אפשר לערער - אבל זה לא יעזור... כבר עשינו בחירות פעמיים, וזה מה שיצא. כנראה שאנשים אוהבים שירים שקטים כנ"ל בנוגע ל"2 סוערים ואחד שקט" - היחס בין השקטים לסוערים לא מאפשר דבר כזה... למרות שגם אני הייתי רוצה...
בנוגע למחרוזת הפתיחה - זאת המחרוזת שבה נפתח מופע סוכות השנה, וזה דווקא מוצלח ומקפיץ ומכניס מיד עמוק לאווירה ולהתרגשות.
נשלח ב-17/10/2010 22:10
אפשר שניה לערער על סדר השירים? יש ענין לעשות 2 סוערים ואחד שקט, כדי לגוון את האוירה. וכן - בד"כ לא מסיימים ומתחילים במחרוזת, אלא בשיר מלא. המחרוזת מתאימה לאחרי ההפסקה או משהו כזה.
ו-שימו לב: צריך עוד כמה שירים סוערים! זה לא מספיק!
נשלח ב-17/10/2010 18:36
התלבושות שלי: החגורה והפפיון הכחול(ממיאמי בירושלים)-לדעתי הכי יפה מכל הצבעים של חגורה ופפיון... האפודות הירוק נוצץ ממאמי ודדי-זה עשה אוירה....צבע שונה... האפודות החומות ממיאמי 5 -כשהם שרים"חסדי ה'"ועוד כמה שירים.
נשלח ב-16/10/2010 23:45
אוי אידי! לא יכלת לחכות לי עד שאני יחזור???למה כל המהירות הזו? אבל אני חייבת ב"ה לציין שנכנסו כמה סולנים ושירים שרציתי...אז אני רגועה! (דרך אגב-יודי גרוקין נכנס לרשימה??) לפחות את "השלב הקליל"אני יכולה לכתוב:(לא משנה שאני קצת לא מבינה בזה)[ אז...אני בע"ה יכתוב את דעתי כמב שיותר מהר...עכשיו אני פשוט צרכה להשלים את הפער(הגדול!).
נשלח ב-16/10/2010 20:30
שימו !
אנחנו עוברים לשלב קליל יותר - בחירת התלבושות.
(איזה כיף! נראה לי שזה הולך להיות שלב חמוד ביותר!)
כל אחד מוזמן להציע 3 אופציות לתלבושות מתוך המבחר שראינו במשך השנים.
נשלח ב-16/10/2010 20:24
הבטחתי עד סוף השבוע...
אז - קבלו את רשימת השירים שיבוצעו אי"ה בהופעה שלנו!!!