אז נכון שפרחי מיאמי זה לא נושא הפורום,
אבל זה הפורום הקרוב ביותר לנושא מכיוון שגם אצלנו עוסקים בנושא מקהלת ילדים.
מכיוון שפורום פרחי מיאמי נחסם היום לכתיבה http://bhol-forums.co.il/forum.asp?cat_id=4&forum_id=13473 אני נותן לפורשי הפורום (שלא מרצונם..) לדון כאן על עתיד הפורום.
אמנם פסנתר פתח כאן בסמוך אשכול חדש לרגל פתיחת הפורום - אבל אני בכל זאת מעדכנת גם כאן לטובת אלו שסימנו את האשכול הזה ברשימת ה"עדכן אותי", ותודה להאפרתי שהסב את תשומת ליבי לעניין.
פורום גרסטנר - הכנסת האורחים שלכם ראויה לציון.
להתראות - וניפגש בשמחות אי"ה!
נשלח ב-16/11/2010 12:29
בזמן האחרון לא כ"כ הייתי בעניינים בגלל הלימודים וכו', אבל תפעלו ברצינות- תפתחו כבר ת'פורום החדש!!!!!!!!!!
נשלח ב-16/11/2010 10:59
רק שלא יעשה לנו שטיק כמו האלבום 'משיח'.
נשלח ב-16/11/2010 09:45
גם ה DVD לא בהכרח כולו של חנוכה. לדעתי ירחמיאל יפרגן לנו סוף סוף את הקטעים שהוא נתן לנו לטעום בתחילת מיאמי 25. בעניין ה CD , זה ממש מוזר שככה הוא נקרא, כי ירחמיאל הבטיח דיסק שיכלול את "מלך" ו"טוב להודות". יכול להיות ש"הסולנים" זה פשוט שם של אחת הרצועות...
נשלח ב-16/11/2010 08:36
greenie כתב:
עם כל הכבוד לשם הבומבסטי של הCD החדש, עד שלא אשמע אותו מבחינתי ירחמיאל ביגון לקח את הסולנים ואת השירים מהCD ההוא של חנוכה ועשה מהם מיקסים!
את חושבת שהדיסק הוא של חנוכה? כי מהשם אי אפשר להבין את זה.. (Miami Soloists).
מהDVD אפשר כי הוא נקרא Light Up The Nights...
מההה??? אלי, אתה זורק פצצות כאילו כלום...!!! השבוע...??? טוב, לפחות אתה תדווח לנו מהשטח... (לטובת מי שלא מבין אנגלית: "השבוע יוצאים דיסק ו DVD חדשים למיאמי. הדיסק נקרא "סולני מיאמי" וה DVD נקרא Light Up the Nights/ Dance Hits") --- ה' שולח דברים טובים בצרורות, חבר'ה, שמתם לב כמה הודעות טובות בבת אחת? פסנתר_כנף - אין מילים.
נשלח ב-15/11/2010 19:12
בא נראה אם יושר יפתח את הפורום הנה הודעה שקיבלתי COMING OUT THIS WEEK: New CD and DVD from MIAMI The CD is called Miami Soloists and the DVD is called Light Up the Nights/ Dance Hits
נשלח ב-15/11/2010 15:56
בסופו של דבר הפורום נקרא פרחי מיאמי Miami Boys Choir הם אמורים לאשר אותו תוך 48-72 שעות
נשלח ב-15/11/2010 12:11
MBC
נשלח ב-15/11/2010 10:59
השמות הכי הגיוניים:
1. פורום פרחי מיאמי
2. פרחי מיאמי בעברית
3. ירחמיאל ביגון ופרחי מיאמי
אם אתם מסכימים איתי - אז בואו נבחר אחד מהם וקדימה------------
נשלח ב-14/11/2010 23:06
היי, מכיוון שראיתי שהדיבורים פה לא ממש מתקדמים, לקחתי את העניינים לידיים (היי, זה אני, פסנתר_כנף) ופתחתי ניק חדש שממנו אני כותב כרגע, יש גם מייל חדש לפורום. מה שצריך עכשיו זה להיות סגורים על שם, כי מה שאידי הציעה: פרחי מיאמי - The New Miami Experience ארוך מדי.
אז תבחרו מהר משהו אחר, אני רוצה לפתוח את זה טכנית כבר הלילה ואז זה יעבור לאישור המערכת תוך 48-72 שעות ויפתח אוטו' בהייד פארק. לאחר מכן נעביר אותו לבחדרי, אבל אם יש לך גישה להייד פארק תוכלו בינתיים להתחיל שם את הדיונים.
נשלח ב-14/11/2010 18:02
אני לא מאמינה!
אתם כאן?
אף אחד לא הודיע לי!
כל הזמן הזה אני עדיין מתאבלת על סגירת הפורום שלנו ולא יודעת מה לעשות... (רק היום החלטתי להסתכל קצת בפורום אלי גרסטנר ופתאום ראיתי את האשכול הזה...)
אם אפשר לפתוח את הפורום שלנו מחדש אז למה מתעכבים?
בכל מקרה אני מקווה שלא ימחקו את הפורום הישן אף פעם, יש בו דברים שלעולם לא נוכל לשחזר מחדש.
תישארו איתנו כולם בינתיים - אין מה לחפש במקום אחר...