בשתי מילים: אין מילים!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
היה פשוט...אי אפשר להגדיר-מהמם,מדהים,מטורף,ממש מעורר התפעלות!!!
דניאל, היה ממש נחמד לפגוש אותך!
ממש אהבתי את התאומים,אלי שלום,יעקב מרדכי ועוד.
הכי טוב היה הקטע של לתת כיפים וצ'פחות לילדים.
ועוד משו-....יעקב מרדכי אולי פה ביישוב שלי שבת--התרגשות!!!!!!!!!!!!
אני יודע אנגללית....היינו בשליחות בקנדה 4 שנים..אני זוכר משהו..
נשלח ב-9/8/2010 13:29
צודק לגמרי, פסנתר. למען האמת, הדיון החל מהשאלה (הרלוונטית דווקא) על בני הדודים הישראלים של יעקב מרדכי. יותם, אתה מטיל וטו על התשובה עד שלא אפרט את מי אני מכירה בדיוק?... זה באמת לא נראה לי כ"כ מעניין... וחוצמזה, באיזו שפה החלפתם את השניים-שלושה משפטי נימוס? קרי: י"מ דובר עברית בסיסית? או שלא נתת לו הזדמנות לנסות?...
נשלח ב-8/8/2010 01:43
אז בסוף הוא הגיע? זכיתם. עכשיו הישוב יהפוך למקום עלייה לרגל לחברי הפורום. סתםםםםםםם
אשמח אם תעבירו את הדיון על הישוב הנכבד להודעות הפרטיות. מכיוון שאני לא רואה בו רלוונטיות לכלל הגולשים בפורום.
נשלח ב-7/8/2010 23:15
פעם שלב ב' היו צעירים...היישוב הזדקן...הם לא זקנים אבל לא כל כך צעירים....שלב א' קצת יותר מבוגרים... אילו משפחות את מכירה?מאיפה?
נשלח ב-7/8/2010 22:30
אני מכירה כמה משלב א', ועוד פחות מזה משלב ב'. חשבתי ששלב ב' זה בעיקר זוגות צעירים... אבל כנראה שלא הבנתי נכון, אם אתה אומר...
נשלח ב-7/8/2010 22:19
שלב ב'...למה?את את מכירה משלב א'??
נשלח ב-7/8/2010 22:04
נוף איילון - שלב א', מן הסתם? ואיזו משפחה? אולי אני אכיר...
(נ.ב. - רק עכשיו שמת לב שהוא נמוך?...)
נשלח ב-7/8/2010 21:16
ייאא!!! איזו שבת!!! יעקב מרדכי היה ביישוב שלי שבת (נוף איילון- ליד מודיעין) אצל בני דודים שלו... איזה אדיר- ללחוץ לו את היד ולהגיד "שבת שלום יעקב מרדכי"... הוא נורא נמוך....בהופעות הוא נראה הרבה יותר גבוה.... איזה באסה....הוא לא רצה להתפלל קבלת שבת...שאלו אותו אם הוא רוצה אבל הוא לא רצה!!!
נשלח ב-6/8/2010 14:16
ב-YBC LIVE 3
נשלח ב-6/8/2010 14:11
לא היו שירים חדשיםי... היה איזה שיר שYMG שר לבד שלא הכרתי...משהו עם המילים-"משה עבד ה' "...מישו יודע איפה מוצאים את השיר הזה??
נשלח ב-6/8/2010 14:03
מענין שגם בהופעה הראשונה החלק השני היה יותר מוצלח והחלק הראשון היה עם פשלות בהגברה ובתזמורת וגם בסולנים ובחלק השני היה הרבה הרבה יותר מוצלח... בהופעה הזו היו שירים חדשים?
נשלח ב-6/8/2010 13:54
אה, אז אולי זה תמונות מהחזרות.... כן, עכשיו אני קולטת שחצי עם אפודות וחצי לא.... דפדפתי מהר ולא שמתי לב...
נשלח ב-6/8/2010 13:48
מה???? יעקב מרדכי היה לבוש מעולה!!הוא היה עם חליפה בשירים שהוא שר לבד ועם המקהלה באפודות... ליוסי הייתה חליפה ועניבה....
נשלח ב-6/8/2010 13:46
מישו כתב בגלריה בפייס שתחילת ההופעה נדחתה בחצי שעה בגלל תאונה. למה הוא התכוון? למה יעקב מרדכי היה עם חולצה בחוץ ויוסי בלי חליפה? מה קרה לייצוגיות??? זה נראה כאילו הם לא היו מספיק מאורגנים...