בית פורומים לשמוע אל הרינה ואל התפילה

פורום חזנות???

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-4/10/2010 00:52 לינק ישיר 
פורום חזנות???

ב"ה

לאחר זמן רב שלא השתתפתי בדיונים בפורום, אני רואה צורך לעורר כאן על נקודה מאד כואבת.
במקום לעסוק בעיקר הפכו דיוני הפורום לעיסוק בטפל, אזלו הדיונים על האמנות והמקצוע, ישנם רק ידיעות פרובוקטיביות על חזן זה או אחר וכו'. האם הפורום הפסיק להיות יצירתי? 
אני קורא לחברים היקרים כגון מביןאמת פבארוטי פרעסעריי בחגווי הסל ועוד שכבר הוכיחו באשכולות קודמים את יכולתם, שישובו לכתוב על החזנות האמיתית ולהעשיר את הידע. וד"ל.  

תוקן על ידי טנור66 ב- 04/10/2010 00:55:36

דווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-28/10/2010 00:29 לינק ישיר 

בעקבות 'תחילת זמן חורף' בישיבות נאלמתי דום בשבועות האחרונים. אשתדל להיות מעורה יותר באשכולות הנוגעים לחזנות, ההסטוריה שלה וכו'. 

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-27/10/2010 23:41 לינק ישיר 

א.] טנור66 היקר- ראיתי שנשמעו לעצתך והעלו דיונים בפורום ולמרות זאת המשכת להחריש , ועל זה נשאלת השאלה , למה??? ב.] אני מסכים עם מה שכתבת ולדעתי זה לא עסק ככה שהפורום הפך לפירסומי ואינטרסי ברמות שזקני בחדרי אינם זוכרים, לענ״ד צריך להפסיק עם הפירסומים ( שאגב באם היו מפרסמים באתר המצב לא היה מגיע לאן שהגיע) וצריך להפסיק את התגובות הלא עניניות , המתחנפות , והאינטרסנטיות , כדוגמת ״בהצלחה למקהלה הנהדרת״ וכ׳ו ולהתחיל לכתוב לענין! ג.] קורה דבר מאוד מעניין בפורום, ברגע שמתחיל אקשן וליכלוכים האשכול מוצף בהודעות ובצפיות, אבל ברגע שנפתח דיון מעטות התגובות וכנ״ל הצפיות.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-11/10/2010 13:17 לינק ישיר 

חזן שונא בני אומנתו!!!

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-5/10/2010 13:40 לינק ישיר 

טנור

הרב  את  ריבנו  מברכים  רק  לאחר  נצחון 

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-5/10/2010 12:57 לינק ישיר 

חזנים הם גם בני אדם! וגם הם אוהבים לריב...

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-4/10/2010 08:30 לינק ישיר 
שנת חזנות פוריה

שנה חדשה  זאת הזדמנות לעלות את הפורום לרמה חזנית ולא רכילותית.
מי יתן והחזנים הותיקים ואולפניות החזנים יעלו את הרמה להנאת  שוחרי החזנות.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-4/10/2010 05:44 לינק ישיר 

מצטרף  לנכתב  ע"י  קודמי.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-4/10/2010 01:49 לינק ישיר 

טנור66

אתה ממש צודק.
וגם תשים לב, כמה כניסות יש לאשכולות של מוסיקת-חזנות שהורידו אל הפורום, לעומת מספר הכניסות לאשכולות יותר פרובוקטיביים. הרבה יותר מעניין אנשים לקרוא את החומר עם ה"פלפל".
אני, בתור מי שאחראי לחלק מהבלגן שנהיה כאן בזמן האחרון בגלל מה שכתבתי על החזן לוין, הבטחתי שיותר אני לא אכתוב עליו כדי למנוע את הבלגאן הזה, וגם לא אכתוב על נושאים פרובוקטיביים אחרים. בואו נחזיר יחד את הפורום לייעוד המקורי שלו, וזה חזנות.

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > הכל סביב המוזיקה > לשמוע אל הרינה ואל התפילה > פורום חזנות???
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר

bholext