| נשלח ב-11/8/2010 00:51 |
|
| |
המדרגות בנאות ירושלים
גם אתם מרגישים שם חוסר צניעות, כמעט כמו הבר בהדר דימול? וכן, אסיק, זה קשור לשידוכים!
זה גורם יותר מדי להביט ולהרהר בפוטנציאליים או שלא...
|
|
|
|
| נשלח ב-29/8/2011 00:55 |
|
| |
| מזדקן כתב: |  | אנשים שמחפשים חוסר צניעות תמיד ימצאו.
ואנשים שבאמת חשובה להם הצניעות לא יחפשו את החוסר צניעות....
נ.ב לא אישי.
תוקן על ידי מזדקן ב- 28/08/2011 23:49:56
|
|
כעיקרון אני מסכים.
|
|
|
|
| נשלח ב-29/8/2011 00:39 |
|
| |
| מזדקן כתב: |  | אנשים שמחפשים חוסר צניעות תמיד ימצאו.
נ.ב לא אישי.
|
|
V
|
|
|
|
| נשלח ב-28/8/2011 23:47 |
|
| |
אנשים שמחפשים חוסר צניעות תמיד ימצאו.
נ.ב לא אישי.
|
|
|
|
|
| נשלח ב-28/8/2011 22:38 |
|
| |
| עטT כתב: |  | עברתי עכשיו על האשכול, ולא הבנתי מה נפלו על נאות ירושלים.
הייתם פעם בפלאס ???
ואפילו בעולמות כמו היכל ספיר (לחיים לשעבר, דרך אגב, עוד כמה שנים ירשמו תמיד בסוגריים לחיים לשעבר?) יש מדרגות (ומעלית....) משותפים. |
|
כמדומני שכל עוד והשלט "לחיים" ישאר על גג הבנין האולם יקרא כך.... אני לא בטוח שהשלט שם אבל זכור לי שהוא היה.
|
|
|
|
| נשלח ב-28/8/2011 17:18 |
|
| |
מונדיאל ולחיים הם לא הכי בסדר........
מונדיאל בעיקר, הכניסה ביחד.
|
|
|
|
| נשלח ב-28/8/2011 13:20 |
|
| |
למה לא? זה חשוב להגזים! זה נותן לעצמך תחושה שאתה צדיק.. וזה מרשים אותך מאד.. וכשאתה מסתכל במראה, אתה ממש נפעם מעצמך.. אלו תעצומות...
|
|
|
|
| נשלח ב-28/8/2011 12:42 |
|
| |
| אנוני_מוס כתב: |  | רשימת אולמות בירושלים, שאין בהם בעיית צניעות (לצערי, זה עלוב)
אני לא מדברת על הכניסה לאולם, כי זה יש בעיה כמעט בכל מקום (אולי חוץ מהאולם ההוא בשטראוס)
- אולמי בית ישראל - מונדיאל (בתנאי שאף אחת לא תתקע בכניסה לאולם) - וולף - לחיים
למי שיש עוד להוסיף, מוזמן. וגם לעשות רשימה של אולמות בבני-ברק (שם אני פחות מכירה) |
|
באולמי וולף יש מכשול חמור, שהאוטובוס בדרך הוא לא נפרד, וחרמנא לצלן גברים יכולים לראות נשים באוטובוס.. גיוועלד ה' ירחם. כנ"ל נמצאות מכשולות חמורים בירושלים ברכבת קלה, רחוב יפו, רחוב מלכי ישראל, רחוב הנביאים, רחוב ירמיהו, שדרות הרצל, רחוב בית הדפוס, שכונת רמת שלמה, שכונת הר נוף. בנ"ל הרחובות לא נפרדים, וגברים עלולים לראות נשים במעבר ברחוב. שומו שמיים והזדזעזעי ארץ הקוידש!
בקיצור ---> נסחפתם על עצמכם
|
|
|
|
| נשלח ב-28/8/2011 10:43 |
|
| |
| עטT כתב: |  | ואפילו בעולמות כמו היכל ספיר (לחיים לשעבר, דרך אגב, עוד כמה שנים ירשמו תמיד בסוגריים לחיים לשעבר?) יש מדרגות (ומעלית....) משותפים. |
|
היכל ספיר זה הלשעבר של וולף... לא?
|
|
|
|
| נשלח ב-28/8/2011 10:42 |
|
| |
רשימת אולמות בירושלים, שאין בהם בעיית צניעות (לצערי, זה עלוב)
אני לא מדברת על הכניסה לאולם, כי זה יש בעיה כמעט בכל מקום (אולי חוץ מהאולם ההוא בשטראוס)
- אולמי בית ישראל - מונדיאל (בתנאי שאף אחת לא תתקע בכניסה לאולם) - וולף - לחיים
למי שיש עוד להוסיף, מוזמן. וגם לעשות רשימה של אולמות בבני-ברק (שם אני פחות מכירה)
|
|
|
|
| נשלח ב-28/8/2011 10:38 |
|
| |
עברתי עכשיו על האשכול, ולא הבנתי מה נפלו על נאות ירושלים.
הייתם פעם בפלאס ???
ואפילו בעולמות כמו היכל ספיר (לחיים לשעבר, דרך אגב, עוד כמה שנים ירשמו תמיד בסוגריים לחיים לשעבר?) יש מדרגות (ומעלית....) משותפים.
|
|
|
|
| נשלח ב-28/8/2011 01:14 |
|
| |
בטח רב הניקים כאן כבר לא בפעולה אבל נפגשתי באשכול הזה ובא לי לענות...:P אני לא מבינה איפה השאלה כאן... מה הבעיה לעבור ליד בחור ולפנטז ואו אני רוצה אחד כזה... אם יש בעיה אז זה ואחד בעיה בשבילך ללכת ברחוב, כי גם שם אין הפרדה. רק מה שאני יכולה להבין אותה... שבכניסה לאולם הבחורות מתיפיפות וזה לא שיא הלעיניין...(מצידינו הבנות..) ויש עוד קטע שעל זה היא אפילו לא דיברה...שיש בר משותף... (בהסרטה אצלינו אפשר לראות את הצחוקים שהריצו שם...  )
|
|
|
|
| נשלח ב-12/8/2010 20:23 |
|
| |
עד שיש לכולנו אפשרות להפגש את רוצה לסגור לנו אותה????????? רוצ שלא נראה גברים?????? אם בורא עולם היה רוצה כך היה בורא אותנו ב2 עולמות נפרדים. אז תשאירו לו את האדריכלות וההפרדה בעולם.... זה כבר לא בית-ספר, או משהו כזה... אנחנו צריכים להפגש... גם ככה סתם...
|
|
|
|
| נשלח ב-12/8/2010 20:15 |
|
| |
אני לעומת זאת רק תוהה איך נזכרת לפתוח על זה אשכול בעשרה ל1 ביום שלישי.. בעקבות חתונה שם?
|
|
|
|
| נשלח ב-12/8/2010 19:56 |
|
| |
חחחחחח....אינסופית.על מה "ההלם"???? סה"כ נפתח פה דיון מעניין....
את ממש רגישה,את יודעת???
|
|
|
|
| נשלח ב-12/8/2010 19:55 |
|
| |
תזכירו לי מה שאלתי?
לסגור את האולם, לבטל שם חתונות, מאיפה הוצאתם את זה...
בסה"כ שאלתי למי זה מפריע. אפשר לענות בשקט כן או לא.
מה ההתלהמות?
גם לחברים שלכם אתם מדברים ככה?
|
|
|
|
|