בית פורומים לשמוע אל הרינה ואל התפילה

דואט החזנים הלפגוט ורנד "עד הנה עזרונו רחמיך"

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-8/8/2010 08:52 לינק ישיר 
דואט החזנים הלפגוט ורנד "עד הנה עזרונו רחמיך"

מתוך קונצרט חזנות שהתקיים בהיכל התרבות בראשון לציון חודש תמוז תש"ע
בהשתתפות התזמורת הסימפונית של רעננה והמקהלות בניצוחו של יענקלה רוטנר.
מפיק: יוסי נטקוביץ

.http://www.youtube.com/watch?v=4sKB_GPQVb0

דווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-10/8/2010 14:54 לינק ישיר 

מוזר שכולם מגיבים להערתי ,והיא איננה כאן. מאן דהו הוריד אותה? כל הכבוד.וירטואוז מחשב.. כנראה ש"לאמשחשבתם" זה בדיוקמהשחשבנו.. מי שמעיר בנושא ניצוח ביומרנות מקצועית כזו מעיד על מקצועו. וחבל. לעניין התוצאה ישפוט העם וישווה בין שירת המקהלה שכאן שאני שר בה לשירת מקהלה מקונצרטים אחרים שיורדים לאתר זה מהקלטות פירטיות- לא שעברו תיקון...

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-9/8/2010 18:02 לינק ישיר 

ביצוע מעולה של החזנים שניהם בכושר פנטסטי.
ניצוח מבריק ומקצועי מעין כמוהו. התזמורת מנגנת תחת שרביט מקצוען.
המקהלה נשמעת טוב מאד.
אין בין מה שכתב קודמי לבין העובדות המדברות בעד עצמם.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-8/8/2010 22:59 לינק ישיר 

נכחתי בקונצרט שהיה בירושלים ומלאתי את פי מים משום שאמרתי בטח מקרה הוא שקונצרט יוצא לא טוב כל כך...
עכשיו כשאני רואה קטעים מקונצרט אחר מאותה תכנית אני מבין שיש אפשרות כזו להוציא שם רע לחלטורה...
פעם ראשונה, וראיתי אותו פעמים רבות, שאני רואה את הלפגוט עומד נבוך ומתוסכל על במה. הוא לא מבין מאיפה זה בא לו ומה רוצים ממנו, וכשמדובר על פנומן בתחום (הבחור שומע יצירה בחצי אוזן ויכול לשיר אותה מיידית כאילו זה נחרט במוחו ) מתבהרים לי כמה דברים שהיו די ברורים לי עד כה...

עיבוד לא עיבוד, לא לתזמורת לא למקהלה ולא לפסנתר. זמרי מקהלה שלא קוראים תווים, ועוד ועוד....
מי שישים לב גם חברי התזמורת לא ממש מרוצים מהמצב וד"ל...
שלא לדבר על ניצוח שמזכיר  יותר פקח תנועה במדינת עולם שלישי...מי מנצח היום על שמיניות למקהלה? מי?! שלא לדבר על ששעשריות..
.
בדרך כלל יש בליבי על החזן הלפגוט כשהוא מסיים יצירה בטון גבוה באופן סתמי, אך הפעם אני איתו... אילו הייתי במקומו הייתי צועק עד שהיו מגרשים אותי מהבמה!!!

ניכר שהמבצעים הסולנים לא עשו די חזרות על מנת להגיע לתיאום ולו מינימאלי ביניהם, וזה לא מתאים לחזנים נחשבים ברמתם...

אכזבה, ואפילו תרעומת קלה בשמם של אלו שרכשו כרטיסים...

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-8/8/2010 18:51 לינק ישיר 

אכן הכלמאהבה כנראה שלא הכל אצלך מאהבה !!!. לגבי הביצוע אכן מושלםםםם, זה דואט שהביא כבוד לשני הצדדים !!!. העיבוד נהדר ! פרי ידו של המוזיקאי יעקוב רוטנר , לגבי המקהלה היו כמה מקומות חסרי תרבות שירה כמו ה"מי" ועוד ,אבל אין ספק שזו אחת המקהלות !. לסיום תודה רבה לידידנו יעקוב שתמיד חושב איך להיטיב לכולם

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-8/8/2010 14:36 לינק ישיר 

כאשר איש בכיר במקהלה מגדיר את עבודתנו כפיראטים לא מגיע להם חשיפה פיראטית ואכן אחסום כל מה שמתייחס למקהלות הנ"ל
תגובתו כטובל ושרץ בידו.
כל עבודותינו באישור .

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-8/8/2010 14:19 לינק ישיר 

יעקב ,למה אתה כזה צנוע - הרי בדיווח של אותו קונצרט אתה הבאת את :
השכיבנו -ישראל  רנד :  http://www.youtube.com/watch?v=MDTkYJUvvG0&feature=player_embedded

אמת  ואמונה ( לחן -ינקלה רוטנר )-ישראל רנד :

http://www.youtube.com/watch?v=TAnbWGA09DQ&feature=player_embedded

תוקן על ידי שרגאפייבל ב- 08/08/2010 14:22:39

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-8/8/2010 13:53 לינק ישיר 

אין אנחנו מעלים צילומים והקלטות פיראטיות בפורום
לכן הבקשה הפיראטית שלך כניראה אינה הכלמאהבה נדחית

תוקן על ידי יעפ ב- 08/08/2010 13:57:21

תוקן על ידי יעפ ב- 08/08/2010 13:58:28

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-8/8/2010 13:11 לינק ישיר 

ראשית תודה ליעפ על ההקלטה וההורדה לאתר .כאחד שנמצא במקהלה נעים לשמוע את התוצאה המצויינת שנשמעת לא רק על הבמה ,אלא גם  בקהל אפילו מהקלטה פירטית זו. סוף סוף שומעים את ההרמוניה של המקהלה שאנו עובדים עליה הרבה וקשה על פי אמות המידה של המעבד שהוא גם מנצחינו יענקלה רוטנר. אבל המעניין הוא השילוב של החזנים. רואים שנוח להם יחד ומפרגנים ומשלימים אחד את השני, ביצוע פנטסטי.האם יש עוד מהקונצרט ההוא מהיכל התרבות בראשון לציון?

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > הכל סביב המוזיקה > לשמוע אל הרינה ואל התפילה > דואט החזנים הלפגוט ורנד "עד הנה עזרונו רחמיך"
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר

bholext