| נשלח ב-8/8/2010 11:23 |
|
| |
כולם אהובים?
פעם חשבתי שרק ה'פתוחים' יותר, המכירים עולם, הלא צולניקים והפרומרים (או תקראו לזה איך שמתחשק לכם, לפי מקום מגורכם, הישיבה שלכם, וסגנון הסמינר..) יודעים באמת לאהוב. יודעים להיות רומנטיים ויש בינהם אהבה אמיתית. כשגדלתי קצת, הבנתי שזה לא מאוד נכון, אבל עדיין נשארה לי הסטיגמה על הנשים האלו עם השביס והגברים האלו בעלי זקן עבות, ופאות עוד יותר.
השבוע הזדמן לי לחכות בתחנה לאוטובוס, עמדו שם בעל ואישה, ההוא עם זקן העבות, וההיא עם הבגדים הכי לא עדכניים ברחוב. הם דיברו בטון נמוך, גם לא חשבתי בכלל לשמוע ולנסות להיות שותפה סמויה לשיחה. אבל המבטים שלהם... החיוכים העדינים שהחליפו אחד עם השני.... ראיתי דבר ושניים בחיי, הם היו אוהבים באמת! לא סתם עוד איזה שניים שהקב"ה גזר עליהם להתחתן והם מקיימים את מצוותיו בשמחה..
תגידו, גם אתם פעם הייתם קטנים וטיפשים כמוני? האם האהבה שווה אצל כולם ורק אני הטיפשה והסטיגמטית חושבת שלא?
|
|
|
|
| נשלח ב-11/8/2010 22:03 |
|
| |
| חסויה22 כתב: |  | גגם חתול וחתולה ברחוב יודעים לאהוב. יש דברים שכולם יודעים!
לא צריך לראות סרטים בשביל זה. ובשום אוניברסיטה לא מלמדים. |
|
באתי לכתוב את המשפט הנ"ל, אבל: א. זה קצת לא יפה להשוות.
ב. אני לא בטוח שהם אוהבים או יודעים מה זה לאהוב אצלם זה טכני לגמרי. (ואל תביאו ראיה ממה שאמורים ללמוד מהחתול כי זה גם טכני)
|
|
|
|
| נשלח ב-11/8/2010 21:01 |
|
| |
גגם חתול וחתולה ברחוב יודעים לאהוב. יש דברים שכולם יודעים! לא צריך לראות סרטים בשביל זה. ובשום אוניברסיטה לא מלמדים.
|
|
|
|
| נשלח ב-9/8/2010 19:31 |
|
| |
[quote]אוייי, אני בטוחה שהבנתם למה התכוון המשורר... [quote] מנין לך שכך?
|
|
|
|
| נשלח ב-9/8/2010 19:11 |
|
| |
אוייי, אני בטוחה שהבנתם למה התכוון המשורר...
|
|
|
|
| נשלח ב-9/8/2010 18:16 |
|
| |
אז אני בורחת מפה,ומהר--------------------------------
|
|
|
|
| נשלח ב-9/8/2010 17:40 |
|
| |
אנחנו הרפורמים! 
|
|
|
|
| נשלח ב-9/8/2010 17:39 |
|
| |
| שיר852 כתב: |  | להפך, אני רואה בצניעות והעדינות הזו ערכיות גמורה!!! אולי מבחוץ זה נראה פחות זוהר, אבל כבר למדנו היטב כי לא כל הנוצץ זהב!
כשמביטים לעומק רואים שגם אצל ה'אדוקים' קיימת אהבה. ואני מאמינה שהיא טהורה ויפה להפליא. |
|
נשמע כמו אורטודוקסים וקונברסטיבים......
|
|
|
|
| נשלח ב-9/8/2010 17:05 |
|
| |
להפך, אני רואה בצניעות והעדינות הזו ערכיות גמורה!!! אולי מבחוץ זה נראה פחות זוהר, אבל כבר למדנו היטב כי לא כל הנוצץ זהב!
כשמביטים לעומק רואים שגם אצל ה'אדוקים' קיימת אהבה. ואני מאמינה שהיא טהורה ויפה להפליא.
|
|
|
|
| נשלח ב-9/8/2010 17:00 |
|
| |
| פווווווווו כתב: |  | לא הייתי אומרת כולם אוהבים
באמת קיימים ציבורים שזה נראה שתקעו את הבעל ליד האישה והם לגמרי לא מבינים מה הקטע
אבל כולם יכולים לאהוב, גם כל אלו שנראים כאילו הם לא
 חשבתי שאני הטיפשה היחידה, מסתבר שאנחנו הנורמליות (בין המגיבים כאן) אבל הם הרוב.. |
|
כמי שהיה חילוני, רפורמי, קונסרבטיבי, מזרחניק, ברסלבער, חב"דניק, וחרדי. (לפי סדר הא"ב).
אלו התקועים נמצאים בכל מקום.
ודי להיות דתיים נחיתיים.
|
|
|
|
| נשלח ב-9/8/2010 16:35 |
|
| |
ודאי שכולם אוהבים, כולם בני אדם, אין קשר למגזר.
|
|
|
|
|
| נשלח ב-9/8/2010 15:11 |
|
| |
פוווו, הסכמתי איתך כבר מההתחלה וגם יהונתן נטה להסכים..
|
|
|
|
| נשלח ב-9/8/2010 11:49 |
|
| |
| תמי_4 כתב: |  | לא הייתי אומרת כולם אוהבים באמת קיימים ציבורים שזה נראה שתקעו את הבעל ליד האישה והם לגמרי לא מבינים מה הקטע אבל כולם יכולים לאהוב, גם כל אלו שנראים כאילו הם לא
|
|
חשבתי שאני הטיפשה היחידה, מסתבר שאנחנו הנורמליות (בין המגיבים כאן) אבל הם הרוב..
|
|
|
|
| נשלח ב-9/8/2010 10:59 |
|
| |
לא הייתי אומרת כולם אוהבים באמת קיימים ציבורים שזה נראה שתקעו את הבעל ליד האישה והם לגמרי לא מבינים מה הקטע אבל כולם יכולים לאהוב, גם כל אלו שנראים כאילו הם לא
|
|
|
|
| נשלח ב-9/8/2010 10:50 |
|
| |
מסכים עם הנאמר לעיל, עם כמה הסתייגויות.
|
|
|
|
| נשלח ב-9/8/2010 10:43 |
|
| |
תמיד בדת אנחנו רגילים לחשוב את אלו שמעלינו כפסגה רחוקה, אך שמתחילים לעלות לשם מבינים שלא כזה רע וקשה שם... כך חושבים החילוניים על חיי האהבה שלנו ומגדירים אותם כמשועממים, וככה אנחנו חושבים על מי שמעלינו בדת... וזה לעולם לא נכון....
|
|
|
|
|