שלושה חודשים נפגשתי עם מישהו, שלושה!
ושוב בתמימותי חשבתי שהנה, האדם מתאים. סובלני, רגיש, מבין אותי בדיוק, כמו כפפה ליד
שלושה חודשים הוא טען שמעולם לא פגש אחת כמוני, שאני חושבת בראש שלו כמו שאף אחד לא חושב, שאכפת לו ממני וכל מיני דברים כאלו
ולפני כמה ימים הוא התיישב להסביר לי, בקול שקול ומלא הגיון שזה לא ילך
ולמה לא ילך? מסיבה אותה ידע לפני שלושה חודשים
אז לעזזל, למה?!
הוא היה חייב לגרום לי להרגיש בעננים שלושה חודשים ואז, בערב אחד, לגרור אותי לתהום?
הוא היה חייב למרוח את החלטה שלו על פני תקופה בה הושלתי בצורה הכי נוראית שיכולה להיות?
אני מתכוונת, אין לגברים האלו לב?
מה זה ההגיון הזה אחרי שלושה חודשים בו היינו כמעט זוג?
עכשיו הוא בא לי עם הגיון? ועם סיבות שכולנו ידענו לפני שהכל התחיל?
אז למה הוא נכנס לזה?
איך יכול להיות שהבנאדם האכפתי שהכרתי, פשוט זורק אותי אחרי כל כך הרבה זמן, בלי להניד עפעף?!
ולמה להמשיך להאמין לרשימה הארוכה של כל אלו שנשבעו שהם אוהבים אותי ודואגים לי ומעוניינים בי
והם באמת היו כאלו, או שיחקו אותה בצורה טובה במיוחד.. אבל אחר כך החליטו שעדיף לשבור לי את הלב וללכת?
אמרתי לכם פעם שתקווה זה דבר גרוע
עובדה
תוקן על ידי תמי_4 ב- 08/10/2010 12:01:20
נשלח ב-11/1/2012 01:20
היי מנגינה לא כתבה דיווחים....מה זה אומר? שזה לא נגמר? ;)-... וידוע המשפט "יש רק אדם אחד שראוי לדמעותייך אך אותו אדם לא יגרום לך לבכות...." (רק בכי של שמחה...)
נשלח ב-11/1/2012 01:11
מעפיל כתב לענין. אני מבין את הבחור של תמי, נראה לי שהוא גם מסכן לא קטן, הוא נקרע שלושה ירחים בין ההתאמה לבין אי ההתאמה, הוא שאל את עצמו "אם היא לא שלי, למה אלוקים הפגיש אותי עם בחורה כל כך דומה לי" ? וכל האחריות לפרידה עליו.
נשלח ב-18/10/2010 23:29
תשמחי שלא נפלת בפח אם כזה בחור אחרי שלושה חודשים הוא אומר שכבר מהתחלה זה לא התאים. בהחלט הוא לא נורמלי..
נשלח ב-17/10/2010 22:47
לא אני לא באמת רוצה להאמין שזה מה שהולך לקרות לי....
אולי משמים נכנסתי לכאן עכשיו רק כדי לקרוא ולהפנים....
דיווחים לכאןאו לכאן....מין הסתם יגיעו כשזה יגמר...לכאן או לכאן...
בנתיים תמי...
אינלי מילים....רק...
תהיי חזקה!!! ה' איתך....
נשלח ב-14/10/2010 13:53
תודה כולם מדהים כמה אתם עוזרים לנתח ולראות את המצב מכל הכיוונים
תרי, קלעת לגמרי תודה :)
נשלח ב-14/10/2010 11:17
תרי_זוזי כתב:
תמי, כאב לי מאד לשמוע.
משתוקקת, אני חושב שמותר לה להרגיש כלפיו כמו שהיא מרגישה כרגע. ייתכן שאפשר להתעלות מעל כל רגש שלילי אבל במקרה כזה לא נכון לבוא בתביעה לעשות כן. לפחות לא מייד.
ולכל המבקרים את עניין 3 החודשים, אסיק בראשם: אין קשר למה שקרה. אפשר לקיים אשכול ארוך בנושא "כמה פגישות עד שמתארסים", ובטח יש יותר מדיון אחד כזה בפורום, אבל זו לא הבעיה כאן. יש הרבה שהתארסו אחרי 3 חודשים ויותר כך שאי אפשר לבוא ולומר שכל מי שיוצא פרק זמן שכזה סימן שהוא לא רציני.
ואם תמי הייתה באה אחרי חודשיים (שזה פרק זמן סביר ל"חרדי מודרני") והייתה שואלת אם להמשיך, מי פה היה מעיז ואומר לה להפסיק?
