| נשלח ב-12/10/2010 18:38 |
|
| |
זה לא בסדר, כבר עבר גם אחרי סוכות ואדם צריך לעמוד במילה שלו. אז מה ההודעה?
אולי נתחיל לכתוב את הניחושים, בלי להתביש, אולי זה גם יעזור,
אני מנחשת שירחמיאל פורש (הוא כבר לא צעיר) ומעניק את השרביט למישהו אחר...
חשבתי על זה כי מישהו פה כתב שהוא מקוה שהוא טועה בניחוש או משהו כזה,
מה נראה לכם?
|
|
|
|
| נשלח ב-12/10/2010 21:16 |
|
| |
זה לא נראה לי הגיוני (למרות שחשבתי על זה בהתחלה) מכמה סיבות: קודם כל, בסיום ההופעה בישראל, למיטב זכרוני, ירחמיאל אמר משהו כמו "See you again next year", ולא משתמע מזה שהוא מתכנן לפרוש. שנית, לא הגיוני שבנאדם שמקים סניפים ובוחן ילדים חדשים ומתכנן מקהלת מבוגרים - יעזוב הכל באמצע ויפרוש... הוא בתנופת עשייה עכשיו, ב"ה. שלישית - אל תעשו ממנו כזה זקן. מ.ב.ד יותר מבוגר ממנו ואף אחד עוד לא שלח אותו לבית אבות...
|
|
|
|
| נשלח ב-12/10/2010 22:45 |
|
| |
גם אני משער שזה משהו שקשור בירחמיאל, מקווה שזה טוב. (ויאללה כבר, זה גובל בהתעללות!)
אידי, את בטוחה שמרדכי בן דוד מבוגר ממנו? בא נחשב: את פרחי מיאמי שלנו הוא מנהל כבר כ-33 שנה, לפני כן ניהל את פרחי טורונטו (עם עוד כמה אנשים) שם היה עשור שנים, כשהתחיל הרי היה לפחות בן 18, לא? הוא חייב להיות מעל לשישים! מ.ב.ד. עד כמה שידוע לי קרוב לשישים...
|
|
|
|
| נשלח ב-13/10/2010 09:16 |
|
| |
א. נראה לי שירחמיאל התחיל את הקריירה עוד לפני גיל 18. ב. שמתם לב שבראיון במשפחה הוא לא שיתף את הקוראים בגילו האמיתי, שלא כמו המרואינים האחרים. ג. הענינים עוד לא הבשילו לגמרי, כך שאני יודעת שהבטחתי אחרי סוכות, אבל זה כמו שירחמיאל אומר "אחרי ל"ג בעומר", ומוציא את הדיסק בפסח הבא. אז אני מקווה שלא אחרוג כמוהו, אבל עוד טיפה סבלנות.
|
|
|
|
| נשלח ב-13/10/2010 22:53 |
|
| |
פגשתי באמריקה כמה וכמה אנשים מבוגרים שלא רצו לגלות לי את הגיל שלהם על אף שהייתי סקרן מאד... הם אמרו לי - "אנחנו לא סופרים שנים".. בתכל'ס הבנתי שזה ענין של עין הרע. כנראה שירחמיאל גם בקטע.
|
|
|
|
| נשלח ב-15/10/2010 08:42 |
|
| |
תרגיעו בבקשה.
כשיושר תוכל להודיע - היא תודיע.
ה"לחץ" שלכם לא יועיל בכלום.
(ולא, אני באמת לא יודעת במה מדובר למרות שאני די משערת.)
|
|
|
|
|