...באויר............ בכל אופן,נסי לבקש מאביך או מאחיך שיכנס לישיבה וידבר עם הבחור עצמו(כן איתו ישירות!!) עלייך. והיה,אם זה שלך זה יצלח אם לא....גמשלך יגיע בע"ה
נשלח ב-4/8/2010 12:51
אחרשנדתא כתב:
לא מומלץ, אם הוא מצא חן בעינייך רק בגלל המראה שלו.
חברה, תרגיעו את הרוחות!
אני לא אמרתי שאני רוצה להתחתן איתו!!!!!!!!!!!!!!!!
נכון מבחינה חיצונית הוא נירא טוב מאוד ומי לא היה מעוניין שבן/ת הזוג שלו תיראה טוב?! (מחכה לתגובות ע"כ)
וכן רשמתי גם (תיקראו לפני שתענו) שהוא נירא בעל מידות טובות!!!!!!!!!!!!!!!
ומה בס"ה ביקשתי לברר פרטים!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
נשלח ב-4/8/2010 12:15
אחרש..(אני לא מצליחה להגות ת'שם שלך...=/ )
אתה צודק במה שאתה אומר!!! אבלללללל זה לא נכון תמיד.. כי לפעמים ניתן לראות על הפנים/שפת גוף את האופי של הבחור... אם הוא "גס"/עדין/חייכן... ככה אני חושבת!!! לא סתם אומרים "טוב מראה עיניים ממשמע אוזניים"!!!
נשלח ב-4/8/2010 12:12
לא מומלץ, אם הוא מצא חן בעינייך רק בגלל המראה שלו.
נשלח ב-4/8/2010 02:07
יהונתן22 כתב:
שלחי אח/אבא/בן דוד/אמא/חברה (אני קצת בספק אם כדאי) או כל אחד אחר העיקר לא את. וזהו שאותו אחד יהיה המשדך ושלום על ישראל. מזל טוב
חחח אהבתי.. למה מזל טוב כ"כ מהר?
חכה שתשיג אותו קודם..
נשלח ב-3/8/2010 22:32
שלחי אח/אבא/בן דוד/אמא/חברה (אני קצת בספק אם כדאי) או כל אחד אחר העיקר לא את. וזהו שאותו אחד יהיה המשדך ושלום על ישראל. מזל טוב
נשלח ב-3/8/2010 21:57
אסיק, למה הוספת על הכותרת?
וממש לא כוונתי ליצור קשר!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! אלא לברר רק פרטים!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
אז בבקשה תשנה!
נשלח ב-3/8/2010 21:52
משהG כתב:
פשוט מאוד,פעם הבאה שתראי אותו פשוט תגשי אליו ותשאלי מה השעה.......:)
סתאאאם...
עכשיו ברצינות,מה הבעיה לשלוח איזה קרוב משפחה(אולי אפילו את אבא שלך..)לישיבה שם ולברר מי הוא..
או שתשלחי בפרטי תמונה של האובייקט+שם הישיבה וננסה לרגל בשבילך...(תוך שעתיים את מקבלת תוצאות...:) )
אין מצב תוך שעתיים....שכחת אבל אנחנו בבין הזמנים...
וויזו ...בריא לצחוק.
נשלח ב-3/8/2010 21:44
פשוט מאוד,פעם הבאה שתראי אותו פשוט תגשי אליו ותשאלי מה השעה.......:) סתאאאם... עכשיו ברצינות,מה הבעיה לשלוח איזה קרוב משפחה(אולי אפילו את אבא שלך..)לישיבה שם ולברר מי הוא..
או שתשלחי בפרטי תמונה של האובייקט+שם הישיבה וננסה לרגל בשבילך...(תוך שעתיים את מקבלת תוצאות...:) )
נשלח ב-3/8/2010 21:30
כפראברכים כתב:
או שתכיני מצלמה או תתפללי שם בשבת אם זה אפשרי...תציצי איפה הוא יושב ותעבירי הלאה....
הרגת אותי עכשיו מצחוק!
נשלח ב-3/8/2010 21:14
או שתכיני מצלמה או תתפללי שם בשבת אם זה אפשרי...תציצי איפה הוא יושב ותעבירי הלאה....