גם לא שמעתי את תמי עצמה מתלוננת שהבחור "מרח" אותה. כלומר, שהיא מיהרה להתחתן והבחור גרר רגליים. הפוך, נשמע שהיה טוב ונחמד עד שהוא פתאום החליט להפסיק.
בקיצור, גם מי שמתאים לו לצאת לתקופה ארוכה יותר, מגיע לו יחס הוגן, שיהיו ישרים איתו, ואם מישהו חושב שזה לא הולך לקרות, אז לחתוך עניין ולא להעמיד פנים.
מסכים לכל דבריך .
ולתמי, יחד עם ההשתתפות הרבה בכאבך, וההתעודדות על שכתבת שכבר פחות כואב וצובט לך הלב, אנא תשימי לב גם לדברי משתוקקת ותנסי להתעלות ולהתעלם מאותו בחור ולא לאחל לו רעות. נכון, זה קשה אחרי חוויה של שבר, אבל יחד עם זה כדאי לעזוב איחולים כאלה. תנסי לעזוב ולא לקלל ימים ודברים שעברו ויותר לעסוק במחשבות על עתידך.
אל תאבדי את התקוה - יש גם הרבה אנשים טובים, וכולנו מצפים שגם את תפגשי את האחד הטוב והמתאים לך
נשלח ב-14/10/2010 01:43
מעפיל כתב:
...
לאור הנ"ל, איך אפשר לבחורה לדעת אם הבחור הוא רציני ומתכוין לחתונה או אנוכי ורוצה רק להנות? התשובה היא מאד פשוטה. בחור שרוצה באמת להתחתן עם בחורה יתנהג בצורה מאד אופיינית. הוא יחזר אחריה, יקנה לה מתנות, ידחוף לכיוון חתונה וכדומה. בחור שאינו באמת רוצה להתחתן, הוא יעשה מה שטוב לו ומה שמתאים לו, בלי להתחשב יותר מדי בצד השני. בחור שרוצה להתחתן מחזיר טלפונים, מקדיש זמן לכלתו, דוחף לחתונה, שומר נגיעה כצפוי, מרבה לדון על העתיד, וכדומה. בחור שרוצה להנות, עונה לטלפון מתי שבא לו, מתפנה מתי שנוח לו, אינו דוחף לחתונה, לא כל כך מקפיד על נגיעה, ומדבר בעיקר רק על ההווה. השיחות על ההווה יכולות להיות מאד מעניינות ונעימות, אבל הם לעולם לא ידונו בדברים מהותיים באמת, והוא, איך בונים חיים עתידיים ביחד.
...
מעפיל, אמרת דברים נבונים, אבל תרשה לי לחלוק על הפיסקה האמצעית.
גם בחור שמגלה יחס נאות, עונה לטלפונים וכו' אין בזה ראיה ברורה למידת רצינותו, והמקרה של תמי יוכיח. יש בחורים שלא מסוגלים לסגור ולהתחייב, ויש גם בחורים שסתם נהנים לצאת ולהפגש, כך שלא תמיד אפשר לדעת.
ברור שאם מישהו מפגין יחס מזלזל שאין על לדבר, אבל לא תמיד ההפך הוא נכון.
נשלח ב-14/10/2010 01:34
תמי, כאב לי מאד לשמוע.
משתוקקת, אני חושב שמותר לה להרגיש כלפיו כמו שהיא מרגישה כרגע. ייתכן שאפשר להתעלות מעל כל רגש שלילי אבל במקרה כזה לא נכון לבוא בתביעה לעשות כן. לפחות לא מייד.
ולכל המבקרים את עניין 3 החודשים, אסיק בראשם: אין קשר למה שקרה. אפשר לקיים אשכול ארוך בנושא "כמה פגישות עד שמתארסים", ובטח יש יותר מדיון אחד כזה בפורום, אבל זו לא הבעיה כאן. יש הרבה שהתארסו אחרי 3 חודשים ויותר כך שאי אפשר לבוא ולומר שכל מי שיוצא פרק זמן שכזה סימן שהוא לא רציני.
ואם תמי הייתה באה אחרי חודשיים (שזה פרק זמן סביר ל"חרדי מודרני") והייתה שואלת אם להמשיך, מי פה היה מעיז ואומר לה להפסיק? גם לא שמעתי את תמי עצמה מתלוננת שהבחור "מרח" אותה. כלומר, שהיא מיהרה להתחתן והבחור גרר רגליים. הפוך, נשמע שהיה טוב ונחמד עד שהוא פתאום החליט להפסיק. בקיצור, גם מי שמתאים לו לצאת לתקופה ארוכה יותר, מגיע לו יחס הוגן, שיהיו ישרים איתו, ואם מישהו חושב שזה לא הולך לקרות, אז לחתוך עניין ולא להעמיד פנים.
