היום פשוט הזדעזעתי
כאשר קיימתי דיון אם אחד מהאנשים הממונים על החינוך בעיר אמר לי את הדברים המזעזעים הבאים
"במשפחה פלונית אנני מוכן לטפל ולעזור שכן אותו איש פנה גם ללום לעזרה אז שיעזר בללום ולא בי"
אמרתי לו "אבל אתה בתוקף תפקידך ממונה ואחראי על פי חוק לטפל בזה"
והנ"ל השיב "אין צורך ששתים יעשו את אותה העבודה"
אמרתי לו "כשתבוא לשמיים יש לך תירוץ מצויון, תגיד שלא עזרת לאותו האיש כי הוא פנה ללום"
ומכיון שהרגשתי צורך למחות ולא ידעתי מעל איזו במה, אני עושה זאת כאן בפורום.
נשלח ב-7/9/2010 00:44
באמונתו הייתי מוסיף על דבריך שאלי עושה את כל מה שביכולתו לעשות בחלק הוא מצליח ובחלק לא
נשלח ב-6/9/2010 22:05
ומה אתה עשית מיסטר ושקוזה....??? כאן זה פורום שנועד לחשוף דברים טובים ועוולות מיותרות.
נשלח ב-6/9/2010 21:25
ושקוסה כתב:
'חכמים' היזהרו בדבריכם...
אלי, אולי מעל במה זו גם תפרסם כמה ילדים הכנסת למסגרות חינוך בשנה"ל תשע"א... פחות מאפס ?
בשונה ממך, ממוני החינוך החרדי בעיר בית שמש עושים ולא מדברים!
קודם קשוט עצמך! (לא רק בעיתון לאנשים חושבים)
אלי פרידמן לא ממונה על חינוך חרדי ולכן הוא לא צריך לפרסם כמה ילדים הוא הכניס. אין זה מתפקידו! מה שכן כממונה על וועדה לקידום הילד בכוחו ומתפקידו להתריע ולפעול למען ילדים שלא הסתדרו במוסדות.
נשלח ב-6/9/2010 20:41
ושקוסה גם אתה חושב שאלי פרידמן לא עושה כלום זה עדיין לא מאפשר לשליח ציבור להתבטא באופן המובא לעיל
נשלח ב-6/9/2010 12:19
'חכמים' היזהרו בדבריכם... אלי, אולי מעל במה זו גם תפרסם כמה ילדים הכנסת למסגרות חינוך בשנה"ל תשע"א... פחות מאפס ? בשונה ממך, ממוני החינוך החרדי בעיר בית שמש עושים ולא מדברים! קודם קשוט עצמך! (לא רק בעיתון לאנשים חושבים)
נשלח ב-5/9/2010 12:34
על כזה דבר פשוט מגישים תלונה למבקר העירי'ה, ומכינים תביעה משפטית.