אני רוצה להעלות כמה חסרונות בקשר להשתדכות עם בחור שהוא בן יחיד להוריו
שהציעו לי בחור שהוא בן יחיד לאחרונה.. וזה דיי מתקדם, אבל יש לי כמה חששות שהן די מפחידות אותי...
דבר ראשון- אם מתחתנים עם בחור שהוא בן יחיד, אין לי, לא גיסים וגיסות, לא אחינים ולא חגים אצל ההורים שלי. (כי לא נשאיר את ההורים שלו בפסח לבד, נכון?)
אז מה עם המשפחה שלי?? מפחיד אותי לעזוב את הבית, וזה לא לעזוב את הבית ולחזור בחגים- אלא בכלל לא לחזור,גם לא בחגים...
דבר שני- בגלל שהמיועד הוא בן יחיד ולא יהיו להורים שלו עוד כלות או חתנים, הם בטח יתעמקו רק בכלה היחידה שלהם~ יחרפו לה, וישגעו אותה... וישגיחו עליה ב-7 עיניים...
שלישי- הבן שלהם, הוא כל חייהם, ברגע שהוא יפרח- אני בטוחה שההורים שלו ילוו אותנו גם ביומיום.... וירצו לדעת לפירטי פורטות מה עבר עלינו בכל שניה מ24 השעות האחרונות... ואחד הדברים שאני לא מחבבת הלשון המעטה זה חטטנות~~
אבל יש גם כמה דברים טובים בעינייין-
בגלל שאין להם עוד ילדים, הם יכולים לתמוך תמיכה מלאה בזוג הצעיר, הם יכולים לפנק בכיף, לתת ולעזור.... כמובן שבא עם זה גבול החדירה לפרטיות...
אז הנה, אני נורא חוששת מהשידוך הזה~~ אני מאוד קשורה לבית כי אני בת יחידה בין 7 בנים, פתאום לעזוב הכול ולהיות במרכז העיניינים כשעוקבים אחריך עם זכוכית מגדלת וזורקים לך מתנות מכל עבר?
מה אתם חושבים~ אם למישהו יש עוד דברים חיוביים בעיניין~ יעזור מאוד... תודה.