נשלח ב-13/10/2010 21:50
אני יגיד לכם בקצרה אני הכרתי בחור הכל היה יפה ומקסים יצאנו חודשיים וחצי ומתי שאמחנו התחלנו לדבר על חתונה אז הוא התחיל להגיד לי שהוא צריך לגור ליד האחים שלו וכל דבר שנרצה לעשות צירכים להיעץ איתם ואז פה אני נשברתי ושעתיים לפני האירוסין פוצצתי את הכל עד היום הוא רודף אחרי אפילו שאני נשואה באושר אין מה לעשות יש אנשים רעים
נשלח ב-13/10/2010 16:47
מצטערת לעצבן, אבל זה בעיה שלך. איך נתת לבחור למרוח אותך שלושה חודשים...?! בעיקר לאור העובדה שיש לך טיפה ניסיון בתחום. לא עושים דברים כאלה.
נשלח ב-12/10/2010 20:30
למה לאחל לו רע? למה? מעבר לכך שכדאי לך לעבוד על עצמך בענין ה"ברכות" הללו את הורסת לעצמך. כי פרוש הדבר זה שאת שונאת אותו. מה שאומר שאת שומרת רגש כלפיו וזה לא יועיל לך. תתנטרלי ממנו! תהיי אדישה לגביו!
אני מאחלת שוב את אותה משאלה שנראית לי שוב כל כך רחוקה ולא נתפסת: הלואי ומסתובב בעולם הזה מישהו שמאד אכפת לו ממני, מישהו שרק יאהב אותי וחיפש לעשות לי טוב, מישהו שיעשה הכל כדי שלא אבכה או אצטער, מישהו שיבנה לי בית עם אדניות של פרחים אדומים בחלון המטבח
מישהו שלא יגיד לי לא לעולם
נשמע כמו חלומות של כיפה אדומה.
את נשמעת בדיוק כמו ביום שכתבת את ההודעה הראשונה שלך בפורום.
משעשע. (אנחנו בצחוקים, כן?)
אבל שיהיה בהצלחה.
נשלח ב-12/10/2010 19:30
אני לא חושבת שהוא רע, בגלל שהוא לא הציע לך נישואין אחרי 3 חדשים. על משהו שהוא ראה כבר מתחילה. זה תמיד ככה, ילדונת, את יודעת את זה. גם אם רואים הכל בהתחלה, מחכים לראות איך זה יראה במכלול של הדברים.
לדעתי הוא כן אגואיסט בזה שהוא הירשה לעצמו לדבר אלייך בכזה ביטחון - שאין כמוך עבורו - אם עוד לא סגור ביניכם כלום. וכן, גם החתן שלי דיבר אלי ככה לפני, וגם עליו ממש כעסתי והעמדתי אותו על מקומו בשלל דרכים. בנים, נא להפנים. זה לא פיר, זה מעורר אשליות, ולפעמים זה פועל את הפעולה ההפוכה ומרחיק מתוך לחץ, במקום לקרב.
שתיבני מתוך הכאב, חברה. בקרוב, בשמחה שלך, בבית שלכם.
תוקן על ידי אינסופית ב- 12/10/2010 19:36:08
נשלח ב-10/10/2010 15:49
תודה, אנשים
אני קוראת את כל התגובות כאן ומחפשת תגובה כלשהי בעצמי אבל אני כבר לא כל כך בוכה וכבר לא צובט לי הלב, את סוף העולם הרגשתי בליל שבת ועכשיו זה בעיקר שקט שקט ממנו, שקט ממני, נראה לי שאחרי כל הפעמים האלו שזה קרה לי החושים שלי כהים..
להצטער גם עליו? לבכות גם עליו? הרי היו כל כך הרבה לפני שהאמנתי להם ועזבו.. נכון, חשבתי שהוא שונה, אבל התברר שהוא עוד לוזר (אגואיסט, כמו שאמר מישהו) שהיה קל על ההדק לשבור לי את הלב.. סימן שלא אכפת לו ממני, נכון?
אני רוצה שיהיה לו רע. באמת, הכי רע שיכול להיות לו. ולעצמי? אני מאחלת שוב את אותה משאלה שנראית לי שוב כל כך רחוקה ולא נתפסת: הלואי ומסתובב בעולם הזה מישהו שמאד אכפת לו ממני, מישהו שרק יאהב אותי וחיפש לעשות לי טוב, מישהו שיעשה הכל כדי שלא אבכה או אצטער, מישהו שיבנה לי בית עם אדניות של פרחים אדומים בחלון המטבח מישהו שלא יגיד לי לא לעולם