בס"ד *********** אז תסביר את עצמך טוב!!! אתה רוצה שאעתיק לך צ'טוט משותף שהיה בנושא הזה של התמונה(במטושטש) בין כל מי שהשתתפה???????? אין לי עוד מה חהגיב לך,אני יודעת שכל מה שלא אומר או כל מה שאומר יהיה לך 2 מילים נוספות ואין לי כבר כח להמשיך עם הוויכוח העקר הזה פשוט תלמד לכבד רצונם של אנשים. ושוב תודה לך על הפורום באמת תורום לי המון!!
נשלח ב-10/10/2010 18:49
בס"ד
יזהו אותך???
שוב את מבינה את הדברים שלי הפוך.
התכוונתי ללא אנשים. התכוונתי שייראו שהיה משו.
מישהו לרגע חשב שביקשתי שהיא תשים את התמונה עם כל מי שהיה מסביב לשולחן?
בחיי יש למישהו פה בעיה עם הבנת הנקרא.
נשלח ב-10/10/2010 18:33
תינוקות של בית רבן .....
נשלח ב-10/10/2010 18:22
אסיק_good כתב:
בס"ד
את בכוח מנסה שלא להבין מה שאני מדבר?
להשתמש במקום ולא להחזיר לו חזרה זה א-הכרת הטוב שיותר גרועה מהמילה "דפוק" שהזדעזעו אמות הסיפים שלך, כיוון שכנראה מעולם לא שמעת אותה או לא יצאה מפיך המזוכך!
לספר מה היה כמובן ללא פרטים מזהים מרים את הפורום.
נותן הרבה שמאחורי הניקים יש אנשים חיים.
זה נותן לי הרגשה טובה למשתתפים ולצופים.
הנה פורום חי ופועל.
זה נותן תשובה לכל הרבנים שמטרידים אותי יום ולילה בטלפונים למה אני מחזיק את הפורום.
והנה תשובה שגם אם נעשה מפגש הוא נעשה בצניעות ובהפרדה.
אם היה שכל היית מבינה את כל זה לבד. כמה זה חשוב.
תארי לך שהיית שמה פה תמונה של השולחן בו ישבתם זה היה מעניין מגניב... (אבל אתם מפחדות שאנשים יבואו לשם בפעם הבאה לחפש אתכם)
נו שויין. לא רוצים לא צריך. ועכשיו זה כבר חסר טעם.
ולעצמי אני אומר "אסיק, זה מה יש. חוסר הכרת הטוב טבועה בבן האדם"
שיהיה ערב טוב.
נ.ב. מההודעות שלך זה היה נשמע כאילו אני מנסה להתחיל איתך או עם מישהי שהייתה שם.
או וואט אבר. למי שמכיר אותי זה כ"כ הזוי, שכואבת לי הבטן ואני לא יודע אם מצחוק או מדמע.
ושוב, היי ברוכה.
בס"ד
אתה מסיק מסקנות נמהרות מידי,מר אסיק!!!!!
אנחנו לא כפויות טובה פשוט פעלנו ללא הבנה שאתה מעוניין בכך בגלל הסיבות
שהזכרת.
בכלל לא עלה על דעתי כל מה שהעלית עכשיו.
אם רבנים יתקשרו אליך תפנה אותם אליי אני כבר אדע מה לענות להם....
(ולא שהכל כאן כ"כ כשר..).
אז הפורום פעיל וחי...תודות לך...
ולגבי התמונה,
אתה לא חושב שזה חוסר התחשבות לבקש בקשה כזאת?לשים תמונה בפורום????
אני לא רוצה שאנשים יזהו אותי!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
(כמו שאתה לא רוצה שיזהו אותך)
ושוב
תודות לך
המנהל הדגול מר גוד אסיק.
נשלח ב-10/10/2010 18:20
ברור. אני רוצה להשאר!!
נשלח ב-10/10/2010 18:20
אני_הקטנה כתב:
ולא לגרום לי לעזוב את הבמה.
בס"ד
מעולם לא החזקתי פה איש בכוח!
