קיצור המעשה, אם רוזנפלד היה רבל'ה בנש"ק אזי היה נחסך כל האשכול על תנועות הידיים...
נשלח ב-13/10/2010 07:52
שמאלציסימו- תירגע!!!! אמנם אהבתי כל מילה, אבל....... אולי כדאי שתשקול כן להופיע מדי פעם, ואז תבין את מר "יוסיש"?, הוא נשמע מקצועי לפי תגובותיו. הוא ואדון "לא מה שחשבתם" מכניסים ערך מוסף" לדיוני הפורום במקצועיותם, בידע הנרחב שלהם ובהכוונה המקצועית. שאפו!!!
נשלח ב-12/10/2010 19:16
כן הגיעו מברוך מרדכי לארור המן וכל המתלהטים מתבקשים להתלאט
נשלח ב-12/10/2010 19:09
אני חושב שהנושא יצא משליטה... מה שחשוב שהמבוקר ראה והפנים, יש אפילו נסיון להסבר, וזהו.
אחזור ואומר אין בכוונת הביקורת לפגוע, פורום זה מטרתו להעמיק ידע ולהעשיר השכלתינו, ומשום שאין אדם רואה נגעי עצמו טוב שאחרים יעוררו אותו לכך כשצריך.
באם מישהו יעמידיני על טעות אתנצל ביראת כבוד.
גם אני שמח על ביקורת כלפיי בסופו של דבר, מביקורת צומחים. באם הביקורת לא עניינית ניתן ורצוי להתעלם ולהתקדם הלאה, כל מבוקר יודע את האמת לגבי אמיתותה של הביקורת.
הייתי מציע למנהל הפורום לנעול את האשכול ולחתום את הדיון.
נשלח ב-12/10/2010 18:41
יוסיש, אני שלא כמוך לא מופיע על במות, ואם אינני טועה אתה עדיין לא רכשת השכלה שעושה אותך בר סמכא להחליט עם אני יודע מה זה לעמוד על במה או לאו. לך תנגב את החלב משפתיך, תשקיע עוד רבות בלימודים, ואם כבר אשיא לך עיצה בחצי גרוש, אל תרוץ כל כך מהר לעמוד התפילה ולבימת המנצח אתה לא באמת משהו ששווה לשמוע כרגע, אם תעבוד אולי בעתיד תהיה שווה את זה. אולי כשתחליט האם אתה טנור או בס תבחר ב"טחניקה" (הטעות במקור) בה אתה מעוניין לשיר ואז גם תאמר לי היכן ממשים את הטכניקה. להסתובב בקונצרטים ולהצטלם עם כל המי ומי עדיין לא נותר לך נקודת יתרון בכשרון. יש לך רבות מה להוכיח.
תעדן את תגובותיך לגבי המגיבים גם אם אתה בטוח שאתה "חד בדרא" ואולי ניקח אותך ברצינות ביום מן הימים...
נשלח ב-12/10/2010 17:59
גוי גמור:
לייייייק!:-):-):-):-):-):-):-):-):-).
נשלח ב-12/10/2010 17:52
למה כולם חייבים להגזים???? היתה הערה במקומה על תנועות ידים מוגזמות. זהו...מבחינה קולית באמת השתפר החזן רוזנפלד הרבה, ואם בגלל זה הוא נפנף קצת כי רצה לעוף, שיהיה!
כמו שאמר בורך מורדכע, "חזקה על החזן שיודע להפיק לקחים, ומהר". במיוחד על אחד מוכשר כרוזנפלד אפשר לסמוך שהבין בפעם הראשונה.
זה שמר "שמואל-צימעס-לוקשין-צוויבל" רוצה להיות מורה לחזנות, זה כבר משהו אחר...
נשלח ב-12/10/2010 17:50
שאלצסימו :
ניכר מדברך שאתה לא יודע מה זה לעמוד על במה ,ומה זה פיתוח קול ,
המקום היחידי בו מוכחת הטחניקה , הוא על הבמה !.
ולך החזן רוזנפלד אני מאחל שתמשיך להיות טוב כמו שאתה ויותר !
נשלח ב-12/10/2010 17:29
באמת זה נורא ואיום שכל אחד יכול להעלות ליוטיוב מה שבא לו. __________________בשבוע האחרון עשיתי חיפוש עמוק ביוטיוב ומצאתי הסרטות זוועתיות של חזנים ידועי שם, מזייפים, מצטרדים, משתוללים, ומחלטרטים. אבל כל זה עדיין לא מתרץ את שזה מעט זלזול בקהל. (ולא משנה מי הקהל) ואין לאף אחד ספק אפילו קטן במוזיקליות הברוכה ובכושר הופעתו של חזן רוזנפלד.
