| נשלח ב-22/9/2010 14:57 |
|
| |
חדש! דף פייסבוק לפורום שלנו!!
|
|
|
|
| נשלח ב-10/7/2011 15:44 |
|
| |
אני יודע. אני מעדיף לקבל מיילים מכיון שאין לי גישה קבועה לפייס'. אגב, חדש מהיום:
 |
אוהדי יונתן שינפלד likes פורום מעריצי אלי גרסטנר. | | יפה להם :)
|
|
|
|
|
| נשלח ב-10/7/2011 13:39 |
|
| |
דניאל, אתה יכול להגדיר שלא ישלחו לך מייל.
אצלי אין שום הודעה מפייסבוק, משום סוג שלא תהיה.
|
|
|
|
| נשלח ב-7/7/2011 02:19 |
|
| |
חח... את לא רצינית, נכון? יופי :)
|
|
| נשלח ב-6/7/2011 01:39 |
|
| |
אוווווווווו!!!! דניאל, אם התכוונתי לשלוח לך מייל - הרעיון נגנז בזה הרגע - - -
|
|
|
|
| נשלח ב-5/7/2011 16:47 |
|
| |
חחחחחח זה טאוווב! בכולופן, האלבומים שלך תוייגו ראשונים- יש כבוד!
|
|
|
|
| נשלח ב-5/7/2011 08:00 |
|
| |
לא הוא אישית, אבל יש מי שדואג לתייג אותו בכל התמונות שבעמוד המקורי.
ואלו ההשלכות על המייל שלי.... (בקשות תיוג)
- - - - -
|
|
|
|
| נשלח ב-5/7/2011 01:01 |
|
| |
תגידו, אלי מתייג את עצמו בתומונות בדף החדש או שזה רק נדמה לי?
|
|
|
|
| נשלח ב-3/6/2011 15:41 |
|
| |
אלי פתח דף, עקב הגעתו לסף המקסימום של 5000 חברים.
|
|
|
|
| נשלח ב-28/4/2011 22:22 |
|
| |
נראה לי שזה רק עניין של תזמון... הבאנו את הלינק כמה פעמים בעבר.. אין לי מושג אם זה אלי או משהוא אחר. נראה לי שזה אלי. אני רוצה לקוות שזה הוא.
אגב, עכשיו אתם מבינים למה כולם נענים לקשות שלי? איך אפשר לסרב חיוך החמוד הזה, אה??? ;)
|
|
|
|
| נשלח ב-28/4/2011 21:09 |
|
| |
וואו! שכוייח לכל העוסקים במלאכה.
|
|
| נשלח ב-28/4/2011 12:20 |
|
| |

|
|
|
|
| נשלח ב-28/4/2011 12:10 |
|
| |
יש לציין שהפעם אילומינייט הביאה את הקישור!

(כתגובה לפירסום שלי)
ודרך אגב, זה בטוח אלי בעצמו?
|
|
|
|
| נשלח ב-28/4/2011 11:53 |
|
| |
אני יודעת שהרוב חושבים שהדף בפייס לא שימושי, ( אישית, את רוב האנפורמציה אני שואבת משם) ואני לא יודעת כמה מכם יתרגשו כמוני מהעובדה הבאה, אבל נראה לי שזה מאורע גדול שחשוב לתעד פה:
אלי גרסטנר לחץ לייק על דף הפורום בפייס!!!
אז למרות שעט דאג כבר כמה פעמים לשים קישור על הקיר של אלי,
היום, כ"ד ניסן ה'תשע"א 28.04.11 לאחר 7 חודשים (מה?) מאז שפתחנו אותו, זה סוף סוף קורה!צריך להכניס לשמה כמה פוסטים מעניינים באנגלית, להגדלת החשיפה. אא קדימה להפשיל שרוולים!
|
|
|
|
| נשלח ב-13/1/2011 01:14 |
|
| |
אוקיי, אז... ככה:
ברור מאליו שהתכוונתי לפתוח כאן אשכול מקביל. מעדיפה את הפורום עשרת מונים!
פשוט נראה לי שאנחנו קצת מפספסים את הייתרון שדף בפייס יכול להביא... יש לי כמה וכמה חברות עם חשבון בפייס שגם אוהבות את השירים של גרסטנר, בין אם זה YBC או אחת ההפקות הבוגרות, אבל הן לא בדיוק יטרחו להכנס לפורום במיוחד בשביל זה. יש גם אחת או שתיים שכותבות בפורומים אחרים בבחדרי ופה לא למרות שהן נהנות מאד מהמוזיקה. אני מאמינה שיש עוד הרבה אנשים כאלה...
היתרון בפייס (וגם החסרון, מבחינות שלא קשורות לעניין) הוא, שגם אם אתה לא טורח לחפש ידיעות, ברגע שלחצת לייק, הידיעות מביאות את עצמן אליך. באופן כזה, טבעי שכאשר רואים דיון מעניין וזה נמצא בהשג יד, מגיבים באופן ספונטני... זה חשוב שהדף בפייס יכיל קישורים לפורום, להראות שעיקר הפעילות המעניינת נמצאת פה, אבל, לדעתי זו לא יכולה להיות הפעילות היחידה שלו. אם יוצרים שמה דיונים מעניינים, מעלים תמונות, משתפים סרטונים, שוב- באופן חלקי ובלי לפגוע בפעילות של הפורום, זה יכול להעלות את העניין ולהביא אנשים נוספים לכאן. בל נשכח שלרבים מילדי הלהקה יש פייס וחלקם אף ששים לשתף פעולה... תחשבו על זה!
אולי בשביל ההתחלה הדיון הזה עמוק באמת, אבל לכן פרסמתי את זה ב-discussions, שם יש אפשרות נרחבת יותר להגיב, ולא על הקיר. בכל אופן, כדי שזה יקבל פרסום צריך שהמנהלים יעשו לזה פוסט.. אני בכל אופן אעלה את זה גם פה...
 |
|
|
|
|
| נשלח ב-11/1/2011 16:14 |
|
| |
| Illuminate כתב: |  |
אידי: את אומרת את זה ע"ס ידיעה במה מדובר או רק בגלל שזה בפייס?
|
|
ע"ס זה שאני מאמינה לדניאל, ע"ס זה שהפורום די רדום וע"ס זה שאין לי שום ידיעה - בגלל שזה בפייס'!
|
|
|
|
|