נשלח ב-10/10/2010 18:18
וווווווווואווי להרגיע דחוף, חבר'ה מנהל הפורם בהתקפה או משו...
(מקווה שאני לא מסתכנת בחסימה..)
נשלח ב-10/10/2010 18:17
אני מתנצלת באופן אישי, יש משו בדברייך. אם כי אתה יכול להבין שאני לא רוצה ששום עניין שעשיתי יעלה על השולחן בפורום?
נכון שכל הדיונים והברבורים, עולים ובגדול אך משו שעוד כמה חברים בו, זה כבר מדי פתוח בשבילי.
אני יודעת שהיו בנות שרצו לשתף, ובנות שלא רצו, אני ביניהן.
שוב התנצלות. ולא לגרום לי לעזוב את הבמה.
נשלח ב-10/10/2010 18:12
בס"ד
להשתמש במקום ולא להחזיר לו חזרה זה א-הכרת הטוב שיותר גרועה מהמילה "דפוק" שהזדעזעו אמות הסיפים שלך, כיוון שכנראה מעולם לא שמעת אותה או לא יצאה מפיך המזוכך!
לספר מה היה כמובן ללא פרטים מזהים מרים את הפורום. נותן הרבה שמאחורי הניקים יש אנשים חיים.
זה נותן לי הרגשה טובה למשתתפים ולצופים. הנה פורום חי ופועל.
זה נותן תשובה לכל הרבנים שמטרידים אותי יום ולילה בטלפונים למה אני מחזיק את הפורום. והנה תשובה שגם אם נעשה מפגש הוא נעשה בצניעות ובהפרדה.
אם היה שכל היית מבינה את כל זה לבד. כמה זה חשוב. תארי לך שהיית שמה פה תמונה של השולחן בו ישבתם זה היה מעניין מגניב... (אבל אתם מפחדות שאנשים יבואו לשם בפעם הבאה לחפש אתכם)
שיהיה ערב טוב.
נ.ב. מההודעות שלך זה היה נשמע כאילו אני מנסה להתחיל איתך או עם מישהי שהייתה שם. או וואט אבר. למי שמכיר אותי זה כ"כ הזוי, שכואבת לי הבטן ואני לא יודע אם מצחוק או מדמע.
ושוב, היי ברוכה.
נשלח ב-10/10/2010 18:11
בס"ד אל תדאג אסיק, לא חטפו אותנו....
נשלח ב-10/10/2010 18:11
בס"ד
לספר מה היה כמובן ללא פרטים מזהים מרים את הפורום. נותן הרבה שמאחורי הניקים יש אנשים חיים.
זה נותן לי הרגשה טובה למשתתפים ולצופים. הנה פורום חי ופועל.
זה נותן תשובה לכל הרבנים שמטרידים אותי יום ולילה בטלפונים למה אני מחזיק את הפורום. והנה תשובה שגם אם נעשה מפגש הוא נעשה בצניעות ובהפרדה.
אם היה שכל היית מבינה את כל זה לבד. כמה זה חשוב. תארי לך שהיית שמה פה תמונה של השולחן בו ישבתם זה היה מעניין מגניב... (אבל אתם מפחדות שאנשים יבואו לשם בפעם הבאה לחפש אתכם)
שיהיה ערב טוב.
נ.ב. מההודעות שלך זה היה נשמע כאילו אני מנסה להתחיל איתך או עם מישהי שהייתה שם. או וואט אבר. למי שמכיר אותי זה כ"כ הזוי, שכואבת לי הבטן ואני לא יודע אם מצחוק או מדמע.
ושוב, היי ברוכה.
נשלח ב-10/10/2010 18:06
טיע, זה הכל מתוך דאגה כנה לשלום תלמידיו.
נשלח ב-10/10/2010 18:06
תווווווודה! (מקהלת ענק- כלומר 8 קולות)
נשלח ב-10/10/2010 18:04
בס"ד ואולי תפסיק להיות ציני!!!!!!! אני מה זה לא מבינה אותך......... חברות, באנה נודה למר גוד אסיק היקר שנתן לנו את הבמה להכיר אחת את השניה...