הגעתי אליהם מהמלצה של שדכן שאמר לי בשלב מסויים : ".... לי אין מה להציע לך... כדאי שתפנה אליהם...
משיחתי איתם עושה רושם שהם לוקחים את העבודה ברצינות רבה.
אין צורך להגיע למשרד בב"ב מפני שיש להם שדכניות ברחבי הארץ אשר מקושרות איתם און ליין.
המועמדים ממלאים שאלון ארוך ממוחשב אשר תוכנן לפרטי פרטים כדי להגיע למקסימום התאמה. בנוסף, הם דורשים צילום תעודת זהות, וגם הם מצלמים אתכם במקום כך שכדאי שתבואו מתאימים.
הם גם מבצעים בדיקה גרפולוגית על קורות החיים שאתם ממלאים בכתב ידכם, כך שלמי שיש מה להסתיר כדאי שיחשוב פעמיים....
אציין, אין מדובר בגמ"ח, לכן ההרשמה עולה 600 ש', וסגירת שידוך 4,000 ש'.
אך אם תוך שנה סוגרים שידוך באמצעותם, התשלום הראשוני מתקזז מהסכום הסופי, כך שמשלמים רק 3,400 ש'.
לדעתי, המחיר הוא זהה למה שמשלמים לשדכנים "קונבנציונליים" , ממה שמקובל עכ"פ במגזר שאליו אני משתייך.
בתחילה כששמעתי את הסכום שהם דורשים עבור ההרשמה, נרתעתי וכמעט הורדתי את זה מהפרק, אך לאחר מחשבה שניה, התיישבתי בדעתי שכן אלך על זה, אין מה לעשות, על עבודה רצינית משלמים.
לאחר 120 כשאגיע לפני בי"ד של מעלה וישאלו אותי מה ההשתדלות שעשיתי עבור שידוך, בין היתר אוסיף גם את ה- 600 ש' דמי הרשמה.....
אדגיש, אין לי כל קשר עסקי לארגון זה. גם אינני מכיר כלל את הרב פרינץ.
בהצלחה לכולם
נשלח ב-20/8/2010 17:41
השתדלות.. זה לעשות מה שצריך כדי שיגיע.. יש כאלו שהשתדלות בשבילם זה לעדן איזו תכונה שמפריעה, או כאלו שהשתדלות בשבילם זה לדבר על עצמם כדי שיכירו אותם ויציעו להם, וכמובן שיש כאלו שהשתדלות בשבילם זה לבדוק במקומות שיכול להיות שהבחור / בחורה רשומים שם.. מי יודע וברור שתפילות. זה בכל מקרה אבל זה כמו שנאמר שאדם עני עושה השתדלות בתפילה.. לפעמים גם צריך לחפש פרנסה. אולי זה באמת נשמע קצת יקר וכל אחד יעשה את השיקול שלו.. אבל שווה לפחות לבדוק במה מדובר
להתפלל זה הרבה יותר מהשתדלות. חובת התלמידים כותב ההשתדלות חובה אך לא מועילה.
נשלח ב-13/8/2010 16:46
בחור_חסידי כתב:
במסגרת ההשתדלות צריכים לקחת ספר תהילים ולהתפלל לשפר מעשים. שום דבר לא מעבר. מי שנותן לנו חיים הוא ידאג לנו לשידוך. איפה האמונה באדון כל. הוא זה שנותן לנו חיים הוא ידאג לנו לכל מה שאנחנו צריכים. רק צריך להאמין.
סלח לי ,
אבל רק להתפלל ולהאמין ,זה בהחלט לא נקרא השתדלות.
בהחלט קיים אצל הרבה שמרגישים שאין מה לעשות זה בהחלט נכון.
ונשאר להתפלל ולהאמין
נשלח ב-13/8/2010 01:21
מי שעושה את זה מראה שאין לו אמונה בבורא כל עולמים. מי שדאג למילוני שידוכים עוד לפני עידן המחשב והאינטרנט יכול גם היום לדאוג. תפסיקו עם כל הדברים האלו. תנו לו לעשות את מה שהוא יודע יותר טוב מאיתנו. במסגרת ההשתדלות צריכים לקחת ספר תהילים ולהתפלל לשפר מעשים. שום דבר לא מעבר. מי שנותן לנו חיים הוא ידאג לנו לשידוך. איפה האמונה באדון כל. הוא זה שנותן לנו חיים הוא ידאג לנו לכל מה שאנחנו צריכים. רק צריך להאמין.
