בית פורומים פורטל הנפש

אין לי ביטחון עצמי זה כואב לי מאוד

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-10/8/2010 22:46 לינק ישיר 
אין לי ביטחון עצמי זה כואב לי מאוד

אני מרגיש חסר ביטחון עצמי מאוד חזקה יש לי מחשבות שאני לא נורמלי איפה שאני לומד (ישיבה)

אני לא מקובל בישיבה זה גם מאוד כואב

היום התחיל הזמן כבר יש כאלה שמדברים איתם הבחורים החדשים מה איתי מה אני שונה שלא מדברים איתי

דווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-25/8/2010 18:04 לינק ישיר 

מבט שלי בתור נחיתי לשעבר: לנחיתי חסר ביטחון עצמי כי הוא עני שחסר לו יחס ותשומת לב וצריך כל הזמן לקחת את זה מאחרים. ובכל דבר שעושה מחפש לקחת את היחס ולא עושה את זה ענינית ממילא הוא ביישן וגם אין לו ביטחון עצמי בדיוק כמו עני בפתח. לכן צריך להשקיע בלצאת מהנחיתות וכשתהיה בע"ה אחד שחי מהשפע שה' נותן לו ישירות ולא זקוק לאחרים ואולי אפילו נותן לאחרים, בטוח שיהיה לך את כל הביטחון העצמי.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-19/8/2010 23:43 לינק ישיר 

הי תקשיב נשמה
כל יהודי הוא בעל ערך אתה בעל ערך בפני עצמך!!!
אתה שווה עולם!!!!
אתה הכי טוב!!
ואם יש לך רגעים של חושך??
אז תדע שאין לך ממה לפחד
למה????
כי הקב"ה איתך!!
ואם אתה לא מרגיש את זה??
אז תדע שיהודי מגלה את הקב"ה בחושך 
וכשהוא מגלה??
איזה אור זה!!
איזה אושר!!
תדע נצל את חייך כי אתה יכול לשלוט על חייך!!
כי החיים הם בעצם המחשבה
אם תחשוב שאתה תצליח אז אתה פשוט תצליח!!
וזה לא שאני משער או משהו זה דבר שהוכח מדעית!!
וגם בצורה לוגית זה מובן!
ואני מאחל לך יהודי יקר חיים מוצלחים וטובים!
ושים לב הסוד להצליח בחברה הוא פשוט דיבור עם התלהבות
בן אדם יכול לדבר כזה דיכאוני נגיד שואלים אותך איך קוראים לך??
ומאיפה אתה? ואיפה אתה לומד ?ומה אתה עושה??
אז יש לך אפשרות לדבר מתלהב כזה 
וווואו לי קוראים נחמן ואני (שים חיוך כזה כאילו אתה מתלהב מהשאלה)לומד בקול תורה ותתלהב!!
נראה לי שהבנת תעיקרון זה קצת קשה בהתחלה אבל אם תתמיד אנשים יאהבו אותך בצורה מטורפת
חוץ מעניין שאתה בעצם שווה ערך בפני עצמך מאחל לך חיים טובים ומאושרים תזכור תמיד תחייך ותשמח גם במצבי יאוש

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-12/8/2010 09:14 לינק ישיר 

מבטים שלום רב,

ספר לי קצת על עצמך. בן כמה אתה ? באיזה שיעור אתה. איך היית בתור ילד צעיר? היו לך חברים?
מדוע אתה חושב שאתה לא נורמלי ובמה לדעתך אתה שונה מחבריך ?

לבנתיים, הייתי מציעה לך למצוא חבר אחד או שניים אולי אפילו כאלה שנמצאים במצבך ומאד רוצים מישהו שיזום שיחה איתם. לנסות ליזום איתם התקשרות חברתית, להציע להם עזרה או לשתף אותם בפעילות מסוימת.

למי שהבטחון העצמי שלו נמוך, ההתערבות החברתית עם החבר'ה בעלי הבטחון והחברמנים יכול לעורר תחושה מאיימת. לכן, הייתי מציעה ליצור קבוצה חברתית עם בחורים שבסביבתם אתה יכול להרגיש יותר בנוח ועם הזמן תוכל להתקרב גם ליותר לברמנים..

דבר נוסף, נסה לחשוב מה הדברים החיוביים שבך שיכולים לתרום לשני. ראיתי בכרטיס האישי שלך שאתה נמצא בדרגה של מנהל של אחד הפורומים. למרות החוסר בטחון יש לך ככל הנראה יכולת ארגון  או משהו אחר. אפילו התמונה של הניק שלך עשויה להצביע על תעוזה מסוימת, על משהו שובב או אחר...

אל תחכה שיפנו אליך, נסה  ליזום אפילו משהו מזערי, גם עם בחור שאינו אטרקטיבי כל כך בעיניך..

אם אתה לא מצליח לעשות את הצעדים החברתיים לבד, חשוב להיעזר באיש מקצוע או במאמן טיפולי.

בהצלחה

רונית לזר, עו"ס קלינית, דוקטורנטית

נייד     052-6346334   

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > קבוצות תמיכה > פורטל הנפש > אין לי ביטחון עצמי זה כואב לי מאוד
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר

bholext