| נשלח ב-29/8/2010 22:51 |
|
| |
התבגרות בשידוכים
מה נראה לכם יותר
שאלו ש'נתקעים בשידוכים' זה בגלל שהם עם כל מיני בעיות פנימיות כמו פחד מחתונה או בררנים או שאבדו את שמחת החיים והיכולת לאהוב בטבעיות כמו הצעירים..
או שיכול להיות שדווקא תקופת השידוכים מביאה למצבים שמאבדים את החיות הטבעית, כמו שהרבה פעמים רואים אצל המתבגרים
כמובן שיש כאלו שיודעים להנות גם בתקופה הזו
אבל יש גם כאלו שרואים אותם נפולים כאלו..
זה נורא עצוב לראות את זה
אבל מה מביא את מה?
פתאום נחת לי מצב רוח פלספני שכזה..
|
|
|
|
| נשלח ב-30/8/2010 01:19 |
|
| |
התייחסת לשני נושאים: 1.מה גורם להתעכבות בשידוכים 2. למה מעוכבי שידוך מאבדים את שמחת החיים.. אני חושבת שהתעכבות זה תוצאה לא מתוכננת... החל באדישות, מחסור בקשרים או יוזמה לפניות לשדכנים, נתונים בעייתיים, רף גבוה מידי.. וכד'.. איבוד המצב רוח.. יאוש וכל הדברים השליליים הללו הם תוצאה של המצב.. חוסר תקווה שיהיה טוב.. חוסר מוטיבציה לפעול.. הרגשה 'מנותקת' מהסביבה.. וכו' כמובן שזה הדבר הכי רע שיכול להיות בתקופה זו, חבל לא לנצל אותה! כל עוד הסטאטוס לא משתנה יש להפיק ממנו את המירב לעצמינו! אבל מה שבטוח זה אחד תלוי בשני ואחד גורם לתוצאה של השני..
הכל מתחיל ומסתיים באמונה!!
|
|
|
|
| נשלח ב-30/8/2010 00:45 |
|
| |
גם וגם תלוי למי.
ויש פה נקודה נוספת.
א. ברור שהכל בידי שמים, אבל די ברור שלפעמים אין סתם עיכובים אלא באמת יש פחד פנימי, חוסר יכולת להחליט, חוסר יכולת לחיות בזוג, בררנות, ביקרות וכו' ב. בהחלט לעיתים תקופת השידוכים מביאה לדכדוך כמו שרואים פה בכמויות בפורום... ג. יש צד של מתעכבים שבגלל שהתעכבו בגלל שטות, כבר נכנסו לקטגוריה וקשה לצאת ממנה. ד. יש צד שבא דווקא מקטע בוגר וחכם ויודע שנישואים לא בא ברגע..
טוב, כמה בלה בלה..........
|
|
|
|
| נשלח ב-30/8/2010 00:42 |
|
| |
אני מאמינה שהתסבוך בשדוכים גורם לאנשים להיות בדכדוך, והם לא היו כך לפני כן... יהי רצון שלא נבוא לידי ניסיון...
|
|
| נשלח ב-29/8/2010 23:56 |
|
| |
מה מעכב את השידוך? לא נוכל לדעת. הגיוני מאוד שהעיכוב מביא לדכדוך, וכשלאדם לא טוב עם עצמו, אז, איך לומר, לא נמשכים אליו הפרפרים. אבל אנחנו רואים שיש גם הרבה מאוד רווקים אחרים. שמחים, מצליחים, מסודרים, יפים ומשקיעים בעצמם, עסוקים עיד מעל לראש...
המסקנה היחידה - אני חושבת - זה שבאמת לא לזלזל באיך שאתה נראה ומה אתה משדר, ועם כמה שיש לך את כל הזכויות להיות בדיכאון - זה פשוט לא משתלם... תפרוק אותו על חברי הפורום ותתרומם (קל לומר...) אבל בהחלט א"א לדעת מה גורם למה. בענין אקוטי זה, כמו חיבור של נשמות. ובפרט שרואים שאין סיבה הרבה פעמים.
|
|
|
|
|
 |
|
|
|
|
| מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
|