נשלח ב-12/8/2010 20:27
600 ₪ דמי הרשמה???????????
????????????????????????
?????????????????????????
גנביםםםםםםםםםםםםםםםםםםםם
רק עשכיו קראתי את זה!!!!!!!!!!!!!!!
חוצפפה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
גם ככה אנחנו מסכנים! אז לנצל זאת???
עקרונית לא ארשם!
עם כל הייאוש שלי! ולא חסר..
נשלח ב-12/8/2010 17:23
בס"ד אוקי, נרשמת אליהם אמרת, נכון? הציעו לך מישהי או שסתם ברברו לך בשכל.......?
נשלח ב-12/8/2010 13:51
אחרשנדתא כתב:
נשמע משעשע, שווה לנסות
אני מסכים איתך מלבד ל "משעשע", לי זה דוקא נשמע רציני מאוד.
מדוע ?
כפי שכתבתי בהודעתי הפותחת, הגעתי אליהם כתוצאה מהמלצה של חבר "שדכן".
שלא תחשבו שמיד לאחר המלצתו התקשרתי אליהם.חשבתי , נו טוב, עוד ארגון שידוכים, כבר הייתי בסרט הזה....
(אני משער שאתם זוכרים את הארגון שקם לפני כמה שנים עם תקווה גדולה ולא פחות מכך בקול רעש (פרסום) גדול, קראו לו "בנין עולם" או משהו דומה).
כעבור שבועיים אמרתי בליבי, מה אפסיד אם אתקשר לברר במה מדובר.
כך יצא שהתקשרתי בשעות הערב, הייתי בטוח שאקבל איזה הפניה מנתב שיחות עם מענה קולי שיפנה אותי לשלוחה מספר.... וכשאצליח להגיע אקבל מענה קולי שכעת המשרד סגור וכו'.
אך להפתעתי, תוך כמה שניות מהחיוג, קבלתי מענה אישי, שקיבל ממני את המספר, עם אמירה שייצרו איתי קשר, לא עבר רבע שעה וקבלתי טלפון שני שהיפנה אותי לרכזת האזורית, לקביעת ראיון.
אין מה לעשות ארגון "בנין עולם" ז"ל היה גמ"ח, אין מה לעשות לעסק כזה ישנם עלויות רבות.
ואי אפשר לתפעלו רק עם רצון טוב ותורמים, לכן הוא לא החזיק מעמד הרבה זמן.
אינני יודע מה תהיינה התוצאות, אך "אני" רואה חובה לנסות את הדבר הזה.
נשלח ב-12/8/2010 12:58
נשמע משעשע, שווה לנסות
נשלח ב-12/8/2010 09:16
משום מה, דברים כאלה נראים לי מחוץ לגבולות ההשתדלות, שלי בכלופן.
נשלח ב-11/8/2010 23:24
יש לי שאלה, אתה באמת חושב שירידה לפרטי פרטים תגרום להתאמה, במציאות הרי רואים הרבה זוגות ש 'לפי הספר' הם לא נראים מתאימים, אבל עובדה שהם התחתנו. אתה לא חושב שאולי מי שנראית מתאימה לך בשאלון לא תתאים לך בחיים?
נשלח ב-11/8/2010 22:18
גבירותי ורבותי, אתם המפקפקים בכנות ההודעה, ממש לא מוכרחים להירשם.
המשיכו להיפגש ולהיפגש. לפסול או להיפסל.
זה מיועד למי שלא רוצה לבזבז את זמנו על פגישות סרק, אלא מלכתחילה תהיה כבר התאמה מירבית. או למי (במקרה שלי) שניסה הכל או כמעט הכל, הפך אבן על אבן אך עדיין לא מצא את זיווגו וכמעט התייאש.
אני שוב מדגיש אין לי כל קשר למיזם זה, לראשונה יצרתי איתם קשר אתמול.
אבל מי שירצה בכל זאת לחשוד, שיבושם לו, לא אמנע ממנו את התענוג.
נשלח ב-11/8/2010 22:14
אבל הוא אמר שהוא לא מכיר אותם....
נשלח ב-11/8/2010 22:04
אני חושב שצריך לקחת את ההודעה בתור דוגמא באקדמיה לאיך לא עושים פרסומת סמוייה באינטרנט.