|
|
| נשלח ב-7/8/2010 22:11 |
|
| |
בקשה מופע של פרחי מיאמי
אני מחפש כבר הרבה מאוד זמן את המופע מיאמי 5 משנת 1996 שהם הוציא דיסק לצפייה והיה לי אותו פעם והוא אבד לי.
אם יש מישהוא שיש לו אותו ויכול להעלות אותו אני ישמח תודה רבה!!!
|
|
|
|
| נשלח ב-8/8/2010 12:45 |
|
| |
איזה שירים יש במופע הזה? יכול להיות שיש לי אותו רק שאני לא בדיוק יודעת למה אתה מתכוון
|
|
|
|
| נשלח ב-8/8/2010 13:42 |
|
| |
ההופעה המפורסמת במדיסון סקוור גרדן שירים כמו- "ביום ההוא" עם עודד קריטי ועם שירים כמו "שירו לו" ההופעה הייתה ביחד עם הבוגרים הופעה ענקית היה שם גם את "בסייעתא דשמייא"
|
|
|
|
| נשלח ב-8/8/2010 14:10 |
|
| |
אם היה שם גם את aroumd the world אז יש את זה לחברה שלי- אני יבקש את זה ממנה בקרוב
|
|
|
|
| נשלח ב-8/8/2010 17:01 |
|
| |
etias, מופע מיאמי 5 (אליו אתה מתכוון) היה בנסאו קוליסאום, ולא במדיסון סקוואר גרדן.
|
|
|
|
| נשלח ב-9/8/2010 01:31 |
|
| |
| yoni770 כתב: |  | | אם היה שם גם את aroumd the world אז יש את זה לחברה שלי- אני יבקש את זה ממנה בקרוב |
|
מסביב לעולם היה במופע מיאמי 4...............
יש לי את 5, רק איך אני יעביר לך?
|
|
|
|
| נשלח ב-9/8/2010 09:51 |
|
| |
אם את יכולה ויש לך את זה בדיסק אז תיכנסי למחשב שלי תלחצי על הימני בעכבר על הכונן שבו נמצא הדיסק ואז על פתח ואז תעתיקי את את למחשב ותעלי את זה דרך האתר הזה: fileflayer.com תודה רבה!!!!
|
|
|
|
|
 |
|
|
|
|
| מנהל לחץ כאן לשחרור האשכול
|
|
2009 © כל הזכויות שמורות לבחדרי חרדים. קטגוריית אקטואליה וחדשות: עשרות פורומים הכוללים חדשות נעייס, מה קורה בחצרות חסידים, חדשות מחסידויות שונות בארץ ובעולם, דיונים בנושאי אקטואליה, פוליטיקה, בטחון ועוד.
|