נשלח ב-12/10/2010 17:02
מיסטר שמאלץ קוקוש לעבער זה עובדה ואל תעיז אפילו לעשות אותי כאיזה מספר סיפורים זה לא מדובר על אנשים זרים מדובר על בן אדם שראה אותו לא פעם ולא פעמיים שידע מכל זה ותפסיק בכח לחחפור כי לא תגיע לשום מקום עובדה כי אין שום מקום בעולם שתראה השתוללות כזאת והוא הזמין אטותו ולא אתה תשאל את מבין אמת וזה בושה בשבילי להתחנחן בפניך ולהתעסק איתך אם אין לך אימון בי קוש מיך ווי די אידן האבן געהריט אני לא שפכתי כאן דיו ואנרגיה בשביל מגיבים כמוך אני בסך הכל דיברתי לאנשים שבאמת מעונים לדעת את האמת לא תקבל ההוא בכל אופן יעבוד וישיר אאאז חבל על הזמן ותתפוס קורבן אחר אין לי זמן לשחק חתול ועכבר איתך ואני לא מכיר אותך אותי לפחות יודעים אד תירגע ואל תזלזל
זה שהיה אמור להיות כך או כך זה לא רלוונטי וסמוך על החזן שיודע ללמוד לקחים מהר מאוד אבל עובדות על תפריך כי דבר מאומת וזה עובדא אם היית כ''כ שוה הייתי משקיע קליפ אם עדיות וכל פרט ופרט ואפילו את בעל השמחה אבל א ני לא בבית משפט תחת חקירות רוצה תקבל לא רוצה תנשק וזה תגובה אחרונה בענין הזה
ואחרי לא פלא למה מבריחים אנשים איכותיים עם ידע והם לא רוצים לכתוב יותר תתחילו יותר לכבד את הני ואל תזלזלו הרי לא מדובר אם היה צודק או לא אלא בהכחשה זה כבר מאוד אישי ואל זה לא אני הכתובת
נכון חלטורות יש גם בבית וגם בית הכנסת ואוי למי ששם ביוטיוב דבר כזה ואי אפשר לשפוט מזה כלום
והלוואי לכל החלטוריתטים שיתמודדו ככה במוזיקה
תוקן על ידי ברוךמרדכי ב- 12/10/2010 17:04:40
תוקן על ידי ברוךמרדכי ב- 12/10/2010 17:07:12
נשלח ב-12/10/2010 16:30
ברוך מרדכי, צפיתי פעמיים בקטע ואני רוצה לומר לך "לויז מחופ מיט דה בובקעס". הסיפורים שאתה מספר נחמדים מאד לצ'יזבטים בתוך הלילה, אבל לא קשורים למציאות.
אם הייתי אוגר את כל האנרגיה שהחזן מוציא בתמרוני ידיו ייתכן והייתי מצליח להטיס מטוס ג'מבו על נוסעיו ומטענם...כל סיפורי פיתוח הקול ותרגילי הידיים נראים כלקוחים מסיפורי האחים גרים או קפקא, יש שלב שנראה כאילו מתבצע פנטומימה של ירי חץ בקשת. יכול להיות שהעלאה של השיר באמת מיותרת אך לאחר שהיא עלתה מותר לחוות עליה דעה, ובמקרה זה יש באמת הרבה ללמוד ובעיקר מה לא לעשות... העליות והירידות שהם "תרגילי קול" שלא יהיה ח"ו "ברעייק" עושים בחימום לפני שעולים לשיר, לא תוך כדי שירה...
לא ייתכן שאמן מופיע אפילו בפני 3 אנשים והוא עושה עליהם נסיונות בטכניקה...זה עושים בבית באמבטיה או מול המראה לא בהופעה. ולזה ידידי קוראים ח ל ט ו ר ה!!!
תוקן על ידי שמאלציסימו ב- 12/10/2010 16:31:36
נשלח ב-12/10/2010 16:18
יעקב רוזנפלד הוא חזן גדול ובעל נשמה של בעל תפילה מקורי ואהוב ואהוד. יש מבכרים לבקר כדי להראות ידענות מוסיקלית במילים בוטות וחוסר נמוס. יש שמבכרים בלי מבקרים ונהנים .
נשלח ב-12/10/2010 16:04
אם אני הייתי עושה ארוע פרטי והחזן היה עושה אימונים עלי הייתי מתעצבן וזורק ביצים.
__________אבל אתה אומר שהם נהנו, אשריהם. ___וודאי שהעליהום לא בא לפגוע להעליב וכדו׳ אלא לתקן. __________את ענין תנועות הידיים ראיתי אצל חזן רוזנפלד בעוד מקומות חוץ מהנ״ל, וזה לא יזיק לאף חזן לשמור את הידיים לעצמו.___
באמת אני נורא התפלאתי כי מעולם לא ראיתי את רוזנפלד ככה משתולל , והרהרתי שזה בגלל השחקנות ואני שמח שאני טועה,_________ואם נחפור ביוטיוב נמצא הסרטות גרועות אף יותר מזה של חזן הלפגוט ושל אדלר ושל עוד חזנים גדולים שקרויים בשורה הראשונה של עולם החזנות.___________ לסיום אני מתנצל מעומק לב אם פגעתי, שזו לא היתה כוונתי חס וחלילה, ואני מוכרח לציין שרוזנפלד אחד החזנים הגדולים הן בנוסח והן בביצוע.
נשלח ב-12/10/2010 16:00
חחחחחח ואני בקושי עוד נפשי יצאה בדברו כתוב אל תקרי בדברו אלא בכתבו
נשלח ב-12/10/2010 15:42
אהה...ברוך מרדכי- אני לא הבנתי- אתה יכול לחזור רגע על כל הדרושע?...